calminax

Calminax - spriječava zujanje u ušima

9/10 klijenata potrđuje da je Calminax ispunio njihova očekivanja

 • učinkovito likvidira zujanje u ušima
 • brzo obnavlja slušni sustav
 • poboljšava sluh za čak 85%
 • zaustavlja uznapredovali gubitak sluha
 • poboljšava memoriju i koncentraciju za 150%
 • osigurava dug i relaksirajući san

Kapi za zujanje u ušima

Sponzorirano

Kapi za zujanje u ušima

Od tableta, preko kapsula do kapi za zujanje u ušima

Obzirom da nema jedinstvenog uzroka tinitusa, nema ni jedinstvene terapije, a paleta lijekova za liječenje nesnosnih zvukova u ušima, apotekarskih i onih prirodnih kreće se od tableta, preko kapsula do kapi za zujanje u ušima, a u literaturi je zabilježeno i mnogo bizarnih načina liječenja ove nepodnošljive neugode. Tako su stari Rimljani u zujeće uho stavljali crva kojeg su ispekli na pačjoj masti, a ima još mnogo bizarnih lijekova u narodnoj predaji i tradiciji.

Ako je uzrok tinitusa nakupljanje cerumena (slušnog voska) kapi za zujanje u ušima mogu pomoći u otapanju tog voska i izbacivanju stvrdnutih krhotina, a u istu svrhu služe i ulja za uši. Ako pretrage pokažu da imate manjak vitamina, naročito iz grupe B, kao što je B12, liječnik vam može predložiti i vitaminske injekcije. Ukoliko se pregledima utvrdi da je periferna cirkulacija glavni krivac za tinitus pomažu kapsule od ginko biloba drveta, a pomaže i tinktura od arnike.

Prirodni lijekovi i kapi za zujanje u ušima

U tradicionalnoj medicini nalazi se mnogo prijedloga za obloge koji se stavljaju na pogođeno uho. Mekinje i ružine latice kuhane u vinu, zatim parenje uha na uvarku od cvjetova crnog sljeza, čepići od vate namočeni u kamfor, kapi od kuhanog crvenog luka, kapi od češnjaka, jabučni ocat razblažen vodom se pije ako je uzrok infekcija uha. Prirodni lijekovi i kapi za zujanje u ušima su mogu beskrajno nabrajati, jer tu je i čaj od đumbira i još puno raznih prijedloga.

Kapi za zujanje u ušima od ulja od senfa ne držati duže od pet minuta u uhu. Cink je od velike koristi i mnogi lijekovi ga imaju u svom sastavu. Ulje ili mast od bosiljka, bademovo ulje, tinktura gospine trave oralno ili ulje za masažu uha, a neki piju vodu u kojoj je preko noći bio namočen kukuruzni škrob. Vegani i vegetarijanci koji se muče s tinitusom moraju nadomjestiti vitamine iz grupe B vitamina, jer ih nedostaje u njihovoj prehrani.

Lijekovi, prehrana i kapi za zujanje u ušima

Hrana je lijek, ako se hranimo zdravo i uravnoteženo. Ljudi koji se bore s tinitusom moraju smanjiti razinu stresa, riješiti se loših navika, alkohola, pušenja, trebaju redovno vježbati i ovisno o pronađenom uzroku birati namirnice koje mogu pomoći. Lijekovi, prehrana i kapi za zujanje u ušima, nikakve tablete, sprejevi, injekcije i oblozi ne mogu zamijeniti zdrav život i zdrave navike. Ako je uzrok tinitusa visoki tlak, prvo njega treba liječiti i staviti pod kontrolu.

Ako imate kronični tinitus, morate naučiti živjeti s njim i olakšati sami sebi kolikogod je u vašoj moći. Ako se kod vas tinitus javlja samo povremeno, onda ste među onima sretnijima, kapi za zujanje u ušima, bilo prirodne ili one apotekarske mogu biti dovoljne da prebrodite povremene krize. Koji god oblik imali zdrava prehrana može biti polovica pomoći, a ostatak će vam olakšati neka tableta, kapsula, ulje, sprej ili injekcija, ako je baš nužno i svakako reducirajte sol u prehrani.

Tagovi:

calminax

Calminax - spriječava zujanje u ušima

9/10 klijenata potrđuje da je Calminax ispunio njihova očekivanja

 • učinkovito likvidira zujanje u ušima
 • brzo obnavlja slušni sustav
 • poboljšava sluh za čak 85%
 • zaustavlja uznapredovali gubitak sluha
 • poboljšava memoriju i koncentraciju za 150%
 • osigurava dug i relaksirajući san