Intenskin - za genetsko pomlađivanje

Riješite se bora i izgledajte mladoliko

 • Sadrži različite komponente UV zaštite
 • Biološki aktivne elemente za obnavljanje stanica kože
 • Pomaže u spriječavanju ponovne pojave bora
 • Obogaćuje kožu lica i vrata
 • Aktivira prirodnu proizvodnju kolagena
 • Koža dobiva elastičnost i mladost u rekordno kratkom vremenu

Najučinkovitija krema protiv bora

Sponzorirano

Najučinkovitija krema protiv bora

Najučinkovitija krema protiv bora i koža u 20-im godinama

Ne postoji samo jedna najučinkovitija krema protiv bora. Svatko od nas ima drugačiji tip kože, što znači da krema koja odgovara vama ne mora odgovarati nekome drugom. Starenje kože je glavni razlog nastanka bora. Neki od nas će prve bore zaraditi u 20-ima, a netko će još u 30-ima imati besprijekornu kožu. O čemu to ovisi? Genetika i svakodnevna briga o našem licu. Bore je bitno tretirati i prije njihovog nastanka, što znači da je bitno krenuti s prevencijom. Drugim riječima, najučinkovitija krema protiv bora je ona koja se krene koristiti u mladosti.

Koža u našim 20-ima zahtjeva brigu, točnije, ovo je vrijeme kada moramo obratiti veću pažnju na njegu našeg lica. U 20-ima se naglasak stavlja na primjenu antioksidansa, humektansa i retinola. Ritual brige o koži bi trebao izgledati ovako: Ujutro – Čišćenje kože, apliciranje antioksidansa protiv starenja, vlaženje kože uz određenu kremu, nanošenje zaštitnog faktora ako je potrebno. Navečer – Čišćenje kože, eksfolijacija s kemijskim pilingom, nanošenje retinoid kreme, nanošenje hidratantne kreme.

Najučinkovitija krema protiv bora i koža u 30-im i 40-im godinama

Napomenuli smo kako je najučinkovitija krema protiv bora onu koju krenemo koristiti što ranije i kasnije ju samo mijenjamo kako naša koža postepeno stari. Rutina o brizi kože se mijenja u našim 30-im i 40-im godinama života. Smanjuje se razina estrogena, koža postaje postupno sve tanja, nastaju vidljivije bore i koža postaje suha. Dolazi do usporavanja sazrijevanja stanica, što znači da se koža samostalno sporije obnavlja. Najveća promjena će biti izbacivanje blaznica koje mogu dodatno iritirati kožu. Primjena svih proizvoda biti će isključivo samo na ruke.

Ritual brige o koži bi trebao izgledati ovako: Ujutro – čišćenje kože, aplikacija seruma na bazi antioksidansa, hidratacija kože odabranom kremom, nanošenje zaštitnog faktora po potrebi. Navečer – Čišćenje kože, eksfolijacija s kemijskim pilingom, nanošenje retinol kreme, nanošenje peptid seruma, noćna krema protiv bora. Najučinkovitija krema protiv bora biti će zadnja noćna krema, koja će nakon retinola osigurati bogatu hidrataciju vaše kože. Može se kombinirati i s antioksidansima koji isto mogu dati doprinos u prevenciji stvaranja daljnjih bora.

Najučinkovitija krema protiv bora i koža u 50-im godinama

Tijekom 50-ih godina većina žena je ušla u perimenopauzu, dok su neke i u postmenopauzi. Ovdje dolazi do naglog opadanja estrogena, što se primjećuje na samoj koži. Smanjuje se proizvodnja kolagena, bore postaju sve izraženije, koža gubi elastičnost i čvrstoću. Dolazi do pojave hiperpigmentacije. Rutina o svakodnevnoj brizi kože se opet mijenja. Ritual brige o koži bi trebao izgledati ovako: Ujutro – Čišćenje kože, primjena antioksidansa s vitaminom C, hidratacija kože, nanošenje zaštitnog faktora po potrebi.

Navečer – Čišćenje kože, eksfolijacija s kemijskim pilingom, primjena retinola za proizvodnju kolagena, peptid serum, noćna krema protiv bora, njega vrata. Najučinkovitija krema protiv bora se može mijenjati kroz godine, što znači da krema koja je djelovala u 30-ima neće djelovati isto kao i ona za 50-te. I dok na internetu možete pronaći listu za najučinkovitija krema protiv bora, morate imati na umu da ne odgovara svakome ista krema. Pri odabiru kreme možete se posavjetovati s dermatologom.

Tagovi:

Intenskin - za genetsko pomlađivanje

Riješite se bora i izgledajte mladoliko

 • Sadrži različite komponente UV zaštite
 • Biološki aktivne elemente za obnavljanje stanica kože
 • Pomaže u spriječavanju ponovne pojave bora
 • Obogaćuje kožu lica i vrata
 • Aktivira prirodnu proizvodnju kolagena
 • Koža dobiva elastičnost i mladost u rekordno kratkom vremenu