Intenskin - genetsko pomlađivanje

Za regeneraciju kože i ljepši ten
  • Bori se protiv šest vrsta bora, uključujući bore povezane sa stresom
  • Obnavlja ravnotežu vode i lipida u tankoj epidermi
  • Stvara bestežinski pomlađujući veo - zateže i zaglađuje
  • Budi osjetne receptore u koži, čije funkcije s vremenom blijede
  • Ciljani učinak na područja kože koja su izgubila mladost

Pomlađivanje vrata

Sponzorirano

Pomlađivanje vrata

Pomlađivanje vrata i pravilna njega vrata

I dok je mnogim ženama sasvim logično da će redovito njegovati svoje lice, mnoge isto tako zanemaruju područje vrata te dekoltea do onog trenutka dok se na njima ne pojave prvi znakovi starenja. Sigurno ste čuli kako dermatolozi savjetuju jednaku brigu za kožu lica, vrata i dekoltea. Zašto? Nepravilna ili nikakva briga na koži vrata i dekoltea može uzrokovati brže starenje.

U ljetnim mjesecima vrat i dekolte je više izložen suncu i to često bez adekvatne zaštite što može uzrokovati oštećenje kože, nastanak bora i pigmentacije. Česta praksa izlaganja vrata i dekoltea suncu može dovesti do grube i hrapave kože, pojave kapilara, crvenila, i nastanka prvih bora. Pomlađivanje vrata je do nedavno bila tabu tema, točnije vjerovalo se kako je ono nemoguće jer se radi o veoma osjetljivom djelu tijela.

Danas pomlađivanje vrata možemo napraviti u bilo kojoj privatnoj poliklinici. I dok se godine mogu skinuti s vrata i dekoltea, stručnjaci će vam i dalje preporučiti pravilnu njegu navedenih područja. Nikako nemojte zaboraviti svaki dan kada čistite i njegujete lice istu njegu prenijeti na vrat i dekolte kako bi uspješno sakrili svoje prave godine.

Pomlađivanje vrata uz pomoć tretmana

Pomlađivanje vrata te dekoltea je sve češće traženi tretman. Prilikom ovakvih tretmana često je isto tako potrebno smanjiti podbradak i naglasiti donji dio čeljusti. Naveli smo kako je do nedavno bilo nemoguće pomladiti vrat i ukloniti znakove starenja. Operacije su bile glavne opcije i one su se najčešće fokusirale samo na odstranjivanje viška kože, ali oporavak je pacijenticama bio ne samo bolan nego i dugotrajan.

Kako pomladiti vrat uz pomoć tretmana? Stručnjacima ovo nije niti malo lak zadatak jer je koža na području vrata ne samo veoma tanka nego i veoma osjetljiva. Idealan plan za pomlađivanje vrata se sastoji od uklanjanja crvenila i uklanjanja bora koje automatski popravljaju izgled same kože. Tamnija boja na koži vrata se uklanja uz pomoć optičke energije, točnije uz lasere, IPL uređaje i AFT tretmana.

Navedeni tretmani će popraviti sami izgled kože i pridonijeti njenoj kvaliteti. Ovdje se također koriste i takozvani frakcijski laseri koji uklanjaju oštećenu kožu i u cijelosti ju zatežu. U ostale tretmane možemo ubrojati: Tretmani s hijaluronskom kiselinom koja smanjuje bore, tretmani botoksom koji smanjuju bore od prejake kontrakcije mišića, mezoterapija koja unosi tvari u kožu da bi istu pomladila.

Pomlađivanje vrata prirodnim metodama

Nije samo sunce neprijatelj našeg vrata, zapravo je nekoliko faktora važno za svjež i zdrav izgled vrata. Geni, pravilna prehrana, stil života i na kraju njega. Sve navedeno je bitno kako bi naša koža uvijek izgledala besprijekorno. Godinama se vjerovalo da se pomlađivanje vrata ne može naknadno napraviti ako se nismo trudili voditi istu brigu o njemu kao i o licu.

Pomlađivanje vrata se do razvoja određenih tretmana isključivo radilo prirodnim liftingom, točnije raznim vježbama za pomlađivanje lica i vrata. Naša lica i vrat u sebi sadrže 57 aktivnih mišića o kojima ovisi naša punoća kože. Sve više stručnjaka se slaže kako samim kozmetičkim proizvodima ne možemo u potpunosti maknuti godine, ali ako u taj ritual nadodamo gimnastiku lica ono nam može pomoći da izgledamo i do 10 godina mlađe.

Briga o koži nije samo vanjski, već i unutarnji proces. Aktivacijom mišića mi vodimo brigu o tome da je koža uvijek zategnuta, što na kraju dovodi do odličnih rezultata. Ukratko, kako bi izbjegli što brže starenje kože na vratu i dekolteu potrebno je raditi gimnastiku lica i isto tako pružiti koži na navedenim područjima odgovarajuću njegu.

Tagovi:

Intenskin - genetsko pomlađivanje

Za regeneraciju kože i ljepši ten
  • Bori se protiv šest vrsta bora, uključujući bore povezane sa stresom
  • Obnavlja ravnotežu vode i lipida u tankoj epidermi
  • Stvara bestežinski pomlađujući veo - zateže i zaglađuje
  • Budi osjetne receptore u koži, čije funkcije s vremenom blijede
  • Ciljani učinak na područja kože koja su izgubila mladost