Otkrio da ga žena vara, pa je njenom ljubavniku poslao listu želja: Broj 2 će vas nasmijati do suza!

Zanimljivosti

Otkrio da ga žena vara, pa je njenom ljubavniku poslao listu želja: Broj 2 će vas nasmijati do suza!

Kako izgleda varanje s strane žena?

Ljubav je prevrtljiva, to je nešto u što su se mnogi od nas uvjerili. Kada odnos postane previše i kada samo jedna strana drži sve konce u svojim rukama često će doći do njegovog pucanja. Varanje danas više nije tabu tema kao nekada, nažalost mogli bi reći da je ono dio naše svakodnevice. Svi poznajemo osobu koja je varala ili smo mi sami varali, to je jednostavno tako.

I dok se dugo vremena mislilo kako su muškarci ti koji više varaju, novija istraživanja pokazuju kako su upravo žene te kojima prekipi. Zašto žene varaju? Mnogo je razloga zašto žene varaju, ali manjak partnerove pažnje zauzima prvo mjesto. Kada se žena osjeća nepoželjno ona će poduzeti sve u svojoj moći da si povrati samopouzdanje, neovisno o tome da li je cijena sami odnos s partnerom.

Rijetki su slučajevi kada je varanje opravdano, ali gotovo se svakodnevno susrećemo sa scenarijima u kojima se govori kako je ono sasvim opravdano ako je do njega došlo. Naučeni smo čitati priče o prevari s muške strane, ali što kada žena prevari? Kako to izgleda i kako se nositi s tom činjenicom? Muškarac koji je saznao da ga supruga vara je na jedinstven način pokazao svijetu kako se tragična situacija može pretvoriti u komičnu.

Što kada žena prevari?

Nedavno je objavljen simpatičan članak koji donosi istinitu priču muža koji je znam da ga njegova žena vara. Suočen sa istinom, muž je odlučio sve preokrenuti na humor i obratiti se ljubavniku preko pisma. U pismo je naveo kako se ne ljuti na odnos i kako bi ga zapravo htio zamoliti samo neke činjenice. Ovo su upute koje je muž ostavio ljubavniku svoje partnerice:

1 – Molio bih te da prestaneš ostavljati dignutu dasku za WC jer ja sam kriv. 2 – Iako mi daješ šansu za pecanje, prestani piti moje pivo. U redu je da popiješ par komada kada si u posjeti, ali ostavi nešto i za mene koji mora biti dulje s njom. 3 – U slučaju da popiješ posljednje pivo samo ostavi novac za drugo. 4 – Zamjeni toaletni papir kada ga potrošiš, jer u suprotnom moj sin misli da se ne mora brisati. Stoji ispod sudopera.

5 – Kada završite čin obriši se s nečim što mogu baciti. Korpa s odjećom kod moje strane kreveta je moja i riječ je o čistoj odjeći. Prošli tjedan sam pronašao fleku na košulji u kojoj sam izašao. 6 – Nemoj uvjeravati djecu da si im ujak, mlada su ali ne i glupa. 7 – Nemoj pojačavati grijanje jer ja plaćam račune. 8 – Nemoj jesti našu hranu. Pojeo si kolače koje mi je mama poslala za rođendan, a moja žena ne kuha tako dobro.

9 – Prebacuj težinu kada sjediš na mome mjestu, nastalo je udubljenje koje me vuče u desno. Na samome kraju pisma muž je naveo kako je zahvalan ljubavniku što je odveo njegovu ženu na ručak tijekom Dana zaljubljenih jer nije bila bijesna kao inače. Za kraj također navodi da ako učini navedeno iz pisma da će uredno obavijestiti o tome kada ga nema doma kako bi imali vremena. Kako je ljubavnik reagirao nije poznato.

Kako se ponaša žena koja vara?

Istina je da muškarci ne obraćaju pažnju na mnoge stvari kao i žene, i upravo zato je mnogim muškarcima teško prepoznati neke očite znakove kada žena vara. Kako se ponaša žena koja vara? Ona odjednom više nije dostupna kao prije. Radije će odabrati bilo koju obavezu nego biti s vama ili u vašem društvu. Više pažnje posvećuje tome kako izgleda, ako primijetite šminku i izazovnije oblačenje za vama nepoznate prilike, ovo je znak da se sprema impresionirati nekog drugog.

Čini se krivom, kada provodi vrijeme s vama može izgledati kao da joj je neugodno, a zapravo je riječ o osjećaju krivnje. Druži se više sa svojim prijateljima, svako slobodno vrijeme koristi za izlazak i potencijalna upoznavanja novih ljudi. I dok nam nije poznato kako je muškarac iz teksta zapravo otkrio kako ga supruga vara, svakako je morao primijetiti nešto od ovdje navedenog.

Što možete učiniti u situaciji kada znate da vas supruga vara? Poput muža iz teksta možete to prihvatiti kroz pomalo humoristični način, ili možete otkriti supruzi kako sve znate i kako bi bilo vrijeme za jedan kvalitetan i dug razgovor. Najbolje je postupiti onako kako mislite da je najbolje. Navedeno pismo je samo dokaz da se i s tragedijama može izaći na kraj s malo doze humora.

Tagovi: