Sanjarica kosa

Astro

Sanjarica kosa

Sanjarica kosa, što znači sanjati kosu

Snovi o kosi su uobičajeni i mogu imati različita značenja. Ovakvi snovi su najčešće refleksija našeg svakodnevnog razmišljanja, točnije ako smo razmišljali o promjeni frizure, šišanju, bojanju kose. Sanjarica kosa nas ipak uči kako u simbolici kosa predstavlja naše misli i ideje koje “rastu” iz naše psihe. Snovi o kosi mogu imati različita značenja, tj. oni mogu biti pozitivni ili negativni. Sanjati kosu nije rijedak san, zapravo svatko od nas je barem jedanput u svom životu sanjao san o kosi u nekom određenom kontekstu. Sanjarica kosa govori o tome kako kosa u našim snovima može simbolizirati zadovoljstvo, konfuziju, promjenu. Ovisno o samome snu, njegovo značenje može biti pozitivno ili negativno. Ovakvi snovi nam često sugeriraju da je vrijeme da se suočimo s nekim određenim promjenama u stvarnome svijetu i da krenemo dalje. Različiti snovi o kosi donose i različito značenje, donosimo vam najčešće snove o kosi i što oni zapravo znače.

Sanjarica kosa, najčešći snovi o kosi

Kosu mogu sanjati i žene i muškarci, no ovakvi snovi su ipak nešto prisutniji kod žena. Razlog je taj što žene u stvarnome životu ipak više pažnje i brige posvećuju svojoj kosi nego muškarci. Sanjarica kosa nam donosi najčešće snove vezane za kosu i što oni mogu značiti. Sanjati da ste vidjeli kosu je najčešći san vezan za kosu i bez nekog konteksta ili povezanosti u snu je ona često simbol senzualnosti i zadovoljstva. Sanjati zapetljanu kosu s druge strane sugerira na vašu zbunjenost, u stvarnome životu vi ne znate što želite i nalazite se u situaciji gdje ne znate što bi odlučili. Sanjati da režete kosu, odnosno da ju šišate je znak promjene koju ste sami inicirali. Ako u snu sami režete kosu to je znak da u stvarnome životu niste dovoljno jaki da poduzmete određene korake. S druge strane ako ste sanjali da vam netko drugi šiša kosu, to znači da ste spremni na bilo kakvu situaciju bez obzira kakva ona bila. Sanjati da bojite kosu sugerira da niste sigurni u sebe i da želite pomoć od onih kojima vjerujete. Sanjati da perete kosu je dobar san, on sugerira uspjeh. Sanjati da češljate kosu sugerira da ste spremni odreći se negativnih misli i da se želite fokusirati na budućnost. Sanjati prljavu kosu sugerira osjećaj manje vrijednosti. Sanjati kratku kosu je znak da želite veliku promjenu u svom životu. Suprotno tome, san gdje sanjate dugu kosu znači da ste smirena osoba koja nema problema s tim da ostane smirena u bilo kojoj situaciji. Sanjati gubitak ili ispadanje kose je znak zabrinutosti na određene aspekte u vašem životu za koje mislite da ne možete na njih utjecati. Snovi o sijedoj kosi donose značenje mudrosti i znanja, točnije u vašem životu će se dogoditi promjena vezana za vaše znanje. Sanjati crnu kosu znak je potisnutih emocija, dok san o crvenoj kosi signalizira negativno razmišljanje i negativu. Sanjarica kosa nam objašnjava kako se radi o snovima u kojima mi želimo određene promjene u svojim životima.

Sanjarica kosa, simbolika kose

Danas mnogi smatraju kako je kosa trivijalna stvar i njena simbolika se ne uzima previše u obzir. Kosa ima puno veće značenje nego joj ljudi daju. U stvarnome svijetu kada radimo promjene na svojoj kosi to je znak da je došlo do promjene u našoj nutrini, točnije došlo je do određene odluke da se želimo promijeniti. Ovakve stvari se često manifestiraju u našim snovima o kosi, i zato nam sanjarica kosa govori kako su snovi vezani za kosu povezani s našom nutrinom. Kosa je danas simbol našeg identiteta, predstavlja ono što smo i tko smo. Kosa i frizura danas nije samo stvar mode, ona nam istovremeno govori o tome jesmo li zdravi, bolesni, bogati, siromašni, umjetnici ili poslovni ljudi. Sanjarica kosa nas uči kako postoji određena bitka unutar nas samih kada dolazi do odluke o promjenama, i to se često reflektira u našim snovima. Promjene nikada nisu lake, bilo da je riječ o estetskoj promjeni ilo promjeni koja je od životne važnosti. Snovi o kosi nam mogu pomoći razumjeti što nam naša podsvijest želi reći i što možemo poduzeti da si pomognemo u stvarnome životu.
Tagovi: