Rituals gdje kupiti

Rituals gdje kupiti

Rituals kozmetika

Rituals se danas može pohvaliti linijom raznih kozmetičkih proizvoda za nju i njega. Ovaj Nizozemski brend luksuzne kozmetike pokrenut je 2000. godine kada je osnivač Raymond Cloosterman odlučio napraviti kozmetiku koja će pružiti spoj dnevnog ili noćnog rituala, modernu tehnologiju i snagu iz prirode. Rituals kozmetika danas je svjetski poznata i često tražena. Razlog navedenome su kozmetički proizvodi koji su proizvedeni isključivo s organskim sastojcima.

Osim navedenog, proizvodi nisu testirani na životinjama, oni su paraben free i pogodni su za vegane i vegetarijance. Ova kozmetika stvorena je s ciljem da si priuštite blagotvoran ritual koji će vam pomoći u usklađivanju tijela i uma. U ponudi se mogu pronaći sljedeći kozmetički proizvodi: Kreme za brijanje, hranjive maske za kosu, antiperspiranti, dnevne i noćne kreme za lice za nju i njega, proizvodi za postizanje volumena kose, serumi za kosu, tekući sapuni, kreme za tijelo, balzami za ruke, gelovi za tuširanje, mirisne svijeće.

Po čemu je Rituals kozmetika posebna?

Iako se mnogi današnji kozmetički proizvodi mogu pohvaliti s iznimnom kvalitetom, malo koji brend postigne razinu kao Rituals. Iako se Rituals opisuje kao marka iznimno kvalitetnih kozmetičkih proizvoda, ona je i više od toga. Filozofija korištenja navedenih kozmetičkih proizvoda je postići ravnotežu i sklad s prirodom. Svojim pomno odabranim sastojcima navedena kozmetika hrani našu kožu i ostavlja predivan miris koji će nas nositi kroz dan.

Proizvođač često naglašava kako se život sastoji od manjih i većih rituala, stoga je htio ponuditi liniju kozmetičkih proizvoda koji će pružati ritual opuštanja na početku ili na kraju dana. Svaki proizvod je pomno razmotren i napravljen kako bi ostavio određeno djelovanje i dojam. Određeni proizvodi također pričaju i vlastitu priču o miru, opuštanju, uzimanju trenutka za sebe. Ovakav pristup osobnoj njezi mnogima se sviđa, stoga su proizvodi iz njihove linije često traženi. Inspiracija, mudrosti i mirisi Dalekoga istoka svakako se osjete u navedenoj kozmetici.

Gdje se može kupiti Rituals kozmetika i po kojoj cijeni?

Želite i sami isprobati proizvode iz Rituals linije, no ne znate gdje kupiti? Rituals kozmetiku moguće je kupiti u odabranim drogerijama ili parfumerijama, ili putem web shopa proizvođača. Ova luksuzna kozmetika ne može se nažalost kupiti u bilo kojoj drogeriji, ljekarni ili dućanu. Cijena proizvoda ovisit će o samoj namjeni. Za setove proizvoda morat ćete izdvojiti minimalno 27,49 eura. Kako odabrati ono što vama treba? Ukoliko niste u prilici uživo posjetiti drogeriju koja drži liniju navedenih proizvoda, tada je najbolje da odaberete proizvod prema potrebi.

Sve pjene za tuširanje osmišljene su kako bi temeljno očistile kožu, dok su kreme za tijelo osmišljene kako bi nježno umirile i njegovale kožu. Neovisno o proizvodu kojeg uzimali, svaki ima svojih prednosti. Korištenje krema probudit će vaša osjetila i pružit vam na trenutak misao kako ste u nekom predivnom vrtu punome cvijeća. Ukoliko želite osvježiti svoji dom to također možete učiniti s mirisnim svijećama ili štapićima koji će u trenutku stvoriti fantastičnu atmosferu i uravnoteženost.


Tagovi: