Muškarci priznali. Ove poze u seksu baš i ne volimo. Žene, nemojte nas tjerati na to.

Zanimljivosti

Muškarci priznali. Ove poze u seksu baš i ne volimo. Žene, nemojte nas tjerati na to.

Ove seks poze muškarci baš i ne vole

I dok često postoji vjerovanje kako muškarci obožavaju seks bez obzira na sve, znanstvena istraživanja pokazuju suprotno. Muškarci, baš kao i mnoge žene, ne preferiraju određene poze u seksu. Iako vam niti jedan muškarac neće priznati da ne voli seks u određenoj pozi, morate znati kako je istina drugačija. Zapravo, novija istraživanja pokazuju kako je više od 40% muškaraca nezadovoljna sa seksom, a sve zahvaljujući pozama koje ne donose maksimalni užitak. Koje se poze muškarci zapravo ne vole?

Stojeći seks – I dok je riječ o veoma strastvenoj pozi, muškarcima je ona pomalo neugodna. Ukoliko je muškarac viši od žene, poza veoma brzo postaje neugodna i može rezultirati grčem. Obrnuta kaubojka – I dok normalna kaubojka često slovi kao najomiljenija poza kod muškaraca, obrnuta kaubojka nije najomiljenija. Muškarci vole aktivno sudjelovanje žene u seksu, ali ono ponekad može biti pre intenzivno i rezultirati strahom za vlastiti penis ili brzim svršavanjem. Žlica poza- Poza koju često vidimo u intimnim scenarijima, ali zapravo je riječ o pozi koja ograničava kretanje muškarca i postoji minimalni kontakt očima. Zapravo, sve kompliciranije seksualne izvedbe su u potpunosti neprivlačne muškarcima.

Poze i postupci u seksu koje muškarci ne podnose

Sada kada pobliže znamo koje poze nisu najomiljenije u muškom svijetu, skrenimo pažnju na postupke koji su isto tako manje poželjni. Što muškarci jednostavno ne mogu smisliti u krevetu s ženom? Lažno i preglasno stenjanje – Iako muškarci vole pogledati porno filmove, to nikako ne znači da očekuju istu takvu ženu u svom krevetu. Lažno stenjanje i glumljenje orgazma nikako nije napaljujuće. Morska zvijezda – Riječ je o nazivu za pozu kada žena samo legne na krevet raširenih ruku i nogu i čeka da muškarac napravi sav posao. Ovime, muškarac ne dobiva nište više nego dosadan čin.

Hvatanje zraka – Poze koje uključuju često hvatanje zraka sa strane partnerice mogu biti zastrašujuće, i u mnogo slučajeva one će prouzročiti kontra efekt. Gruba predigra – I dok postoji pretpostavka da muškarci to vole grubo, istina je da mnogi preferiraju normalniju i strastveniju predigru koja ne sadržava udaranje, šamaranje, vezanje, bičevanje itd. Guza je zabranjena zona – I dok mnogi muškarci vole eksperimentiranje oko guze, drugima je to striktno zabranjena zona. Prije upuštanja u takvu avanturu najbolje je posavjetovati se s partnerom.

Poze koje muškarci zapravo vole

Nakon što smo otkrili što sve muškarci ne vole u krevetu, vrijeme je da saznamo što zapravo vole i preferiraju. Muškarci često svoju strast dijele na tri kategorije: Poze koje najviše vole, one koje bi voljeli isprobati, one koje bi češće voljeli raditi. Istraživanje koje je provedeno preko poznatog muškog časopisa donosi nam sljedeće rezultate: Poze koje muškarci najviše vole su: Doggy style – Žena će klečati na krevetu ili podu, dok će muškarac biti iza nje i diktirati tempo seksa. Poza je omiljena jer ima brojne varijacije.

Kaubojka – Muškarac leži na leđima a žena će sjediti ili čučiti iznad njega. U ovom slučaju žena diktira tempo. Misionarska – Žena leži raširenih nogu dok je muškarac iznad nje. Iako se često smatra dosadnom pozom, ona je veoma strastvena i omogućuje puno dodirivanja i strasti. Istraživanje govori kako bi muškarci voljeli isprobavati sljedeće: Seks u stojećem položaju. Iako nije najomiljenija poza, može se pronaći zlatna sredina. Koju pozu bi muškarci češće voljeli u svom krevetu? Kaubojku i razne varijacije kaubojke, i isto tako doggy style i razne varijacije doggy style-a.

Tagovi: