Parazol – što je i kako djeluje

Parazol - pouzdano sredstvo protiv parazita

Provjerite da li imate simptome zaraze!
 • Alergija (osip, suzenje očiju i curenje nosa)
 • Česte prehlade, upala krajnika, začepljen nos
 • Kronični umor (brzo se umarate bez obzira što radili)
 • Česte glavobolje, zatvor i proljev
 • Bol u mišićima i zglobovima
 • Nervoza, nesanica i gubitak apetita
 • Tamni krugovi i vrećice ispod očiju
 
Parazol - što je i kako djeluje

Što je Parazol

Paraziti su organizmi koji se nastanjuju u tijelu domaćina od probavnog sustava, do mozga, ali mogu biti i u cijelom tijelu. Rizik od parazita je velik ukoliko osoba putuje u nerazvijene zemlje poput Indije, Afrike, Meksika, Kine i tamo konzumira vodu i jede sirovu ili nedovoljno termički obrađenu hranu, najčešće voće, povrće i svinjetinu. Također, se paraziti u obliku jajašaca mogu unijeti u organizam nedovoljnom i pravilnom higijenom ruku, a prvi simptomi da imate parazite u tijelu su bolovi u trbuhu, umor, povraćanje, žgaravica, dijareja, te gubitak apetita.

Parazol je proizvod u obliku čaja, tableta ali i sirupa koji svojim sastojcima uspješno djeluje na parazitske upalne procese jer ličinke parazita kada odumiru u ljudskom tijelu krenu stvarati upalne procese koji uzrokuju bolove i brojne bolesti koje se mogu razviti. Ovaj čaj je dodatak prehrani na potpuno prirodnoj bazi i učinkovito djeluje na crve i parazite koji su se nastanili u ljudskom tijelu neovisno u kojem organizmu.

Parazol ne samo da ljudsko tijelo čisti od parazita nego i stvara zaštitu od ponovne zaraze jer imunološki sustav ljudskog tijela ponekad ne prepoznaje parazite kao strana tijela.

Koji su sastojci i kako djeluje Parazol

Prirodni sastojci čaja Parazol kao što su origano poboljšavaju probavu i apetit, jačaju imunitet i ima antimikrobna i antiparazitska djelovanja. Sastojak Absinthe će uništavati nastanjene parazite svih vrsta, pomoći probavi i pročistiti tijelo, uz to i otkloniti žgaravicu i loš zadah. Treći sastojak kojeg je važno spomenuti je thymy vulgari antivirusno sredstvo koje uništava mikroorganizme, pomaže u dezinfekciji tijela, uklanja štetne tvari iz tijela i povećava zaštitu sprečavajući ponavljanje zaraze parazitizma. Mentha folium i anis fructus će normalizirati crijevnu floru, te eliminirati žgaravice, mučnine, grčeve poboljšavajući rad probavnog sustava i normaliziranjem crijevne flore.

Parazol čaj ne samo da uklanja parazite iz tijela, već pomaže u obnovi i regeneraciji probavnog sustava i cijelog tijela, jačajući imunitet. Ovaj čaj stvara zaštitno okruženje da u budućnosti ne bi ponovo došlo do ponovljene zaraze parazitima. Čaj će djelovati na način da će uništiti jaja, razgraditi ličinke kako bi se spriječili upalni procesi i očistiti ljudski organizam na način da će izbaciti parazite i mikroorganizme iz tijela. Također, ovaj čaj će riješiti i dermatološke promjene na vašoj koži koje su posljedica prisutnosti parazita u tijelu.

Kako se koristi Parazol

Kako bi se ostvarilo optimalno djelovanje Parazol čaja te da bi on očistio ljudski organizam od parazita i njihovih ličinki i jajašaca, te stvorio zaštitni okoliš u probavnom sustavu da ne dođe do ponovne zaraze, čaj treba dozirati u konzumiranju. Uz pakiranje čaja Parazol dobit ćete upute kako konzumirati čaj i trebate ih se strogo pridržavati.

Sama priprema ovog čaja je vrlo jednostavna i ne zahtjeva ništa posebno. Sve što vam je potrebno je šalica kipuće vode u koju ćete staviti žličicu čaja i ostaviti tridesetak sekundi. Čaj je potrebno konzumirati dva do tri puta dnevno kako bi on imao svoj optimalan učinak na vaše tijelo koje je zaraženo parazitima.

Ukoliko ovaj proizvod niste nabavili u obliku čaja, već tableta ili sirupa uvijek se držite uputstva kako je priloženo proizvodu, te ukoliko imate nekih drugih zdravstvenih problema savjetujte se sa svojim liječnikom o korištenju ovog proizvoda kako bi liječnik potvrdio da možete slobodno koristiti ovaj proizvod. Pri tome budite sigurni da ovaj proizvod nema nuspojava.


Tagovi:

Parazol - pouzdano sredstvo protiv parazita

Provjerite da li imate simptome zaraze!
 • Alergija (osip, suzenje očiju i curenje nosa)
 • Česte prehlade, upala krajnika, začepljen nos
 • Kronični umor (brzo se umarate bez obzira što radili)
 • Česte glavobolje, zatvor i proljev
 • Bol u mišićima i zglobovima
 • Nervoza, nesanica i gubitak apetita
 • Tamni krugovi i vrećice ispod očiju