motion free

Keramin - učinkovit u borbi protiv psorijaze

Neka psorijaza postane stvar prošlosti

 • uklanja svrbež i ljuštenje
 • uklanja psorijatične naslage
 • sprječava recidiv
 • vraća koži zdravlje
 • aktivira prirodne zaštitne funkcije kože
 • ne iritira kožu
 • sadrži prirodne komponente

Krema za svrbež kože – cijena, gdje kupiti

Sponzorirano

Krema za svrbež kože - cijena, gdje kupiti

Krema za svrbež kože, kako krema može pomoći u ublažavanju svrbeža?

Koža je naš najveći i najvidljiviji organ. Njena funkcija je zaštititi naše tijelo od vanjskih utjecaja, zadržavanje tekućine, znojenje, sprječavanje infekcija, zaštita unutarnjih organa. Ljetna i zimska razdoblja za mnoge predstavljaju problem jer se pojavljuje suhoća kože koja je popraćena s svrabom. Moguće je da ćete za zimskih ili ljetnih mjeseci osjetiti svrbež na rukama, nogama, leđima. Međutim, suha kože se može pojaviti i van navedenih razdoblja, i tada je zapravo riječ o nedovoljnoj brizi. Koža koja je svako malo suha može imati simptome kao crvenilo, plikove ili grub sloj kože.

U slučaju da patite od suhe kože koja je često iziritirana i svrbi, tada vam savjetujemo da se u vašem ormariću nađe krema za svrbež kože. Kako krema za svrbež kože može pomoći u ublažavanju svrbeža? Kreme koje su kreirane za suhu kožu obnavljaju vanjski dio kože. Mnoge kreme sadrže lipide lamelarne strukture koji su dosta slični strukturi naše kože. Uz pomoć njih naša koža postiže obnovu i ublažava bilo kakve simptome suhoće ili svraba. Korištenje krema koje vlaže kože donose oporavku kože, što znači da se smanjuju svi nadražaji koji nam mogu smetati.

Krema za svrbež kože, kako uvrstiti navedenu kremu u dnevnu rutinu?

Krema za svrbež kože ili hidratantna krema za tijelo bi trebala imati svoje mjesto u vašem domaćinstvu. Kao što znamo, postoje mnogi uzroci za nastanak suhe kože koje može uzrokovati osjećaj svraba. Prije kupnje određene kreme za svrbež ili hidrataciju, poželjno je da se savjetujete sa svojim dermatologom. Zašto? Postoji razlika između suhe kože i ona koja je dehidrirana. Suha koža koja često uzrokuje svrab će tražiti kremu s vrijednim masnoćama koje štite od isušivanja. Dehidrirana koža će tražiti kremu s dozom hidratacije jer je njeno stanje trenutno.

Kako uvrstiti kremu za svrbež u svoju rutinu? Krema za svrbež kože bi se trebala koristiti na dnevnoj i noćnoj bazi. Na taj način koža je nahranjena preko dana, i dobiva sve vrijedne sastojke i preko noći. Kod odabira kreme obratite pažnju da ona sadrži oznaku da je za osjetljivu kožu i da je pH neutralna. Osim kreme, koži si možete pomoći i na sljedeće načine: Pijte puno vode, jedite zdravo, izbjegavajte suhe vremenske uvjete, redovito vježbajte.

Krema za svrbež kože, gdje kupiti i po kojoj cijeni?

Kako bi uspješno zaštitili i njegovali vašu suhu i iziritiranu kožu, potrebno je odabrati odgovarajuću kremu. Krema za svrbež kože pripada u skupinu krema za njegu, što znači da ona sadrži posebne sastojke. Gledajte na kreme koje imaju sljedeće sastojke: Urea – Sastojak koji vidljivo smanjuje iritaciju na koži i čuva kožu od dodatnog isušivanja. Hijaluron, aloe vera, neven – Svi sastojci pružaju koži potrebnu dozu hidratacije. Ulje badema, avokada ili masline – Hrane kožu i čine ju mekanom.

Gdje se može kupiti krema za svrbež kože i po kojoj cijeni? Kreme možemo kupiti u ljekarnama, drogerijama i online, a same cijene će varirati od kvalitete i proizvođača kreme. Cijene mogu biti od 30-ak pa do oar stotina kuna. Kako bi ubuduće izbjegli osjećaj svraba, preporučuje se da u svoju svakodnevnu rutinu uvrstite korištenje hidratantnih krema koje će hraniti vašu kožu tokom cijelog dana. Također se preporučuju umjereno topli tuševi, kao i izbjegavanje uvjeta koji dodatno isušuju vašu kožu. Imajte na umu kako je njega kože veoma važna stavka.

Tagovi:

motion free

Keramin - učinkovit u borbi protiv psorijaze

Neka psorijaza postane stvar prošlosti

 • uklanja svrbež i ljuštenje
 • uklanja psorijatične naslage
 • sprječava recidiv
 • vraća koži zdravlje
 • aktivira prirodne zaštitne funkcije kože
 • ne iritira kožu
 • sadrži prirodne komponente