Kako smanjiti celulit

Adipostop sprej - prirodno regulira celulit

Učinkovito djeluju na masna tkiva
  • Aktivno sprječava rast i razvoj novih masnih stanica
  • Pruža snažan učinak njege
  • Reducira efekat narančine kore
  • Poboljšava teksturu kože
  • Omogućuje zaglađivanje kože
Kako smanjiti celulit

Kako smanjiti celulit lako i brzo

Svatko od nas si za početak nove godine postavlja određene ciljeve koje želimo ispuniti tokom godine, a jedno od najčešćih ciljeva koje si ljudi postavljaju je da skinu višak kilograma i dovedu svoje tijelo u savršenu formu. Jedno što se mnoge žene pitaju je "Kako smanjiti celulit? ", posebice na području bedra, stražnjice i trbuha, ali se isto tako može pojaviti na grudima i rukama. To je problem s kojim mnogobrojne žene imaju problema. Postoje tri razloga zbog čega se celulit pojavljuje najviše kod žena. Prvo su hormonalne promjene koje žene prolaze kao što su menstrualni ciklus, trudnoća i menopauza te dolazi do disbalansa između estrogena i progesterona, a kada je manjak progesterona onda se tekućina više zadržava u tijelu do dolazi do debljanja, dok manjak estrogena uzrokuje formiranje masnih stanica. Žene po prirodi zadržavaju puno više masnoća i to na onim kritičnim područjima. I žene imaju drugačije potkožno tkivo od muškaraca. Kod muškaraca je potkožno tkivo gušće i sprječava pomicanje masnog tkiva prema površini kože, dok se kod žena potkožno tkivo sastoji od uspravnog vezivnog tkiva koje na okomito dijeli masno tkivo. Zbog toga čak 90 posto žena napada celulit i mnoge se pitaju "Kako smanjiti celulit? ", a mi ćemo vam reći kako se ga možete riješiti.

Kako smanjiti celulit na prirodan način

Svi bismo htjeli imati lijepo zategnuto tijelo s čvrstom stražnjicom i nogama te zategnutim trbuhom bez trunka celulita na njima. No, to je veoma teško za postići, osim ako po prirodi imate brzi metabolizam ili se od malena bavite sa sportom ili plesom, onda tu imate sreće. Srećom, pa postoje neki trikovi i vježbe kako smanjiti celulit možete ili se pak skroz riješiti celulita s tijela.

Prvi način vam je da konzumirajte jabučni ocat koji često koristimo za salate i stvaranje ljekovitog napitka. Sadrži u seni kalij, magnezij i kalcij te nam pomaže kod izbacivanja toksina i nakupljene tekućine iz tijela, s čime se isto tako smanjuje nadutost, celulit i kilaža!

Tamna čokolada s najmanje 80 posto kakaa je odlična za razgradnju masnih stanica i ubrzanju metabolizma jer je puna antioksidansa. Preporučuje se jedna kockica na dan kako biste ubrzali svoj metabolizam.

Zeleni čaj je također odličan način kako smanjiti celulit možete, jer sadrži vitamin C i E, teobromin i kofein, antioksidanse i minerale koji izbacuje suvišnu tekućinu iz tijela, oslobađa masti iz celulita i usporava proces starenja kože! Kako biste povećali potrošnju energije za 80 kalorija na da, trebate piti dvije do tri šalice na dan.

Kako smanjiti celulit unutar mjesec dana

Kako smanjiti celulit na tijelu možete tako da u svoju prehranu dodate kajenski papar i chili papriku koje u sebi sadrže veliku količinu B6 vitamina koji pomaže u učvršćivanju vezivnog tkiva, te kapsaicin koji može ubrzati vaš metabolizam do čaj 25 posto te vam regulirati osjećaj gladi i sitosti.

Također, anticelulitne masaže vam mogu itekako puno pomoći kod uništenja celulita. Uglavnom biste trebali na njih otići 2 do 3 puta tjedno i za par tjedni biste vidjeli velike promjene na sebi.

Isto tako kako smanjiti celulit možete na način da koristite kreme protiv celulita koje u sebi sadrže aktivne sastojke koje će vam pomoći da se uspješno riješite celulita. Bitno je da redovito svaki dan ih nanosite kako biste postigli željeni efekt. Uglavnom se prvi rezultati mogu vidjeti već nakon mjesec dana. Takve kreme protiv celulita možete pronaći u drogeriji i ljekarni.

Također, na internetu možete pronaći razne vježbe s kojima se možete uspješno riješiti celulita!


Tagovi:

Adipostop sprej - prirodno regulira celulit

Učinkovito djeluju na masna tkiva
  • Aktivno sprječava rast i razvoj novih masnih stanica
  • Pruža snažan učinak njege
  • Reducira efekat narančine kore
  • Poboljšava teksturu kože
  • Omogućuje zaglađivanje kože