Kako ukloniti duboke bore na licu

Intenskin - za genetsko pomlađivanje

Riješite se bora i izgledajte mladoliko
 • Sadrži različite komponente UV zaštite
 • Biološki aktivne elemente za obnavljanje stanica kože
 • Pomaže u spriječavanju ponovne pojave bora
 • Obogaćuje kožu lica i vrata
 • Aktivira prirodnu proizvodnju kolagena
 • Koža dobiva elastičnost i mladost u rekordno kratkom vremenu
Kako ukloniti duboke bore na licu

Kako ukloniti duboke bore na licu i zašto nastaju bore?

Bore, opuštena koža i nedostatak elastičnosti su prvi znakovi starenja na našem licu. Bore su svakako najvidljiviji oblik promjena koji nastaje na našoj koži, one su prvi simptom starenja koji možemo primijetiti. Prve ozbiljnije bore možemo primijetiti s 30 godina, a najčešće se javljaju uz rub usnica, ispod očiju i na čelu. Kako starimo, tako naša koža postaje tanja i polako dolazi do nedostatka elastičnost i tonusa, što znači da bore postaju dublje, vidljivije i isto tkao brojnije. Bore se ne pojavljuju samo radi starenja, one se također mogu pojaviti i radi čestog ponavljanja određenog pokreta na licu.

Svaki put kada se nasmijete, namrštite ili zaškiljite koža se blago nabora, a te "mimičke bore" se stvaraju neovisno o vašoj starosti. Znajući sve navedeno, mnogi se pitaju kako ukloniti duboke bore na licu? Kako bi ih znali ukloniti, moramo znati zašto i kako one nastaju. Vjeruje se da su bore znak mudrosti, no većina ih se grozi jer su znak starenja. Prvo se pojavljuju na dijelovima tijela koji su najviše izloženi suncu: Na rukama, na vratu i licu i dekolteu. Bore također mogu nastati radi: Pušenja, nešto svjetlijeg tena, genetske predispozicije, kose, odjeće i mimike lica. Srećom, postoji odgovor na pitanje kako ukloniti duboke bore na licu, i kako izbjeći njihovo preuranjeno pojavljivanje.

Kako ukloniti duboke bore na licu i kako spriječiti njihovo nastajanje?

Kako bi spriječili preuranjeni dolazak bora, potrebno je voditi adekvatnu brigu o našem tijelu i licu. Starenje kože postepeno krene u 20-ima, što znači da je potrebno steći adekvatnu rutinu u njezi kože. Kako ukloniti duboke bore na licu? Prvi korak je prevencija nastanka. Pravilna rutina o brizi lica uključuje sljedeće: Uklanjanje šminke, čišćenje lica, čišćenje s tonikom, nanošenje seruma, nanošenje kreme. Ako ne znate kako bi odabrali proizvode za svoj tip kože, tada je najbolje da za savjet zatražite dermatologa koji će vam preporučiti samo najbolje za vaše lice.

Uz svakodnevnu njegu, stručnjaci preporučuju i dubinsko čišćenje lica, piling i hidrataciju kože. Prve bore se mogu otkloniti i antiage tretmanima, no morate imati na umu kako ovi tretmani utječu na kvalitetu kože cijelog lica. Proces kako ukloniti duboke bore na licu započinje sa svakodnevnom brigom o nama samima. Kako bi usporili i spriječili nastanak bora stručnjaci savjetuju sljedeće: Pravilna prehrana, redovita hidratacija, promjena životnih navika, izbjegavanje sunca, prestanak pušenja, redovit san, izbjegavanje škiljenja, spavanje na leđima, povećan unos kolagena, korištenje maski za lice.

Kako ukloniti duboke bore na licu i na koji način?

Kada se postavi pitanje kako ukloniti duboke bore na licu, svaki stručnjak će prvo ponuditi soluciju iglom ili botoksom. Tretmani lica su svakako najpoznatiji načini za rješavanje bora, no ukoliko niste pobornik ovih metoda, možete se okrenuti alternativnim rješenjima. Koristite maske za lice na bazi kokosovog ulja, ulje za bore na bazi vitamina E i D, kao i koenzima A, serum za duboke bore, kreme za duboke bore. Sve navedeno možete uvrstiti u svoju svakodnevnu rutinu brige o licu.

Medicinski načini za kako ukloniti duboke bore na licu su: Peglanje bora uz pomoć hijaluronske kiseline, primjena botoks injekcija, i primjena lasera za bore. Prije odabira bili koje metode otklanjanja bora, bilo bi poželjno da se savjetujete sa svojim dermatologom. Dermatolog na temelju pregleda ustanovljuje koji je tip vaše kože i koji tretman će joj najbolje odgovarati. Bore su danas postale normalna stvar, sve češće možemo vidjeti slučajeve gdje se slavni hvale svojim nastalim borama i kako rado prepričavaju priče iza njih. Nemojte na bore gledati kao na neprijatelje, one su tu s razlogom.


Tagovi:

Intenskin - za genetsko pomlađivanje

Riješite se bora i izgledajte mladoliko
 • Sadrži različite komponente UV zaštite
 • Biološki aktivne elemente za obnavljanje stanica kože
 • Pomaže u spriječavanju ponovne pojave bora
 • Obogaćuje kožu lica i vrata
 • Aktivira prirodnu proizvodnju kolagena
 • Koža dobiva elastičnost i mladost u rekordno kratkom vremenu