Sanjarica voda

Astro

Sanjarica voda

Sanjarica voda, što znači sanjati vodu

Možemo reći kako je voda esencija našeg života. U snovima ju najčešće vežemo za duhovnost, znanje i iscjeljenje. Sanjarica voda nam govori kako je voda čest simbol u našim snovima, ovisno o snu voda može imati različito značenje i probuditi razne emocije u nama. Simbolika vode u našim snovima je protok vremena, protok našeg života, ali isto tako i simbol osvježenja, emocija i kreativne energije. Sanjati vodu nije loš san, snovi o njoj nam često govore o našim emocijama. Sanjarica voda nas uči da kako bi mogli pravilno protumačiti svoj san o vodi važno je da zapamtimo sve detalje koje smo vidjeli u snu. Značenje sna se može bitno razlikovati ako ste sanjali prljavu ili čistu vodu, kao i da li ste sanjali da ste ju pili ili se u njoj kupali. Mogući su snovi gdje sanjate poplavu, gdje hodate po površini vode. Svi ovi navedeni primjeri snova imaju različito značenje. Kako bi mogli pravilno protumačiti svoj san po buđenju važno je da probate upamtiti što više detalja. U nastavku teksta možete pročitati neke od najčešćih snova gdje je voda glavni motiv i kako se oni tumače.

Sanjarica voda, najčešći snovi o vodi

Snovi o vodi su vrlo česti, bez obzira da li sanjate vodu kao glavni ili sporedni dio sna. Ne postoji osoba koja barem jednom nije sanjala more, jezero, vodopad ili slične oblike vode. Sanjarica voda nam donosi najčešće snove vezane za vodu i kako se oni tumače. Sanjati mirnu i čistu vodu znači da se u životu jednako tako i osjećate. Ako sanjate čisto jezero ono je znak novog života i napretka. Sanjati vodu koja je mutna i prljava s druge strane ukazuje na negativne emocije koje vas obuzimaju. Sanjati duboku vodu je zapravo upozorenje da budete pažljiviji u svojem budnom životu. Sanjati da čujete vodu kako teče je znak da prolazite kroz period u životu gdje non stop razmišljate i jedina želja vam je utišati um. Sanjati da pijete vodu je pozitivan san, nagovještava skoro blagostanje i uspjeh, ako sanjate da pijete prljavu vodu to je znak da će nekoga od vaših bližnjih zadesiti bolest. Ako u snu pijete slanu vodu to je znak da ste emocionalno povrijeđeni. Sanjati da nekome dajete vodu je znak stvarnog prijateljstva između vas i određene osobe. Sanjati da vas netko prska vodom je znak da sakrivate svoje emocije od ljudi oko sebe, san vas upozorava da se morate više emocionalno otvarati. Ako sanjate da hodate po površini vode ovo je znak da su vaše emocije uredne i pod kontrolom. Sanjati uzburkanu vodu je znak da u stvarnom životu gubite kontrolu nad samim sobom. San gdje padate u mutnu vodu vam govori da radite podosta pogrešaka u vašem životu. Sanjati vodu koja teče iz slavine ima dva značenja, ovisno o tome tko regulira slavinu, ako ste u pitanju vi to znači da niste sposobni rješavati probleme, dok ako netko drugi kontrolira slavinu to je znak da je vaš život u tuđim rukama. Sanjati poplavu je znak da se gušite u svojim nekontroliranim emocijama. Sanjati vodopad je znak sreće i blagostanja. Sanjati vodu kako ide prema vama je znak da ste puni negativnih emocija koje će uskoro izaći na površinu. Sanjarica voda nam govori kako su ovo jedni od najčešćih snova o vodi.

Sanjarica voda, simbolika vode

Snovi o vodi se najčešće odnose na naše zdravlje, ponajviše na onaj emotivni dio, a onda općenito. Voda u snovima može izazvati razne emocije poput ugode, straha, zadovoljstva, nervoze. Simboliku vode u snovima tumačimo prema tome kakva je voda bila, da li je ona čista i bistra ili je prljava i mutna, sukladno tome se određuje da li je riječ o pozitivnom ili negativnom snu. Sanjarica voda nas uči kako simbolika vode ima veze s kontekstom u kojem se nalazi. Primjerice u bibliji se kontekst vode dijeli na pet značenja: Prvo značenje je duhovno osvježenje i Božji blagoslov, drugo značenje predstavlja čišćenje, treće značenje predstavlja opasnost od uništenja i smrti, četvrto značenje predstavlja vodu kao stvaranje i peto značenje predstavlja vodu kao plodnost i sušu. Na svijetu postoje četiri elementa koja dijelimo na zemlju, zrak, vodu, vatru. Navedene simbole možemo razumjeti kao tijelo, razum, svijest i osjećaji. Voda se ovdje gleda kao simbol pročišćenja, u svim religijama svijeta voda ima sveto značenje. Sanjarica voda nas uči kako bez vode nema života, i njena pojava u našim snovima je s namjerom da upoznao sebe i svoje emocije.
Tagovi: