Kako staviti kondome

Ljubav i veze

Kako staviti kondome

Kako staviti kondome

Svakome je poseban trenutak kada imamo intimni odnos po prvi puta u našemu životu. No, ponekad znamo biti nervozni kada imamo po prvi seks i ne znamo kako da k tome pristupimo, posebice za dečke u ovom slučaju koji nisu sigurni kako staviti kondome. Sreća je ta što danas svi imamo pristup internetu koji se tokom ovih godina iznimno razvio i proširio, te sada možete bez puno problema pronaći sve informacije koje vam mogu ikada trebati bez obzira o čemu se to točno radilo.

Tako sada možete saznati kako staviti kondome za početnike i sve koji će po prvi puta imati intimni odnos. Kako bi i vaše prvo seksualno iskustvo prošlo što bolje i glađe, mi ćemo vam kroz ovaj članak vam donijeti sve informacije koje vam trebaju te vam dati neke korisne savjete kako bi vama i vašem partneru ili vašoj partnerici bilo što ugodnije vaše prvo intimno iskustvo!

Kako staviti kondome za početnike

Ukoliko ćete po prvi puta imati spolni odnos te nemate puno saznanja o zaštiti i kontracepcijskim mjerama, onda se ne brinite, jer ćemo vam mi kroz ovaj članak donijeti sve potrebne informacije kako biste se znali pobrinuti za sebe i svoje zdravlje kako ne bi došlo do nekih neugodnih iznenađenja. Kako staviti kondome nije nimalo teško za napraviti i vidjeti ćete i sami koliko je to samo jednostavno i lako!

Mnogi će pomisliti da se kondom stavlja prije nego što uopće započnete intimni odnos sa svojim partnerom ili partnericom. No, zapravo se stavlja kada vam se penis ukruti i učvrsti. Tada je najlakše za staviti kondom i puno će lakše se primiti nego da ste pokušali dok je još spušten i mekan. Kako staviti kondome možete si samo to napraviti ili može vam vaša partnerica ili partner pomoći pri ovome, što je još bolji način da se uzbudite oko seksa!

Saznajte kako staviti kondome

Kao što smo vam sada u prošlome paragrafu objasnili, kako staviti kondome nije nimalo teško. Sve što trebate staviti je izvaditi kondom iz njegovog pakiranja, staviti pravu stranu na vrhu vašega penisa te samo povući s rukama prema dolje odnosno prema bazi. To možete sami napraviti ili kako bi se više uzbudili oko intimnog odnosa, može vam i vaša partnerica ili partner pomoći kod ovoga!

Bitno je koristite kondome jer će vam ne samo pomoći da spriječite neželjenu trudnoću, već ujedno možete spriječiti da dobijete bilo kakvu bolest odnosno da spriječite širenje zaraze. Bolesti kao što su sifilis, klamidija, AIDS i slično se prenose preko seksa, stoga je jako bitno, posebice ako imate seks s nekime koga ne poznajete, da koristite kondome. Na ovaj način ćete moći uživati u spolnome odnosu bez brige o tome da će se nešto vam loše dogoditi. Zato, naučite kako staviti kondome i nećete imati problema!

Tagovi: