motion free

Cardio Life - čuvajte srce zdravim

Prva pomoć za bolesti srca i krvnih žila

  • pomaže u jačanju i čišćenju stijenki krvnih žila
  • pomaže u otapanju kolesterolskih plakova
  • pomaže u sprječavanju komplikacija
  • pomaže u normalizaciji krvnog tlaka

 

Prirodni lijek za čišćenje krvnih žila

Sponzorirano

Prirodni lijek za čišćenje krvnih žila

Prirodni lijek za čišćenje krvnih žila češnjak i limun

Prirodni lijek za čišćenje krvnih žila je dobro poznati narodni lijek koji je i prehrambena namirnica, češnjak. Češnjak je tisućljećima poznat da štiti srce, krvne žile, te jača imunitet ljudskog organizma. U kombinaciji sa limunom češnjak će blagotvorno djelovati na ljudsko zdravlje ne samo na srce i krvotok.

Mješavina češnjaka i limuna kao prirodni lijek za čišćenje krvnih žila normalizira kolesterol u krvi i razinu šećera u krvi. Utječe na zdravo funkcioniranje jetre te na taj način potpomažu organizmu u oporavku od utjecaja toksina i slobodnih radikala. Pročišćavanjem krvnih žila, normaliziranjem kolesterola preventivno će utjecati na stvaranje ugrušaka krvi koje mogu otputovati do srca ili mozga, cirkulacija će se poboljšati.

Konzumiranjem češnjaka ojačat će se imunitet i otpornost cijelog organizma, te ćete se osjećati puni energije jer ćete se konačno moći naspavati i odmoriti. Rad bubrega će biti zdrav jer će tijelo biti detoksicirano od toksina i štetnih tvari. Ako konzumirate češnjak i limun barem tri tjedna dva puta godišnje vaše će krvne žile biti zdrave.

Prirodni lijek za čišćenje krvnih žila od šipka

Prirodni lijek za čišćenje krvnih žila je i šipak koji je dostupan svima i od davnina je poznat kao prirodni lijek za čišćenje krvnih žila. Osim što pročišćava krvne žile šipak ima i protuupalna svojstva jer sadrži folnu kiselinu, kalcij, te vitamine C i K.

Šipak utječe na snižavanje visokog krvnog tlaka čime će se poboljšati cirkulacija krvi u tijelu. Snižavanje visokog krvnog tlaka će rasteretiti srce jer više srce neće više raditi pod opterećenjem zbog suženih krvnih žila kako bi opskrbilo mozak dovoljnim količinama krvi i kisika. Na taj način se može prevenirati srčani udar, ali i moždani udar.

Čaj ili sok od šipka možete neograničeno konzumirati svaki dan, te možete dodati i sok od limuna i naribanog sirovog đumbira ili đumbira u prahu. Bobice šipka možete izblendati, te dodati vode ili mlijeka, te bilo koje drugo voće koje nije intenzivnog mirisa ili okusa kako bi vam shake ostao okusa šipka i zadržalo kiselkasti okus.

Prirodni lijek za čišćenje krvnih žila heljda

Prirodni lijek za čišćenje krvnih žila također poznata stoljećima i tisućljećima je heljda. Heljda se može konzumirati kao brašno, kao čaj, kao kaša od krupnog brašna prilog jelu, te kao napitak u kombinaciji sa drugim sastojcima shakea.

Heljda je izuzetno zdrava i za probavni sustav jer pročišćava i jetru i želudac i crijeva, a utječe i na pročišćavanje krvnih žila. Čaj od heljdinih osušenih zelenih listova je prirodni lijek za čišćenje krvnih žila ukoliko se listovi beru u vrijeme cvatnje heljde. Čaj će djelovati na bolesti koje su vezane uz krvne žile na način da će sužene krvne žile proširiti, spriječit će pucanje kapilara i krvarenja kapilara.

Uz to heljda djeluje i na kognitivne sposobnosti i poboljšava pamćenje jer će poboljšati cirkulaciju u cijelom tijelu, a čim mozak prima dovoljne količine krvi i kisika radi bolje i intenzivnije. Heljda regulira i visoki krvni tlak jer će pročistiti krvne žile pa će se i krvni tlak normalizirati. Ujedno regulira i šećer u krvi pa pomaže i kod bolesti dijabetesa i glaukoma, no heljda pomaže i kod reumatizma.

Tagovi:

motion free

Cardio Life - čuvajte srce zdravim

Prva pomoć za bolesti srca i krvnih žila

  • pomaže u jačanju i čišćenju stijenki krvnih žila
  • pomaže u otapanju kolesterolskih plakova
  • pomaže u sprječavanju komplikacija
  • pomaže u normalizaciji krvnog tlaka