Kako smršaviti u 7 dana

Keto Diet - skidaj kile bez napora

Dovedite tijelo u stanje ketoze
  • Kapsule pokreću ketozu u tijelu
  • Pretvaraju pohranjene masti u energiju
  • Gubite kilograme svaki dan
Kako smršaviti u 7 dana

Kako smršaviti u 7 dana i što sve morate znati o brzom mršavljenju?

Sigurno ste negdje pročitali da je neka osoba u samo tjedan dana izgubila 5 kilograma i zapitali se da li je to stvarno moguće? Da, mnoge brze dijete obećavaju navedeno, ali imajte na umu da je riječ o nimalo zdravom načinu mršavljenja. Plan prehrane i plan vježbanja su jedini načini kako zdravo izgubiti kilograme, ali njima možete izgubiti jedino do 2 kilograma tjedno. Ako uistinu želite brzo izgubiti suvišne kilograme i da se oni ne vrate, onda stručnjaci preporučuju kalorijski deficit i intervalne treninge.

Da bi znali kako smršaviti u 7 dana hajdemo reći 5 kilograma morate znati da prve dvije kile su voda, a ostale tri kile čista masnoća koja se teže gubi. Da bi izgubili 1 kilogram morate potrošiti oko 3.500 kalorija, ovo znači da u 7 dana morate unositi manje kalorija ili potrošiti više kalorija na dodatne aktivnosti. Računajte da osoba na svakodnevne aktivnosti potroši 2.500 kalorija, što znači da nije nemoguće još potrošiti dodatnih 1000 uz određenu fizičku aktivnost.

Dalje, kalorijski deficit se bazira na unosu manje kalorija, često uz zdravu prehranu i vježbanje. Smanjuje se unos kalorija od 300 do 500 kalorija dnevno. Ako se radi o brzom mršavljenju tada se unos kalorija sveukupno smanjuje na 1000 kalorija dnevno. Ovisno o tome kako smršaviti u 7 dana, zdravo mršavljenje neće možda donijeti rezultate koje želite.

Kako smršaviti u 7 dana uz plan prehrane?

U raznim dijetama čitamo kako je moguće u 7 dana smršaviti od 5 do 10 kilograma, i je ovo je istina, samo naravno na štetu našeg organizma. Mnogi zaborave da je lakše izgubiti kilograme nego održavati ih, i upravo zato se pojavljuje jo jo efekt i povratak starih kilograma. Plan prehrane rigoroznih dijeta se često bazira na restrikciji i zabrani konzumacije određenih namirnica i zato dolazi do gubitka viška kilograma.

Ukoliko na zdrav način želite izgubiti 2 kilograma u tjedan dana, tada vam preporučujemo sljedeće: Od pića iz prehrane izbacite alkohol i umjetno zaslađena pića. Fokusirajte se na konzumaciju vode, cijeđenih sokova i čajeva. Smanjite unos soli u organizam, pretjerano slana hrana nakuplja vodu koja se prvo i gubi kod mršavljenja.

Kako smršaviti u 7 dana uz plan prehrane? Za početak prilagodite svoju prehranu svojem cilju. Ograničite unos kalorija, jedite više zdravih i svježih namirnica i jedanput tjedno si priuštite određeni slatkiš. Jedite više manjih obroka u danu, vodite računa da hrana nije suviše masna i da je niskokalorična. Plan prehrane ne mora biti dosadan i rigorozan, osobito ako je u pitanju kako smršaviti u 7 dana na zdrav način. Dvije kile tjedno vam možda ne zvuči puno, ali kada se pogledate u ogledalo nakon mjesec dana shvatit ćete da je to bila pravilna odluka.

Kako smršaviti u 7 dana uz vježbanje?

Uz dobar plan prehrane mora doći i dobar plan vježbanja inače gubljenje kilograma nije uspješno. Kako smršaviti u 7 dana uz vježbanje? Prvo, hodajte. S promjenama u vašoj prehrani morat ćete povećati i svoju razinu fizičke aktivnosti. Uz hodanje računajte da se morate minimalno 30 minuta dnevno baviti nekom fizičkom aktivnošću umjerenog intenziteta. Trčanje, bicikliranje, nogomet, košarka. Mnogi će savjetovati da uz navedene aktivnosti imate i kružne treninge i treninge snage, ali ovo uvelike ovisi o tome koliko kilograma želite izgubiti.

Bitno je izgubiti dodatne kalorije. Isto tako nemojte se obeshrabriti ako vam vaga ne pokaže odmah manjak kilograma, tijelu je potrebno da se prilagodi na novi režim prehrane i vježbanja. Postoje mnogi načini kako smršaviti u 7 dana, bitno je jedino koliko kilograma želite skinuti i u kojem roku. Ako želite probati s restrikcijskim dijetama, slobodno, ali imajte na umu da je to kratkoročno rješenje. Ako želite skinuti višak kilograma efikasno i dugoročno, tada je prilagođena prehrana kao i vježbanje neizbježno.


Tagovi:

Keto Diet - skidaj kile bez napora

Dovedite tijelo u stanje ketoze
  • Kapsule pokreću ketozu u tijelu
  • Pretvaraju pohranjene masti u energiju
  • Gubite kilograme svaki dan