Molitva svetom anti

Zanimljivosti

Molitva svetom anti

Molitva Svetom Anti i njeno značenje

Sveti Ante je svetac koji pomaže ljudima u raznim nedaćama, zaštitnik je braka, žena, bolesnih, djece i potlačenih. Molitva Svetom Anti je obraćanje ovom svecu kada tražimo pomoć od Svetog Ante ili u toj molitvi možete i zahvaliti Svetom Anti na svemu na čemu vam je pomogao, te na snazi koju vam je dao kako biste se lakše nosili sa nekom nevoljom koja vas je zadesila.

Molitvom u kojoj se obraćate Svetom Anti prizivate svakodnevnu prisutnost ovog sveca u vaš život naročito ako molite svakodnevno. Obraćanje kroz molitvu produbljujete i odnos sa dragim Bogom i produbljujete vjeru u njegovu milosti i njegovu ljubav. Molitva Svetom Anti je značajna zato što je dragi Bog ovom svecu dao posebnu moć da može poslušati sve molitve i potrebe vjernika koji mu se obraćaju.

Molitvom ovom svecu odajete počast njemu kao svecu, te njegovoj mogućnosti da vam pomogne, ali i samome dragom Bogu. Sveti je Ante u cijelom svijetu poznat kao svetac koji pomaže u pronalaženju izgubljenih predmeta, važnih dokumenata, ali i u pronalaženju vjere.

Molitva Svetom Anti i zaštita obitelji

Molitva Svetom Anti može biti izrečena i usmjerena na vašu obitelj, možete moliti za davanje blagoslova i zaštitu vaše obitelji jer Sveti Ante je zaštitnik i obitelji, a poglavito djece. Moliti možete Svetom Anti za ujedinjenje obitelji ili za održavanje ujedinjenosti i ljubavi kojom je prožeta vaša obitelj.

U današnje doba jako je teško održati obitelj ujedinjenom, te svakodnevnu ljubav i poštovanje među članovima obitelji u ovo suvremeno doba, pa se u svakom slučaju možete obratiti Svetom Anti. Molitva Svetom Anti pomaže u održavanju obiteljskih veza i ljubavi kroz vašu svakodnevicu i obaveze. Sveti Ante će osigurati vas i vašu obitelj, te vas štititi od svih zla.

Svetom Anti možete zahvaliti na vašoj obitelji, braći, sestrama, roditeljima, na vašoj povezanosti unutar obitelji i svim odnosima. Možete mu moliti da razriješi svaki razdor i nesuglasicu ako se pojave u vašoj obitelji. Ovaj svetac će vam donijeti snagu i ljubav kako biste mogli sami to ispraviti. Tako ćete održati mir, ljubav i blagostanje unutar svoje obitelji i u svim odnosima sa članovima vaše obitelji.

Molitva Svetom Anti i snaga duha

Svetom Anti se mnogi mole jer je on čudotvorac, vjernici mu se mole jer vjeruju u sve svece i Oca koji uvijek daju odgovore na molitve upućene njima koji čine čudesa. Svaka molitva pa tako i molitva Svetom Anti utječe na produbljenje vaše vjere i duhovne ispunjenosti dok izgovarate molitvu. Jednako tako se pridonosi i tuđem duhu ako je vaša molitva Svetom Anti za nekog drugog ili vaš odnos sa njima.

Milostivi dragi Bog će uvijek odgovoriti na svaku molitvu, možda njegov odgovor neće uvijek biti ono što smo željeli ili očekivali, no uvijek će Njegov odgovor biti u potpunosti ono što nam treba. Uvijek veličajte ljubav Božju, postojanje svetaca i njihovu milost. Oni imaju moć ostvariti čudesne događaje. Sva bića na kugli zemaljskoj su Božja bića i dostojni su postojati na Zemlji, molitvom ljudi koji vjeruju mogu poslati poruku dragome Bogu koji će im dati snage za ono što ih očekuje.

Sveti Ante u molitvi daje svojim vjernicima suosjećanje, prenosi vašu potrebu i zahvalu samome dragom Bogu. Na kraju molitve je uobičajeno zahvaliti i odati počast svecu kojem se molite, te iskazati predanost dragome Bogu svim svojim srcem, Sinu Božjem, Majci Božjoj, svim svecima i Duhu Svetom, time je vaša molitva upotpunjena.

Tagovi: