motion free

Immuten - za jak imunitet

Kompleks vitamina i minerala za vaše zdravlje.

  • pomaže pojačati imunitet, istovremeno smanjujući rizik od sezonskih bolesti
  • promiče brzi oporavak
  • pomaže u ublažavanju kroničnih bolesti
  • pomaže u prevenciji komplikacija bolesti i suzbijanju upala

Lijekovi za imunitet

Sponzorirano

Lijekovi za imunitet

Lijekovi za imunitet u obliku dodataka prehrani

Imunitet je čuvar ljudskog zdravlja i prirodno oružje za borbu organizma sa svim infekcijama i upalama, sa akutnim i kroničnim bolestima. U narodnoj medicini je definicija zdravlja zapravo odsustvo bolesti, a definicija bolesti govori o narušenom zdravlju ili odsustvu zdravlja. Imunitet je faktor koji čuva krhku ravnotežu između zdravlja i bolesti, a multivitamini, minerali i mikronutrijenti su idealni lijekovi za imunitet u obliku dodataka prehrani koji jačaju na prirodan način sposobnost tijela da se bori s infekcijama.

Svi ti lijekovi za imunitet se nalaze u zdravoj prehrani, ali ih zbog nezdravih životnih navika ljudi ne unose dovoljno kroz prehranu ili ih tijelo zbog stresa i drugih čimbenika na apsorbira iz hrane i imunološka obrana je već oslabljena. Brza hrana (fast food), alkohol, pušenje, nedovoljan unos vode u organizam i neaktivan život su danas glavni krivci za oslabljeni imunitet, a svaka bolest ili infekcija ga još više slabe. Promjena prehrane i životnih navika su nužni.

Lijekovi za imunitet su najprodavaniji lijekovi bez recepta

I kada promijenite prehranu i životne navike, reducirate alkohol, prestanete pušiti, počnete vježbati i piti dnevno barem 1,5 – 2 litre vode, neko vrijeme ćete još trebati imunokomplekse dok se vaš imunitet ne oporavi. Zbog stresnog i užurbanog načina života i neredovite i nezdrave prehrane lijekovi za imunitet su najprodavaniji lijekovi bez recepta i svi su registrirani i odobreni kao dodaci prehrani. Uglavnom su to vitamini i minerali koji se mogu kupovati i kao izolirani proizvodi.

Vlada zabluda da se vitaminima ne možete predozirati i da njima svi znaju sve, ali to nije istina. Lijekovi za imunitet dolaze na tržište također sa uputama o uzimanju i doziranju. Važno je znati da su vitamini A, D, E i K topivi u mastima (najbolje ih je uzimati uz jelo), a vitamini grupe B i C su topivi u vodi. Hipervitaminoza se događa prekomjernim unosom vitamina topivim u mastima, jer se skladište u masnim tkivima, oni topivi u vodi se razgrađuju i izlučuju iz tijela mokrenjem.

Umor i iscrpljenost su znakovi da vam trebaju lijekovi za imunitet

U blažim slučajevima su multivitaminski preparati dovoljni, kod anemije vjerojatno trebate poseban dodatak željeza, kod bolova u mišićima vam sigurno fali magnezija, omega3 masne kiseline se također uzimaju kao zaseban proizvod, selen i drugi elementi u tragovi se mogu uzimati zasebno. Umor i iscrpljenost su znakovi da vam trebaju lijekovi za imunitet, kao i pospanost ili neispavanost. Ako ste danima bezvoljni i umorni, možda niste lijeni, možda samo nemate dovoljno energije u tijelu.

Vlada opće mišljenje da moderni uzgoj hrane možda osigurava veće količine hrane, ali je ona za razliku od prirodno ugojene hrane nutritivno daleko siromašnija. Taj deficit hranjivih tvari nadomještaju dodaci prehrani koji se zajedničkim imenom nazivaju lijekovi za imunitet. Ljudsko tijelo reagira na svaku neravnotežu, a umor je samo simptom da mu nešto nedostaje. Vitamine ne bi trebalo uzimati u večernjim satima, jer vitamini razbuđuju, zato i djeluju blagotvorno na umor i bezvoljnost. S vitaminima uzetim navečer teško ćete zaspati.

Tagovi:

motion free

Immuten - za jak imunitet

Kompleks vitamina i minerala za vaše zdravlje.

  • pomaže pojačati imunitet, istovremeno smanjujući rizik od sezonskih bolesti
  • promiče brzi oporavak
  • pomaže u ublažavanju kroničnih bolesti
  • pomaže u prevenciji komplikacija bolesti i suzbijanju upala