Pozajmica za blokirane

Financije

Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 25.09.2023 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako dobiti pozajmicu za blokirane?

Osobe koje se nalaze u blokadi često su u teškoj financijskoj situaciji i ne znaju na koji način doći do novca koji im je potreban. Upravo zbog toga postoji mogućnost podizanja pozajmice za blokirane osobe. No, prije nego što se odlučite za ovaj korak, važno je razmotriti sve opcije i uvjete koje nude bankovne i nebankovne institucije.

Najvažnije je napomenuti da banke neće odobriti kredit osobama koje se nalaze u blokadi. Međutim, postoje alternativni izvori financiranja kao što su leasing kuće, faktoring društva, kao i neke nebankovne institucije koje nude pozajmice za blokirane. Ove institucije obično imaju manje stroge uvjete od banaka, ali je zato kamatna stopa veća.

Prije nego što se odlučite za pozajmicu za blokirane, važno je da razmotrite svoju financijsku situaciju, potrebe i mogućnosti.

Možda postoji mogućnost da smanjite svoje troškove ili nađete dodatan posao kako biste povećali svoj prihod. Također, važno je da razgovarate s financijskim savjetnikom kako biste dobili stručno mišljenje o svojoj financijskoj situaciji.

Uz to, važno je da provjerite uvjete pozajmice za blokirane. Kamatne stope i naknade obično su veće nego kod standardnih kredita, stoga je važno da se detaljno informirate o uvjetima prije nego što se odlučite za ovaj korak. Također, provjerite hoće li uplata pozajmice biti provedena direktno na vaš račun ili će se dio sredstava isplatiti vašem vjerovniku.

U konačnici, prije nego što se odlučite za pozajmicu za blokirane, važno je da budete svjesni svih rizika i da pažljivo razmotrite sve opcije. Ako niste sigurni koji je najbolji izbor za vas, obratite se financijskom savjetniku ili stručnoj osobi koja će vam pružiti potrebne informacije i savjete.

Koje su opcije za pozajmicu za blokirane osobe?

Kada se odlučite za pozajmicu za blokirane, postoje neke opcije koje su vam na raspolaganju. Ovisno o vašim potrebama i uvjetima koje nude različite institucije, odaberite onu koja vam najviše odgovara.

Jedna od opcija su leasing kuće koje nude leasing vozila, strojeva i drugih predmeta. Ova opcija može biti korisna osobama koje imaju posao koji zahtijeva korištenje određenog stroja ili vozila. Leasing kuće obično imaju niže kamatne stope od nebankovnih institucija koje nude pozajmice, ali u ovom slučaju, osoba ne postaje vlasnik predmeta koji se iznajmljuje sve dok se ne otplati cijela pozajmica.

Druga opcija su faktoring društva koja nude pozajmice za blokirane osobe uz hipoteku. Ova opcija može biti korisna osobama koje imaju nekretninu koju mogu staviti kao hipoteku.

U ovom slučaju, faktoring društvo će otkupiti zadužnicu i osoba će dobiti pozajmicu koja se vraća u određenom roku. Kamate za ovu opciju su obično niže od nebankovnih institucija koje nude pozajmice, ali je hipoteka veliki rizik u slučaju da ne možete vratiti pozajmicu.

Treća opcija su nebankovne institucije koje nude pozajmice za blokirane osobe bez hipoteke. Ova opcija obično nema stroge uvjete kao banke, što znači da postoji veća šansa da osoba dobije pozajmicu, ali kamatne stope su obično znatno više. U ovom slučaju, važno je provjeriti uvjete ugovora i detalje koje se tiču vraćanja pozajmice.

U svakom slučaju, važno je da razmotrite sve opcije prije nego što se odlučite za pozajmicu za blokirane osobe. Uvjeti koje nude različite institucije mogu biti različiti, stoga se dobro informirajte o svakoj opciji i ne uzmite pozajmicu ako niste sigurni da možete vratiti novac u dogovorenom roku.

Što treba znati prije nego što se odlučite za pozajmicu za blokirane?

Prije nego što se odlučite za pozajmicu za blokirane, važno je da razmotrite neke ključne čimbenike koji mogu utjecati na vašu sposobnost vraćanja pozajmice. U ovom odlomku, pogledat ćemo što trebate znati prije nego što se odlučite za ovu vrstu financiranja.

Jedan od najvažnijih čimbenika je vaša trenutna financijska situacija.

Ako se nalazite u blokadi, to znači da imate dugove koje trenutno ne možete vratiti. U tom slučaju, važno je procijeniti svoje prihode i rashode kako biste vidjeli možete li si priuštiti pozajmicu i koliko novca možete vratiti u dogovorenom roku.

Drugi važan faktor je kamatna stopa koju nudi institucija koja vam nudi pozajmicu za blokirane. Većina nebankovnih institucija koje nude pozajmice imaju znatno više kamatne stope od banaka.

Stoga, ako se odlučite za ovu vrstu financiranja, važno je da pažljivo pregledate uvjete ugovora i da razumijete koliko ćete novca platiti na kraju.

Također, važno je razmotriti koliko novca vam zapravo treba i za što ga trebate. Ako ste u blokadi zbog dugova, pozajmica bi trebala biti namijenjena za vraćanje tih dugova.

Međutim, ako vam treba novac za nešto drugo, poput hitne popravke ili medicinskih troškova, važno je da razmotrite druge opcije prije nego što se odlučite za pozajmicu.

Naposljetku, važno je da budete svjesni svih rizika koji dolaze s pozajmicom za blokirane. Ako ne možete vratiti novac u dogovorenom roku, to može dovesti do još većih problema s dugovima. Stoga, ako se odlučite za pozajmicu, budite sigurni da imate plan za vraćanje novca i da ste sigurni u svoju sposobnost da ispunite sve obaveze.

U konačnici, pozajmica za blokirane osobe može biti korisna ako je pažljivo planirana i ako ste sigurni u svoju sposobnost da vratite novac u dogovorenom roku. Stoga, prije nego što se odlučite za ovu vrstu financiranja, važno je da se dobro informirate o svim opcijama i da pažljivo pregledate uvjete ugovora kako biste bili sigurni u svoju odluku.
Tagovi: