La piel gdje kupiti

Zanimljivosti

La piel gdje kupiti

Što je La piel?

La piel je linija kozmetičkih proizvoda koja je nastala 2018-e godine. Riječ je o prirodnim kozmetičkim proizvodima koji su bazirani isključivo na prirodnim sastojcima. Iako je lansiranje vlastitog kozmetičkog brenda veoma popularno u svijetu, u Hrvatskoj je ponešto drugačija situacija. Mnoge svjetske zvijezde imaju svoju liniju kozmetičkih proizvoda, i često više zarađuju od njih nego show business-a. La piel je prvi prirodni kozmetički brend u Hrvatskoj i on je nastao zahvaljujući pjevačici Lani Jurčević.

Lana često naglašava kako je cilj La piela predstaviti ženama prirodnu kozmetiku koja nije štetna za njihovu kožu. Zahvaljujući ovakvom pristupu, njeni kozmetički proizvodi doživjeli su pravi boom i postali su must have svake žene koja drži do sebe. Svi proizvodi koji se nalaze u ovom kozmetičkom brendu su ručno izrađeni u Hrvatskoj, a svi sastojci dolaze iz ekološkog i održivog uzgoja. Lana kao pobornica zdravog života često naglašava kako se žene trebaju sve više okrenuti zdravijim kozmetičkim proizvodima, a njeni proizvodi upravo to i nude.

Kako se koristi La piel?

Svi La piel proizvodi su ručno rađeni u Hrvatskoj, i to od pomno biranih sastojaka koji dolaze iz ekološkog uzgoja. Osmišljavanje proizvoda i odabir sastojaka radi se uz pomoć stručnjaka koji već dugi niz godina proizvode prirodnu kozmetiku. Što sve nudi La piel? Ovaj prirodni kozmetički brend nudi za svakoga ponešto. Prvenstveno se nude proizvodi koji se koriste za njegu lica i tijela. Dostupni su i paketi njege. Posjetite li službenu stranicu ovog brenda, primijetit ćete kako je ispod svakog proizvoda njegov detaljan opis.

U opisu se često navodi namjena proizvoda, sastojci i njegove prednosti. Osim navedenog, moguće je pronaći i recenzije brojnih kupaca koji su se odlučili na isprobavanje asortimana La piela. Na službenoj web stranci također možete i naručiti proizvode, ili ostaviti upit. Lana Jurčević naglašava kako joj je važno da svaki korisnik njene kozmetike dobi ono što želi, stoga se trudi odgovoriti na svaki upit i dati vlastito mišljenje kod odabira proizvoda.

Gdje se sve može kupiti La piel?

Razni proizvodi iz La piel palete mogu se kupiti preko službene web stranice. Gdje kupiti proizvode van službene web stranice? Proizvode je ponekad moće pronaći u drogerijama, parfumerijama ili određenim ljekarnama. Sama cijena proizvoda ovisiti će o njihovoj namjeni. Paketi koji često sadrže dva do tri proizvoda poput pilinga i mlijeka za tijelo koštat će vas oko 41 euro, dok će vas zaseban losion za tijelo koštati 29,20 eura. Cijene ovog brenda često šokiraju javnost, što poteže pitanje da li su ovi proizvodi zaista toliko vrijedni.

Mnoge žene često naglašavaju da bi voljele probati prirodnu kozmetiku, no jednostavno si ju ne mogu priuštiti. U nedavnom obraćanju na ovu temu, Lana je jasno navela kako su cijene njenih proizvoda opravdane radi pomno biranih sastojaka i ručne izrade. La piel proizvodi svakako su kvalitetni, što su potvrdili i brojni stručnjaci u svijetu kozmetike. Potrebno je naglasiti kako je ovaj prirodni kozmetički brend zaradio i mnoge Beauty nagrade. Prirodna kozmetika svakako poprima sve više pažnje, a pronaći ju možete i na domaćem tržištu.

Tagovi: