Kako zadovoljiti muža u trudnoći

Ljubav i veze

Kako zadovoljiti muža u trudnoći

Kako zadovoljiti muža u trudnoći i zašto vam možda nije do toga

Kako zadovoljiti muža u trudnoći i zašto vam možda nije do toga? Osjećaj iscrpljenosti, neugodnosti i nelagode u tijelu koje se neprestano mijenja nije baš recept za romantiku. (“Ne večeras, dušo, moram povraćati! “) Ali tjelesne promjene trudnoće također mogu postaviti pozornicu za nevjerojatan seks. Povećani protok krvi može vam pružiti spektakularnu osjetljivost u svim vašim erogenim zonama. Gotovo sve je osjetljivije – usne, rodnica, klitoris i grudi. Osim toga, održavanje veze s partnerom važnije je nego ikad, jer će vaša beba ovisiti o vašoj jedinstvenoj fronti za ljubav i stabilnost. Trudnice s jakim zdravim vezama dovode do zdravijeg ponašanja tijekom trudnoće i boljih ishoda porođaja. Intimnost pomaže u pružanju osjećaja sreće, zadovoljstva, blizine i vitalnosti. Ako se osjećate tjeskobno zbog trudnoćnog seksa ili oko toga kako zadovoljiti muža u trudnoći, nemojte se uzrujavati. Trudnoća nije vrijeme da se žena pritiska na seks, možda se osjeća loše zbog svog tijela ili se osjeća krivom ako njen libido nije jak kao nekada. Povećana želja i emocionalna povezanost mogu biti od velike pomoći bilo kojoj osobi i u bilo kojem trenutku, a trudnoća nije iznimka. Preporučuje proučavanje knjiga poput Rekindling Desire ili Strastvenog braka. Zatim se pokušajte usredotočiti na ono što pruža zadovoljstvo, bilo da je to masaža stopala (koja povećava oksitocin i uzbuđenje) ili samozadovoljstvo.

Kako zadovoljiti muža u trudnoći u drugom tromjesečju

Tijekom trudnoće, seks se može zaustaviti, posebno u početku. Obično su žene puno manje zaljubljene u prvom tromjesečju samo zato što se jednostavno ne osjećaju dobro. Dobre vijesti? Mnoge se žene osjećaju bolje tijekom drugog tromjesečja, pa vrijedi ući koliko god možete ta tri mjeseca, jer treće tromjesečje donosi dodatne prepreke (bok, ogromna kvrga! ) pa se zasigurno pitate kako zadovoljiti muža u trudnoći. Prepreke spolnom odnosu često nisu samo fizičke. Dijelovi tijela koji su se obično koristili uglavnom za seksualnu intimnost sada imaju implikacije i izvan te uloge, kako se približava majčinstvo. Također se možete (nepotrebno) brinuti da će spolni odnos naštetiti bebi. Dizajn ženskog tijela takav je da je dijete dobro zaštićeno u maternici tijekom trudnoće. Zbog vrata maternice penis ne može dodirivati ​​bebu, a time ni bebu uopće ne može ozlijediti! Spolne aktivnosti više nisu opasne ili uznemirujuće za fetus od žene koja se vozi automobilom preko rupa ili brzine pa se možete bez brige upustiti u traženje načina kako zadovoljiti muža u trudnoći. Preporučujem partnerima da se usredotoče na ono što je za njih najerotičnije kako bi svoj um ispunili seksi mislima, a ne tjeskobnim mislima zbog kojih neće biti povezani s vlastitim uzbuđenjem.

Kako zadovoljiti muža u trudnoći različitim pozama

Kako se povećavate, položaj misionara postat će gotovo nemoguć. Prvo, vrlo je neugodno ležati na leđima, a drugo, čudan ste oblik! Ali možete probati sa pozom da ste vi gore ili sa žlicom. A ako se približavate terminu i očajnički želite započeti porod, seks zapravo može pomoći da se porod kasnije pokrene! Do određene mjere, trudnoća je stvar koja će “ići u toku”. Neke dane ćete se osjećati sjajno, a neke jednostavno nećete. U onih nekoliko prvih tjedana kad vam je užasno mučno, seks bi zaista mogao biti pretežak. No, često se u mjesecima 4-7 osjećamo prilično dobro, a libido nam se vrati (a ponekad je i veći! ). Nažalost, ako na početku trudnoće kažete sebi i suprugu “jednostavno nećemo imati spolne odnose sada”, onda kad se vaš libido vrati možda nećete ni primijetiti jer ste se zatvorili. Dakle, nemojte se gasiti vatru i razmislite kako zadovoljiti muža u trudnoći! Ako vam privremeno previše zlo, to je u redu. Ako vaš liječnik kaže ne, onda očito ne biste trebali. Ali upamtite: seks povećava vašu intimnost, što je toliko važno kada beba dolazi. Može vam pomoći da se opustite. I to može zacementirati vašu vezu. Dakle, ne otpisujte to kako zadovoljiti muža u trudnoći! Samo budite kreativniji, koncentriraniji na opuštanje i koncentriraniji na vezu!

Tagovi: