Plodine katalog

Zanimljivosti

Plodine katalog

Plodine katalog, Plodine

Plodine su još jedan u nizu supermarketa koji su dostupni u Hrvatskoj. Sama tvrtka je osnovana davne 1993 godine sa sjedištem u Rijeci gdje je ujedno otvorena i prva poslovnica. Plodine su specifične po svojem širokom izboru asortimana, u kojemu možemo pronaći brojne hrvatske proizvode po povoljnim i sniženim cijenama. Kako bi kupci znali o kakvim akcijama se radi, Plodine katalog se dostavlja na kućne adrese i dostupni su online. Plodine su danas jedan od najpoznatijih supermarketa u Hrvatskoj, njihov suvremen i moderan izgled koji se poklapa s europskim standardima omogućuje kupcima bogati asortiman i ugodnu kupovinu. Plodine usmjeravaju svoje akcije na interese i potrebe kupaca, što znači da je Plodine katalog uvijek pun akcija koje su uglavnom fokusirane na svježe meso, svježe voće i povrće i naravno proizvodima hrvatskih proizvođača. Danas, nakon gotovo 28 godina poslovanja, Plodine se redovito nađu na shopping listi mnogih od nas, razlog su naravno njihove uspješne akcije koje olakšavaju mnogima nabavku potrebitih namirnica.

Plodine katalog, akcije

Danas Plodine broje preko 90 poslovnica u Hrvatskoj, s ovolikim brojem poslovnica slove kao jedan od najjačih lanaca supermarketa u državi. Uspješnost poslovanja Plodina leži u njihovom otvaranju novih poslovnih centara kao i u neprestanoj edukaciji novih zaposlenika i unapređenju. Plodine su također privlačne zahvaljujući svojim neprestanim akcijama s kojima pomažu mnogima od nas. Plodine katalog često nudi akcije na tjednim i mjesečnim bazama. Katalozi služe da pregledamo ponudu unaprijed te na akcijama pronalazimo svježe namirnice, a ponekad stvari koje su povezane za kućanstvo. Po čemu se plodine razlikuju od drugih supermarketa na tržištu? Plodine su krenule među prvima nuditi hrvatske proizvode na svojim policama, što je privuklo brojne hrvatske proizvođače da posluju s njima. Danas gotovo nema tog proizvoda kojeg vi nećete pronaći na policama Plodina. Plodine katalog prati redovite akcije, što znači da vam je naglašen točan datum od kad pa do kad vrijedi određena akcija i na što. Kako bi bili sigurni da ćete kupiti stvari koje su na akciji, preporučuje se da katalog uzmete sa sobom u trgovinu.

Plodine katalog, kako provjeriti akciju proizvoda u Plodinama

Plodine katalog najčešće stiže na naše kućne pragove, no ponekad se dogodi da katalog ne dospije na određenu lokaciju. Kako onda provjeriti koji su proizvodi na akciji u Plodinama? Odgovor je Plodine online katalog. Katalog je dostupan i u digitalnom obliku na internetu. Dovoljno je samo da u internet pretraživanje utipkate “Plodine katalog” i stisnete na prvu pretragu koja će vas automatski preusmjeriti na najnoviji katalog. Nažalost Plodine još nemaju svoju mobilnu aplikaciju koja vam može još više olakšati pretragu proizvoda, no njihova službena web stranica uvijek ima ponudu aktualnih akcija koje možete provjeriti u bilo koje doba dana. Plodine kao i drugi veliku supermarketi u Hrvatskoj postaju sve više važni svima nama, razlog su upravo razno razne akcije koje doista pomažu u današnjem vremenu kada cijene proizvoda rastu iz dana u dan. Plodine i dalje nastavljaju svoje širenje po Hrvatskoj i van nje i to sve zahvaljujući svojem uspješnom poslovanju u kojemu slušaju potrebe kupaca.
Tagovi: