Intenskin - za genetsko pomlađivanje

Riješite se bora i izgledajte mladoliko

 • Sadrži različite komponente UV zaštite
 • Biološki aktivne elemente za obnavljanje stanica kože
 • Pomaže u spriječavanju ponovne pojave bora
 • Obogaćuje kožu lica i vrata
 • Aktivira prirodnu proizvodnju kolagena
 • Koža dobiva elastičnost i mladost u rekordno kratkom vremenu

Najbolje kreme za bore oko usana

Sponzorirano

Najbolje kreme za bore oko usana

Najbolje kreme za bore oko usana, zašto nastaju bore oko usana?

Najbolje kreme za bore oko usana su one kreme koje na učinkoviti način smanjuju bore koje nastaju godinama. Bore oko usana je dokaz da je žena bila sretna, jer često se zovu i bore smijalice. Ipak, bez obzira na navedeno, ove bore mnoge žene tjeraju da se osjećaju loše. Bore su dokaz da naša koža stari i da ima određenu priču. Koža lica može poprimiti prve bore već u 20-im godinama kada kreče usporeniji proces kolagena. Kako proizvodnja kolagena opada, tako se usnice stanjuju i dolazi do manje elastičnosti na koži lica. Bore oko usana mogu nastati radi izlaganja suncu.

Naša koža je vrlo osjetljiva na području oko usana, i izlaganje ultraljubičastim zrakama može donijeti prijevremeno starenje. Nabori iznad usana također mogu nastati radi pušenja. U ostale uzroke možemo nabrojati: Previše ljubljenja, pućenje usana ili ponavljajućih radnja lica, pijenje na slamčicu. Mnoge žene se ne bave tematikom najbolje kreme za bore oko usana, već se bacaju na metodu uklanjanja uz pomoć botoksa ili neke druge invazivne metode.

Najbolje kreme za bore oko usana, kako smanjiti bore oko usta uz pomoć kreme?

Postoji nekoliko stvari koje vam mogu pomoći u smanjenju bora oko usana. Kreme za bore oko usana i serumi za lice mogu potaknuti prirodnu proizvodnju kolagena, što je svakako dobar početak. Danas na tržištu možemo pronaći bezbroj proizvoda koji se hvale odličnim uklanjanjem bora. Najbolje kreme za bore oko usana su one kreme koje će vam “speglati” bore i zagladiti lice, pritom ostavljajući svježu kožu bez istaknutih znakova starenja. Danas je moguće pronaći i najbolje kreme za bore oko usana na prirodnoj bazi, što znači da ćete postići prirodno vračanje kolagena.

Svaka krema za bore oko usana bi trebala sadržavati antioksidanse poput vitamina E i C, aktivne sastojke masline i ekstrakta zelenog čaja. Navedene kreme bi također trebale sadržavati hijaluronsku kiselinu, maslinovo i kokosovo ulje, ulje sjemenki grožđa i She butter. Kada odaberemo kremu s navedenim sastojcima, dobijemo kremu koja hidratizira i omekšava kožu. Spisak sastojaka je uvijek najvažniji kod odabira pravilne kreme. Zašto? Što su sastojci prirodniji, to bolje za našu kožu.

Najbolje kreme za bore oko usana i dodatni savjeti

Najbolje kreme za bore oko usana se odabiru prema vlastitim željama, premda kao što smo naveli, bilo bi dobro da je krema više na prirodnoj bazi. Koju god kremu da koristite, savjet je da prakticirate i vježbe za lice. Pitate se zašto? Vježbe za lice će potaknuti mišiće lica i dolazi do prirodnog toniranja. Jednostavnim pokretima poput pucketanja usana ili slanje pusa može aktivirati mišiće oko naših usana. Redovitom primjenom vježbi dobivamo tonirane mišiće koji su na dodir čvrsti i napeti i stežu kožu.

Nema garancije da će vam vježbe izbrisati takozvane bore smijalice, no svakako ih mogu ublažiti. Vježbe za lice je poželjno provoditi tri do četiri puta tjedno, a svaku vježbu je potrebno ponoviti pet do deset puta. Ukoliko niste sigurni u navedeno i mislite kako su skupe kreme rješenje, tada vam savjetujemo da pročitate online recenzije na temu najbolje kreme za bore oko usana i da se odlučite na onu koja vam se čini najboljom.

Tagovi:

Intenskin - za genetsko pomlađivanje

Riješite se bora i izgledajte mladoliko

 • Sadrži različite komponente UV zaštite
 • Biološki aktivne elemente za obnavljanje stanica kože
 • Pomaže u spriječavanju ponovne pojave bora
 • Obogaćuje kožu lica i vrata
 • Aktivira prirodnu proizvodnju kolagena
 • Koža dobiva elastičnost i mladost u rekordno kratkom vremenu