motion free

Neoveris - sredstvo protiv varikoznih vena

Riješite se proširenih vena i vratite pokretni način života.

  • pomaže u smanjenju oteklina, težine u nogama, bolova, grčeva
  • pomaže u ublažavanju upale i jačanju krvožilnih zidova
  • obnavlja elastičnost
  • ima sposobnost normalizirati cirkulaciju krvi, umiriti i navlažiti kožu

Neoveris – što je i kako djeluje

Sponzorirano

Neoveris - što je i kako djeluje

Što je Neoveris

Neoveris je gel koji je namijenjen prevenciji proširenih vena, liječenju početnih faza proširenih vena, ali i liječenju poodmaklih faza proširenih vena. Ovaj je gel proizveden kako bi pomogao u svim fazama ove bolesti jer u svim fazama bolesti vraća cirkulaciju krvi u venama u normalan protok.

Neoveris gel neće moći pronaći u ljekarnama jer se proizvođač odlučio na direktnu prodaju putem svojim službenih web stranica kako distributeri ne bi zarađivali na ovom proizvodu, te na taj način proizvođač kontrolira cijenu, ali i pruža svojim klijentima punu uslugu. Nakon što ispunite narudžbenicu u kojoj ćete unijeti svoj broj telefona bit ćete kontaktirani od strane stručnjaka koji će vam postaviti par pitanja vezano uz zdravstveno stanje vaših nogu i dati vam detaljne upute kako da koristite ovaj gel ovisno o vašoj situaciji i općem zdravstvenom stanju.

Ovo je gel koji će vas hladiti i već prilikom prve upotrebe osjetit ćete olakšanje u vašim teškim i umornim nogama.

Kako djeluje Neoveris

Neoveris djeluje na način da poboljšava cirkulaciju u vašim venama u nogama te na taj način otklanja bol i umor iz vaših nogu. Nakon nekog vremena upotrebe Neoveris gela nestat će i vizualno paučinasti izgled vena na površini vaše kože. Osjetit ćete da su noćni grčevi prestali i da je težina iz vaših nogu nestala.

Na površini vaše kože ljubičasta paučina od vena će s vremenom upotrebe nestati, a ovisno o stupnju razvoja bolesti toliko dugo ćete i po preporuci liječnika koristiti ovaj gel.

Osnovni cilj ovog lijeka je normalizirati vaskularni tonus u venama, a time će se i ukloniti bolovi i grčevi, te će krv moći normalno cirkulirati kroz vaše vene jer će gel djelovati i na pročišćavanje vena. Ukoliko gel koristite za prevenciju bit će potrebno koristiti ga do 15 dana, no ukoliko imate prve jače simptome preporučuje se upotreba najmanje 30 dana kako bi se postiglo učinkovito djelovanje gela koji će pomoći vašim bolnim i umornim nogama.

Sastav proizvoda Neoveris

Neoveris gel je prošao brojne kliničke provjere u kojima su sudjelovali i žene i muškarci te djeluje jednako na oba spola, i učinkovito je bez obzira u kojoj fazi bolesti se nalaze vaše proširene vene.

Neoveris gel ima jedinstvene sastojke koji daju jedinstvenu formulu trokserutin, glavanoida, derivata rutina. Zajedno djeluju na način da olakšavaju prokrvljenost vena, te pročišćavaju vene kako bi krv mogla normalno cirkulirati kroz vene. Ekstrakt kestena je sastojak koji je prisutan u svom proizvodima ovakve vrste i namjene jer omogućuje normalizaciju metabolizma i jača otpornost kapilara, sprečava stvaranje krvnih ugrušaka i ateroskleroznih lezija u venama.

Ekstrakt kamilice djeluje protuupalno, sedativno i anestetički, te ujedno utječe na poboljšanje imuniteta i jača antialergijski obrambeni mehanizam u tijelu. Kamilica ima svojstva regeneracije tkiva i olakšava bržu obnovu kože i tkiva ispod površine kože. Zajedno svi ovi sastojci djeluju na način da međusobno jačaju učinak drugih sastojaka, te na taj način ovaj lijek ima vrlo visoki učinak upravo zahvaljujući svojim sastojcima.

Tagovi:

motion free

Neoveris - sredstvo protiv varikoznih vena

Riješite se proširenih vena i vratite pokretni način života.

  • pomaže u smanjenju oteklina, težine u nogama, bolova, grčeva
  • pomaže u ublažavanju upale i jačanju krvožilnih zidova
  • obnavlja elastičnost
  • ima sposobnost normalizirati cirkulaciju krvi, umiriti i navlažiti kožu