Online krediti bez odlaska u banku

Financije

Online krediti bez odlaska u banku

Zatraži brzi kreditAKCIJA! BESPLATAN kredit za NOVE korisnike do 400 € sa rokom otplate do 30 dana. Bez naknada, jamca i skrivenih troškova. Posudiš 400 € - vratiš 400 €

Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.03.2023 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Online krediti bez odlaska u banku, razlike u kreditima

Novo doba kao i nova tehnologija koja je danas dostupna nam je omogućila mnoge pogodnosti. Danas gotovo sve obavljamo iz udobnosti našeg doma, tako da sama popularnost i rast zanimanja za online kredite nije ništa novo. Online krediti bez odlaska u banku su svakako jedan od najpoželjnijih kredita koji su danas dostupni na kreditnom tržištu. Zašto? Prednosti poput obavljanja cjelokupnog procesa online, brzog odobrenja i isplate su svakako glavni razlozi, no važno je napomenuti i minimalno traženu dokumentaciju kao i transparentno poslovanje. Online krediti bez odlaska u banku su sigurni online krediti koji su pruženi sa strane online zajmodavaca koji su zapravo kreditne kuće koje posluju online. Važno je naglasiti kako postoje određene razlike između bankarskih kredita i kredita ostalih nebankarskih financijskih institucija, ovdje navedeno kreditnim kućama koje posluju online. Banke također nude online kredite, no zapravo je riječ samo o popunjavanju online obrasca i vaš odlazak u banku kod osobnog bankara je obavezan. Banke imaju prednost u kreditima što se tiče samih iznosa, ali procedura i sama dokumentacija bankarskih kredita je daleko kompliciranija. Online zajmodavci s druge strane nude online kredite do visine 4000 EUR i sama procedura njihovog dobivanja je svedena na minimum. Za kredit nije potrebno odlaziti u poslovnicu niti biti kreditno sposoban, bitno je samo da imate dokaz o redovnim mjesečnim primanjima i da priložite osnovnu traženu dokumentaciju.

Online krediti bez odlaska u banku, kako realizirati online kredit

Kao što im i samo ime govori, online krediti se realiziraju online preko web stranice odabranog zajmodavca. Online krediti bez odlaska u banku se tako mogu realizirati u samo nekoliko koraka i samo nekoliko minuta. Prvi korak je registracija na web stranicu online zajmodavca kojeg ste odabrali. Nakon što se registriranja na stranicu zajmodavca čekaju vas ostali navedeni koraci. Koraci se mogu razlikovati ovisno o zajmodavcu, no najčešće to izgleda ovako: Ispred sebe ćete vidjeti tzv. Kreditni kalkulator pomoću kojeg sami određujete visinu iznosa željenog kredita i rok otplate. Obratite pozornost na troškove kredita koji su vrlo jasno prikazani nakon što odaberete željeni iznos i rok otplate, jer sve navedeno će biti prikazano u ugovoru između vas i zajmodavca. Sljedeći korak je ispunjavanje online obrasca s vašim osobnim podacima, i zatim prilažete traženu dokumentaciju koja se najčešće sastoji samo od preslike osobne iskaznice, tekućeg računa i platne liste. Svoju ponudu šaljete zajmodavcu i u svega nekoliko minuta dobivate odgovor da li je zahtjev za kredit odbijen ili odobren. Po procesu odobrenja novac na vaš račun sjeda odmah isti dan. Određene stranice imaju ponešto drugačiji pristup gdje vi pričate s agentom oko svojeg otplatnog plana i samog iznosa kredita. Online krediti bez odlaska u banku ne traže od vas da ste kreditno sposobni i da niste zaduženi kako bi mogli ostvariti kredit, traže jedino dokaz da imate primanja.

Online krediti bez odlaska u banku, savjeti kod ugovaranja online kredita

Iako su online krediti bez odlaska u banku sve popularniji način kreditiranja kod mnogih, ipak je potrebno obratiti pažnju na određene stvari prilikom ugovaranja samog kredita. Kako bi bili sigurni da ste dobili najpovoljniju ponudu online kredita bilo bi poželjno da razmotrite više opcija. Kako? Na internetu postoje specijalizirane stranice pomoću kojih možete obaviti jednostavno pretraživane najisplativijih online kredita. Online krediti bez odlaska u banku se mogu razlikovati u kamatnoj stopi i naknadi za obradu samog kredita. Naravno, ovdje bi bilo poželjno da nađete online zajmodavca koji nudi najnižu kamatnu stopu kao i naknadu za obradu kredita. Rađenje dobrog otplatnog plana je također bitna stavka. Morate imati na pameti da će vam se rate razlikovati u iznosima, i važno je napraviti plan otplate koji odgovara vašem budžetu. Što ako dođe do promjene? Nepredviđene stvari se svakako mogu dogoditi, ako vam se dogodi da se nađete u situaciji gdje ne možete određenu ratu platiti tada je najbolje da kontaktirate svojeg zajmodavca i dogovorite drugačiji plan otplate kako ne bi došlo do ovrhe i nepoželjnih scenarija. Iako su online krediti najpristupačniji oblik kreditiranja danas, nikako se ne smije zaboraviti da se radi o kreditima.
Tagovi: