Kako zadovoljiti muža

Ljubav i veze

Kako zadovoljiti muža

Kako zadovoljiti muža u krevetu

Zajedno odaberite nove seksualne položaje. Prije nego što isprobate nešto novo, prvo porazgovarajte sa suprugom. Zajedno pregledajte priručnik za seks, pronađite pozicije na mreži ili čak zajedno gledajte pornografiju. Uzajamno se dogovorite oko stavova koje biste oboje željeli isprobati. Tome kako zadovoljiti muža u krevetu morate shvatiti ozbiljno, ako želite uspjeti. Ako je vaš suprug obično na vrhu, možda biste mu dali oduška na način da vi zauzmete dominantan položaj.

Dodirnite njegov spolni organ. Dodirivanje, maženje i ljubljenje penisa može povećati zadovoljstvo vašeg supruga. Ako vam je ugodno, pokušajte dati oralni seks mužu. Zapamtite, on može uzvratiti gestu. Dodirnite mu različite dijelove tijela uz erotske priče. Penis vašeg supruga nije jedini osjetljivi dio njegova tijela. Mnogo je mjesta oko tijela vašeg supruga koja će zasvijetliti kad ga dodirnete. Tijekom seksa pokušajte istražiti ova područja: V-linija od trbuha do penisa, donja usna, Adamova jabuka, bradavice, donji dio leđa, ušne školjke. Sada kada znate kako zadovoljiti muža u krevetu potrudite se i zadovoljite svog muža.

Kako zadovoljiti muža radom na sebi

Kako zadovoljiti muža ovisi i tome koliko truda ulažete u svoje fizičko i mentalno zdravlje. Ukoliko ste sigurni u sebe lakše ćete zadovoljiti muža. Radite Kegelove vježbe za jačanje zdjelične stijenke. Ove vježbe mogu poboljšati seksualne performanse i za muškarce i za žene. Jednostavna vježba je prepoznavanje mišića koji koristite prilikom mokrenja. Stisnite ovaj mišić na 2 ili 3 sekunde prije otpuštanja.

Ponavljajte 10 puta dnevno. Naučite kako da vam bude ugodno u vlastitom tijelu. Povjerenje i samopouzdanje su seksi. Ako vam je ugodno vaše tijelo, možda ćete biti otvoreniji u seksu. Sjetite se da vaš suprug vjerojatno misli da ste naj seksi osoba koju je vidio. Nosite odjeću zbog koje ćete se osjećati seksi i samopouzdano. Ako mislite da izgledate dobro, vaš će se suprug sigurno složiti. Istražite se seksualno. Odvojite malo vremena da naučite u čemu uživate u krevetu i nemojte se bojati to reći svom mužu.

Ovo će vam učiniti seks ugodnijim. Ako se osjećate nervozno kad ste goli, počnite se goli pregledavati u ogledalu kad se spremite ili se istuširate. Neka ovo bude svakodnevna praksa, sve dok se više ne osjećate stidljivo oko vlastitog tijela. Kako zadovoljiti muža ne ovisi samo o njegovim željama, već i o vašem samopouzdanju.

Kako zadovoljiti muža i njegove potrebe

Da bi znali kako zadovoljiti muža i njegove potrebe morate s njim razgovarati. Najbolji način da saznate što će impresionirati vašeg supruga je da ga pitate. To biste trebali učiniti prije nego što počnete spolni odnos. Možda vaš suprug ne želi nužno probati nešto novo. Umjesto toga, možda će htjeti češće se seksati ili provoditi više vremena s vama.

Razmislite što vaš suprug ima za reći i pogledajte možete li oboje pronaći rješenje. Zamolite supruga da napiše što voli ako ne želi razgovarati o seksu. Neka vaš suprug podcrta odlomke u knjizi, zapiše svoje maštarije ili predloži video zapise o stvarima koje bi možda volio isprobati. Potaknite svog supruga da ih podijeli s vama tako što ćete mu reći da ste otvoreni za nove ideje u spavaćoj sobi.

Recite mužu u čemu uživate tijekom seksa. Dobar seks uključuje obostrano zadovoljstvo. Ako vaš suprug treba poboljšati neke aspekte, pokušajte izbjegavati prigovaranje ili kritiziranje. Umjesto toga, nježno ga preusmjerite govoreći mu što volite. Potrebno je puno truda da bi znali kako zadovoljiti muža.

Tagovi: