Intenskin - genetsko pomlađivanje

Za regeneraciju kože i ljepši ten
  • Bori se protiv šest vrsta bora, uključujući bore povezane sa stresom
  • Obnavlja ravnotežu vode i lipida u tankoj epidermi
  • Stvara bestežinski pomlađujući veo - zateže i zaglađuje
  • Budi osjetne receptore u koži, čije funkcije s vremenom blijede
  • Ciljani učinak na područja kože koja su izgubila mladost

Pomlađivanje ruku

Sponzorirano

Pomlađivanje ruku

Pomlađivanje ruku i njega ruku

Koža na našim rukama najbrže stari jer je uvijek izložena jakim vanjskim utjecajima što dovodi do raznih oštećenja. Možda niste znali ali upravo je koža na našim rukama pravi izdajnik vezan za naše godine. Uz ostale tretmane pomlađivanja, pomlađivanje ruku također dobiva na svojoj popularnosti. Razlog? Ako želimo izgledati mlado ne smijemo zapostaviti dio tijela koji jasno pokazuje naše godine.

Za početak, kako se ne bi odmah zapitali kako izgleda pomlađivanje ruku, najbolje je da prvo odradimo temu pravilne njege naših ruku. Kada pričamo o njezi tijela mnogi opće ne pomisle na svoje ruke. Ruke su naš svakodnevni alat, i gotovo je nemoguće navesti sve što s njima radimo a opet ih nekako stavljamo u drugi plan. Zašto je njega ruku bitna?

Gledajmo to ovako, ruke koristimo svaki dan i izlažemo ih ne samo svakodnevnom stresu već i utjecajima koji mogu ubrzati starenje kože. Voda, izlaganje deterdžentima, promjena temperature, sve navedeno može dovesti do suhoće, pucanja, i crvenila na rukama. Kao krajnji rezultat dobivamo stanjenu kožu koja je sklona hiperpigmentaciji i starenju. Kako bi izbjegli navedeno potrebno je svaki dan izdvojiti par minuta vremena i priuštiti svojim rukama odmor i kućni tretman.

Pomlađivanje ruku prirodnim putem

Od izlaganja suncu do svakodnevnih poslova, nije ništa čudno da naše ruke brzo stare. Ipak, kako bi spriječili preuranjeno starenje možemo krenuti s pravilnom njegom ruku. Kako izgleda pomlađivanje ruku prirodnim putem? Važno je za naglasiti da vam sljedeći savjeti neće vratiti izgled ruku kao prije par godina, ali će vam pomoći da vaše ruke sada ostanu takve kakve jesu.

Sasvim je normalno da ćemo namazati ruke kada osjetimo da su one suhe, ali one bi trebale navedenu njegu i prije. Vodite brigu o tome da su po danu vaše ruke konstantno blago hidratizirane, kao i noću kada idete spavati. Kreme bogate vitaminima C, E i A će uspješno spriječiti prijevremeno starenje. Ukoliko želite ujednačiti kožu, tada razmislite o kremama na bazi Retinola.

Piling je također veoma važan dio njege ruku. I dok mnogi od nas rade piling tijela, često zaboravimo na svoje ruke, osobito dio šake. Piling poboljšava uklanjanje mrtvih stanica kože i ostavlja kožu na izgled mladu i glatku. Nakon pilinga je potrebno nanijeti hidratantnu kremu za ruke. Uložite u dobru masku za ruke.

Kako postoje maske za lice, isto tako postoje i maske za lice kojima je cilj pomlađivanje ruku. U ostale savjete bi ubrojali svakodnevnu zaštitu ruku od sunca, korištenje zaštitnih rukavica ako radite posao koji vam šteti rukama, i korištenje proizvoda koji su nježni za ruke. Pravilnom njegom naših ruku možemo uvelike smanjiti njihovo prijevremeno starenje.

Pomlađivanje ruku uz pomoć tretmana

Od profesionalnijih postupaka za pomlađivanje ruku danas se izdvajaju mikrodermoabrazija, kemijski i medicinski pilinzi kože, punjači s hijaluronskom kiselinom. Mikrodermoabrazija je čest postupak ukoliko želimo pomladiti određeni dio našeg tijela, a radi se o postupku uklanjanja površinskog sloja kože koji pomaže u ljuštenju odumrlih stanica.

Navedeni postupak potiče stvaranje novih stanica kao i kolagena. Kemijski i medicinski pilinzi kože uklanjaju nastale pigmentacijske promjene kao i suhi površinski sloj kože. Riječ je o blagim pilinzima koji su veoma djelotvorni. Punjači s hijaluronskom kiselinom su izbor mnogih kada se radi pomlađivanje ruku. Ovakva vrsta pomlađivanja kože kao i mezoterapija će obogatiti kožu hijaluronskom kiselinom koja će vratiti koži elastičnost i punoću.

Kod mezoterapije hijaluronska kiselina nije jedini dodatak koji se unosi pod kožu. Također se apliciraju i razni vitamini, minerali kao i aminokiseline. Nakon navedenog tretmana ruke bi trebale izgledati mlađe, punije, njegovane i baršunasto mekane na dodir. Više se ne vide naglašene krvne žile, što znači da je rukama vraćen elasticitet. Ako se odlučite na neki od navedenih tretmana morate znati da su oni bezbolni i da traju svega par minuta.

Tagovi:

Intenskin - genetsko pomlađivanje

Za regeneraciju kože i ljepši ten
  • Bori se protiv šest vrsta bora, uključujući bore povezane sa stresom
  • Obnavlja ravnotežu vode i lipida u tankoj epidermi
  • Stvara bestežinski pomlađujući veo - zateže i zaglađuje
  • Budi osjetne receptore u koži, čije funkcije s vremenom blijede
  • Ciljani učinak na područja kože koja su izgubila mladost