Sanjarica mačka

Sanjarica mačka

Sanjarica mačka, simbolika mačke u snovima

Ne vezano za to jeste li više ljubitelj mačaka ili psa, i imate li mačku kao kućnog ljubimca, sigurno ste nekada sanjali mačku. Sanjati mačke nije rijetkost, sanjarica mačka navodi kako su upravo mačke jedne od najčešćih životinja koje se pojavljuju u snovima. Sanjati mačku ili mačke ima snažnu simboliku u svijetu snova. Mačke su stoljećima vezane za ljude koje imaju umjetničku stranu, također se pojavljuju u mnogim mitologijama. Mnogi smatraju da su mačke u snovima simbol intuicije i zdravlja i ukazuju na našu intuiciju, točnije je li razvijena ili ne. Druga tumačenja ipak smatraju kako su mačke povezane sa simbolom ženstvenosti, neovisnog i divljeg duha, kreativnosti, snage prevare i ranjivosti. Sanjarica mačka navodi kako su snovi o mačkama česti, no nije ih lako razumjeti. Mnoge knjige kroz povijest govore o tome kako su mačke povezane s vjerskim simbolima i kako se mogu tumačiti povezane s vjerom. Sanjarica mačke nas uči kako pravo značenje o snovima vezano za mačke ipak možemo pronaći samo ako razumijemo naše osobne emocije i reakcije.

Sanjarica mačka, tumačenje snova s mačkama

Što znači sanjati mačku? Ovisno i snu i mački značenje se može razlikovati. Snovi o mačkama simboliziraju vašu osobnu kreativnost, moć, seksualnost, ali isto tako i kaos. Riječ je kako možete vidjeti o širokom polju simbola, a objašnjenje ovisi o tome je li mačka u vašim snovima znak kreativnosti, moći ili nesreće, a to možete potražiti u vašim osjećajima prema mačkama u stvarnom svijetu. Ako ste van snova ljubitelj mačaka i ako volite navedenu životinju tada njena simbolika u snovima je veoma pozitivna. Ako se ipak u stvarnom životu grozite mačaka i ako ih se bojite, tada je njeno prisustvo u vašim snovima negativno. Jedan od najčešćih snova je onaj gdje se sanja crna mačka. Što on znači? Iako mislite na prvu da san znači nešto neugodno, u krivu ste. Sanjati crnu mačku znači da nemate povjerenja u sebe i da nemate razvijenu intuiciju. Crne mačke niti u stvarnome svijetu ne predstavljaju loš znak, riječ je samo o mitovima i legendama. Snovi se mogu razlikovati ovisno da li sanja muška ili ženska osoba. Sanjarica mačka opisuje da ako žena sanja mačku da to znači da ženska osoba u stvarnome svijetu posvećuje puno vremena sebi, ne samo u fizičkom smislu nego i u radu na osobnosti. Što kada muškarac sanja mačku? Mačke u snovima muškarca predstavljaju stav muškarca prema ženama i način na koji ga žene percipiraju. Što znači da je simbolika usko povezana s odnosima kod žena. Sanjarica mačka nam donosi objašnjena koja su nam potrebna kada se navedena životinja pojavi u našim snovima.

Sanjarica mačka, najčešći snovi

Sanjarica mačka navodi kako mačke simboliziraju neovisnost, kreativnost, moć, ženstvenost. Koji su najčešći snovi povezani s mačkom ili mačkama i što oni znače? Ako sanjate agresivnu mačku to može biti znak na neiskrenu i zlonamjernu osobu u vašem okruženju. Bijela mačka simbolizira težak period u vašem životu. Bolesna mačka u snovima je podsjetnik da je život kratak i da se posvetite življenju a ne preživljavanju. Ako sanjate da lovite mačku to je nagovještaj problema. Mačji cvilež je znak da ćete čuti riječi od pojedine osobe koje će vas povrijediti. Napad mačke u snu je upozorenje na otrovnu vezu. Ako ste sanjali narančastu mačku ona je simbol strasti vezana za posao. Razigrana mačka je simbol socijalizacije u snovima. Smeđa mačka u snovima predstavlja nagovještaj velikih vijesti koje vam mogu promijeniti život. Šarene domaće mačke u snovima prezentiraju zajedništvo koje imate s određenom osobom u svrhu postizanja određenih ciljeva. Ugriz mače može simbolizirati svađu sa ženskom osobom, dok umiljata mačka simbolizira potrebu za mirnim i ugodnim životom. Iako sanjarica mačka ima pomalo razbacane pojmove o tome što mačka ili mačke predstavljaju u našim snovima, njihova pojava u snovima je nekako uvijek dobrodošla.
Tagovi: