Prostaline - pouzdano rješenje za probleme s mokrenjem

Vraća zdravlje muškarcima
 • ublažava bol
 • ublažava oticanje i upalu prostate
 • vraća zdravlje genitourinarnog sustava
 • stimulira spolnu funkciju
 • smanjuje rizik od razvoja tumora
 • spriječava ponovnu pojavu bolesti

Prostakan forte – što je i kako djeluje

Sponzorirano

Prostakan forte - što je i kako djeluje

Prirodne kapsule za probleme sa prostatom prostakan forte

Zbog modernog načina života muška populacija ima sve više raznoraznih problema sa prostatom koji su nekada bili jedan od znakova starenja, a sada pogađaju sve mlađu populaciju. Muke sa uriniranjem i seksualnim funkcioniranjem često svoj uzrok imaju u prostati i uglavnom se liječe antibioticima i spolnim stimulansima. Sada su dostupne prirodne kapsule za probleme sa prostatom prostakan forte koje odlično pomažu kod upale prostate ili benignog proširenja prostate. Ovaj lijek treba koristiti samo za ono za što je namijenjen.

Prostakan forte je potpuno prirodnog sastava koji obuhvaća ekstrakt suhog korijena koprive, likopen (ima ga u rajčicama), ekstrakt kore afričke šljive i voćni ekstrakt patuljaste palme, a prirodni sastojci se dosta brzo i potpuno izluče iz organizma. Kapsule se koriste kod otežanog mokrenja, bolova u donjem dijelu trbuha ili preponama ili kod već dijagnosticiranog prostatitisa. Lijek se naručuje online putem, a korisnici se trebaju držati uputa o korištenju i doziranju lijeka koji dobiju uz svaku kutiju kapsula.

Prostakan forte kapsule i moguće nuspojave

Iako su se svi sastojci ovog lijeka koristili u tradicionalnoj medicini davno prije pojave kemijskih lijekova, a narodna medicina ih koristi i danas, jako je važno držati se uputa o uzimanju i doziranju lijeka. Kod biljnih lijekova uglavnom nema nuspojava ili su one blage i prolazne, ali kod dugotrajnog korištenja i mogućeg predoziranja treba razmotriti prostakan forte kapsule i moguće nuspojave i kako postupiti ako se pojave. Lijekove treba uzimati ispravno i u propisanim dozama.

Prostakan forte u visokim dozama ili kod dugotrajne upotrebe može izazvati, mučninu, glavobolju, moguću alergiju na neki od sastojaka, osip, svrbež, peckanje, vrtoglavice, povraćanje, proljev ili zatvor, može djelovati na potenciju, bol u trbuhu, krv u urinu, žgaravicu, nesanicu i slične tegobe. Srčani bolesnici, osobe sa visokim krvnim tlakom, gihtom, sniženim leukocitima, i osobe koje uzimaju puno drugih lijekova moraju se kod bilo koje nuspojave posavjetovati sa svojim liječnikom, jer su moguće interakcije sa drugim lijekovima.

Tko sve ne smije uzimati prostakan forte

U interesu zdravlja upute o korištenju i doziranju lijeka navode i kontraindikacije. Važno je znati tko ne bi trebao koristiti biljne lijekove, važno je znati tko sve ne smije uzimati prostakan forte, a tu su prije svega djeca, ovaj lijek je lijek za odrasle muškarce. Nadalje osobe koje pate od alergija ili boluju od srčanih i plućnih bolesti, imaju problema sa jetrom, želucem i drugim težim bolestima se trebaju prije posavjetovati sa svojim liječnikom.

Prostakan forte je vrlo djelotvoran lijek, ali ako osjetite bol u donjem dijelu trbuha, ako se pojavi krv u urinu ili u ejakulatu, ako se pojavi bol u kostima i mišićima, temperatura ili počnete naglo mršavjeti, posjetite urologa, jer svi ovi simptomi obično prate i rak prostate ili rak mokraćnog mjehura. Upravo zbog pravilnog razumijevanja mogućih nuspojava potrebno je pažljivo i detaljno pročitati uputu o lijeku i držati se svih preporuka o uzimanju i doziranju lijeka i kada trebate napraviti pauzu.

Tagovi:

Prostaline - pouzdano rješenje za probleme s mokrenjem

Vraća zdravlje muškarcima
 • ublažava bol
 • ublažava oticanje i upalu prostate
 • vraća zdravlje genitourinarnog sustava
 • stimulira spolnu funkciju
 • smanjuje rizik od razvoja tumora
 • spriječava ponovnu pojavu bolesti