Alkotox - recite NE alkoholu

Učinkovito sredstvo u borbi protiv alkohola
 • Eliminira žudnju za alkoholom
 • Obnavlja oštećene jetrene stanice
 • Briše toksine iz tijela
 • Smiruje živčani sustav
 • Bez okusa i mirisa
 • Ne sadrži GMO
 • Ne povećava razinu šećera u krvi

Liječenje alkoholizma kod kuće

Sponzorirano

Liječenje alkoholizma kod kuće

Liječenje alkoholizma kod kuće sugestijom i hipnozom

Alkoholizam je prava katastrofa za pojedinca koji pije, njegovu obitelj, radnu sredinu i širu zajednicu, jer uništava živote i alkoholičara i njegovih bližnjih, razara obitelji i dovodi do moralnog, materijalnog i zdravstvenog rasula i propadanja. Otkada je alkohol izmišljen, otkad je shvaćeno njegovo opojno, ali i razorno djelovanje i ovisničko svojstvo, ljudi smišljaju načine odvikavanja. Liječenje alkoholizma kod kuće sugestijom i hipnozom su nešto noviji trendovi, ali daje rezultate samo kod su podložne sugestiji.

Alkoholizam uništava život i zdravlje alkoholičara, pa je svaka metoda koja pomaže u odvikavanju dobrodošla ako daje rezultate. Liječenje alkoholizma kod kuće hipnozom, koja je također utemeljena na sugestiji pomogne nekima, ali ne svima, o tome nema pouzdanih statističkih podataka. Psihoterapija je također dosta oslonjena na sugestije i uvjeravanja. Razni zavjeti, motivacije, molitve i radna disciplina također nekima pomognu, ali ne svima, a ni o tome nema pouzdanih statističkih podataka. Zamjenska terapija bi bila natočiti limunadu u bocu od vodke i pijuckati.

Liječenje alkoholizma kod kuće biljnim pripravcima

Bit kućnog liječenja je u tome da se alkoholičaru zgadi alkohol, da im postane odvratna i pomisao na pijenje i često im se kod hipnoze usađuje upravo gađenje prema piću. Liječenje alkoholizma kod kuće biljnim pripravcima ima zadaću proizvesti upravo taj učinak odvratnosti prema alkoholu. Za averziju prema alkoholu se koriste majčina dušica, timijan, neven, gospina trava, kora breze, gorki pelin, kiselica, matičnjak, origano, korijen ljubice, zob, med, limun, soda bikarbona, neke vrste gljiva.

Liječenje alkoholizma kod kuće preporučuje i mnoge druge biljke, ovisno o podneblju, ali u strogo određenim kombinacijama i oblicima, a neki narodni travari koriste i strogo čuvane, tajne recepture. Na internetu se može pronaći neke recepture, a jedna od njih je kombinacija zelenog čaja i kiselog kupusa, vjerojatno se mislilo na rasol od kiselog kupusa. Metoda sa devet limuna je zanimljiva, ali osobe koje boluju od čira na želucu nije. Počinje se s jednim limunom i povećavanjem za jedan, svaki dan, 10 dan smanjujete do 1 limuna.

Liječenje alkoholizma kod kuće kristalima i dragim kamenjem

Pozitivno je da su se i kristaloterapeuti uključili u borbu protiv alkoholizma, ali izmjeriti učinak neke narukvice od kristala koji smanjuju žudnju za pićem može samo onaj koji duže vremena prati alkoholičara. Liječenje alkoholizma kod kuće kristalima i dragim kamenjem se može provoditi na više načina, ali najčešće se koriste narukvice napravljene od programiranih kristala. Navodno je najučinkovitija narukvica od turmalina, ali koriste se i jantar, ametist i još neko kamenje, koje kristaloterapeut bira prema osobnosti alkoholičara.

Poznati su slučajevi kada obitelj pojedine pripravke, tinkture, sirupe, praškove ili gljive u malim količinama stavlja u hranu alkoholičaru ne bi li mu izazvali averziju prema piću. Takvo liječenje alkoholizma kod kuće, bez znanja osobe koja pije nije preporučljivo, jer osobi može pozliti, može završiti u bolnici, a da ne zna objasniti liječnicima što mu je. Kristalne i druge ljekovite narukvice protiv alkoholizma će prije prihvatiti mlađe osobe, jer se mogu nositi kao dio nakita i osobnog imidža.

Tagovi:

Alkotox - recite NE alkoholu

Učinkovito sredstvo u borbi protiv alkohola
 • Eliminira žudnju za alkoholom
 • Obnavlja oštećene jetrene stanice
 • Briše toksine iz tijela
 • Smiruje živčani sustav
 • Bez okusa i mirisa
 • Ne sadrži GMO
 • Ne povećava razinu šećera u krvi