Intenskin - za genetsko pomlađivanje

Riješite se bora i izgledajte mladoliko

 • Sadrži različite komponente UV zaštite
 • Biološki aktivne elemente za obnavljanje stanica kože
 • Pomaže u spriječavanju ponovne pojave bora
 • Obogaćuje kožu lica i vrata
 • Aktivira prirodnu proizvodnju kolagena
 • Koža dobiva elastičnost i mladost u rekordno kratkom vremenu

Krema za zatezanje kože

Sponzorirano

Krema za zatezanje kože

Krema za zatezanje kože pomaže vam revitalizirati kožu

Koža je najveći organ na ljudskome tijelu no prečesto se dogodi da se koža zanemaruje sve dok se ne krenu javljati neki problemi. Lijepa, meka i utegnuta koža san je svake žene no ovaj san nije moguće ostvariti osim ako ne poduzmete prave korake koji bi vam mogli pomoći. Činjenica je da s vremenom koža postaje opuštenija, a kad se to dogodi može biti jako teško vratiti je u prvobitno stanje. Ali to nikako ne znači da se radi o nemogućoj misiji jer proizvodi kao što je krema za zatezanje kože mogu vam i te kako pomoći da vratite izgleda kakav bi htjeli imati. Utegnuta koža je svakome privlačna, a osim estetske vrijednosti automatski će vam pomoći i sa samopouzdanjem. Izrazito je bitno da se možete dobro osjećati u vlastitoj koži, bez da sami sebe bombardirate sa konstantnim kritikama, a krema za zatezanje kože može vam pomoći upravo s tim ciljem na umu.

Krema za zatezanje kože – koju izabrati?

Krema za zatezanje kože nije nov proizvod na našem tržištu. Kad se prvi put pojavila, postala je senzacija i veliki hit kod svake osobe koja ju je probala. U međuvremenu su nastale različite kreme koje vam obećavaju da će vam pomoći zategnuti kožu pa je postalo kudikamo kompleksnije napraviti dobar izbor proizvoda za sebe. Svatko od nas ima drugačiju kožu i drugačije životne navike pa vam stoga neće ni svaka krema jednako dobro odgovarati. Ipak, postoje neke opće smjernice koje je dobro imati na umu ako vas zanima krema za zatezanje kože. Za početak, korištenje bilo kakve hidratantne kreme je dobra ideja jer vam adekvatna hidratacija hrani i uglađuje kožu. Redovito nanošenje će vam s vremenom pomoći da dođete do meke ali čvrste kože kakvu ste oduvijek htjeli. No hidratacija nije jedini čimbenik. Pri potrazi za kremom koja pomaže sa zatezanjem imajte na umu da je dobro ako ima neki od sljedećih sastojaka: kolagen, retinol, vitamin C ili Q10.

Krema za zatezanje kože i kako si možete pomoći?

Vaša koža se s vremenom mijenja, a kako je konstantno izložena brojni vanjski čimbenici mogu utjecati na nju. Neki od glavnih razloga zašto dolazi do opuštene kože su nagli gubitak kilograma, trudnoća, starenje ili nedovoljno brige. Jednom kada se koža rastegne nije ju lako vratiti u prvobitno stanje ali možete si pomoći poboljšati situaciju na prirodan način, bez da se morate oslanjati na skupocjene estetske operacije. Višak kože se može utegnuti sa vježbanjem uz koje ćete ne samo dobiti zdravu i privlačnu kožu već će vaši novooblikovani mišiću ispuniti dio gdje postoji višak kože i utegnuti ju. Smanjite konzumaciju cigareta i alkohola budući da oboje utječu na starenje kože. Van vježbanja i boljih životnih navika, najviše vam može pomoći krema za zatezanje kože. Ovakav tip kreme specijalizirano je kreiran s prirodnim sastojcima kako bi vam omogućio da na jednostavan način vratite čvrstoću vašoj koži. Krema za zatezanje kože može i vama pomoći da koži vratite blistavost i ljepotu.

Tagovi:

Intenskin - za genetsko pomlađivanje

Riješite se bora i izgledajte mladoliko

 • Sadrži različite komponente UV zaštite
 • Biološki aktivne elemente za obnavljanje stanica kože
 • Pomaže u spriječavanju ponovne pojave bora
 • Obogaćuje kožu lica i vrata
 • Aktivira prirodnu proizvodnju kolagena
 • Koža dobiva elastičnost i mladost u rekordno kratkom vremenu