Kako zavesti dečka

Ljepota i zdravlje

Kako zavesti dečka

Kako zavesti dečka i kako ga osvojiti?

Znamo kako se često puta kaže da su muškarci s Marsa, a žene sa Venere. I dok se s navedenim jasno želi dati do znanja kako su oba spola dva različita svijeta, postavlja se pitanje da li su zaista? U suštini svi muškarci su po pitanju nekih stvari dosta slični, isto kao što su i neke žene. I dok treba zaboraviti generaliziranje oba spola u bilo kojem smislu, ipak postoji par univerzalnih trikova za kako zavesti dečka. Prvo što moramo znati je kako dečki, a i muškarci vole cure i žene koje znaju što rade i koje znaju što žele od života.

Zašto je ovo primarno? Svaki dečko od starta bilo kakvog odnosa voli biti upoznat sa situacijom koja ga čeka, zato ukoliko želite zavesti dečka prvi korak je iskrenost oko toga što želite od odnosa. Isto tako je bitno naglasiti da ako dečko ne dijeli iste ambicije kao i vi da je to jasan znak da tražite dalje. Kako zavesti dečka? Naravno, iskrenost je bitan faktor, ali ne smijemo zaboraviti i na prvi dojam ili izgled. Dečki i muškarci su veoma jednostavna bića, prezentirajte se lijepom, punom samopouzdanja i šarma i većina je osvojena.

Kako zavesti dečka na seksualan način?

Lako je čitati tuđe savjete koji govore kako bi se trebali ponašati u osvajanju dečka, na kraju krajeva to ovisi o vama. Kako zavesti dečka na seksualan način? Sasvim je normalno da ako vam se dečko sviđa i da ako ste prošli ono “neugodno” upoznavanje da je sljedeća tema na tapeti seks. Isto tako sasvim je normalna stvar da nas netko seksualno privlači i da se pojavljuje osjećaj požude. Ovo se može razlikovati ovisno o tome da li ste već u vezi s dečkom ili ne.

Seks danas spada pod oblik zabave i mnogi “parovi” ga prakticiraju bez obzira da li su u vezi ili ne. O kojem god se scenariju ovdje radilo, ono što je važno za kako zavesti dečka na seksualan način je da nemate nikakvih tabu tema. Što ovo znači? Ako dečko kojeg želite je slobodan isto kao i vi i ako želi iste stvari, tada se ne bi trebali ustručavati probati sve ono što želite. Isto tako ako ste u vezi i ako se pitate kako pet osvojiti svojeg dečka, tada je bitno da pričate o svojim maštarijama i željama.

Kako zavesti dečka sa izgledom i karakterom?

Znamo svi kako cure i žene vole ulagati dosta truda i vremena u svoj izgled, i tu nema ništa loše, ali ponekad je manje više. Izgled nije sve, karakter također ima veliku ulogu u osvajanju. Lijepoj curi ili ženi će sve stajati, a ako uz to nadodamo karakter to je garantirani recept za osvajanje. Nekima je možda smiješno čuti da ljudi zrače i da privlače ono što zrače, ali to je istina. Što je cura pozitivnija, otvorenija i samopouzdanija, to su veće šanse da privuče takvog partnera. Kako zavesti dečka sa izgledom i karakterom?

Lako je napisati da budete cijeli paket, ali upravo to je potrebno. Obucite se i dotjerajte na način koji vam probudi samopouzdanje i krenite u osvajanje. Što cura bolje izgleda sama sebi to se ona automatski bolje osjeća. Važno je naglasiti da postoji velika razlika između samopouzdanja i umišljenosti. Glumljenje nedostižnosti nikome nije privlačno, ali samopouzdanje svakako je. Kako zavesti dečka nije samo u provokativnom oblačenju, puno šminke, lažnom osmjehu. Ako zaista želite osvojiti dečka koji vas zanima, tada je bitno biti ona najbolja i najprirodnija verzija sebe.

Tagovi: