Kako se obući za prvi spoj

Kako se obući za prvi spoj

Kako se obući za prvi spoj za pravi dojam

Kako se obući za prvi spoj ovisi sa kime idete, gdje ide, što ćete raditi i svakako kakav prvi dojam želite ostaviti. Ukoliko poznajete osobu sa kojom idete na prvi spoj već neko vrijeme osoba je o vama stekla prvi dojam i već ima neko mišljenje o vama, u tom slučaju veliku ulogu igra faktor iznenađenja, da li tu osobu možete svojim izgledom iznenaditi u smislu da vas još nije vidjela u novom izdanju.

Ukoliko idete na prvi spoj sa osobom koju ste tek upoznali zapravo prvi dojam možda i nije steknut jer vas osoba nije stigla upoznati pa stoga razmišljate kako se obući za prvi spoj kako biste ostavili dojam na način kako vama odgovara. Svakako trebate znati gdje idete i što ćete raditi kako bi se mogli prikladno obući. Na primjer ako idete na planinarenje ako ste žena nećete obući cipele sa visokim petama.

Dojam koji ostavljate na prvom spoju svakako ovisi i o tome što ćete obući, jer ako u neki skupi restoran dođete u trenirci iskazujete nepoštovanje. Svakako za prvi spoj nije pametno ulaziti u neke ekstremitete osim ako takav dojam želite ostaviti i to je odraz vašeg karaktera te se stoga i želite tako predstaviti. Obucite ono u čemu ćete se vi osjećati ugodno i kako će vama biti dobro jer tada će iz vas izlaziti pozitivna i opuštajuća energija koju će svakako primijetiti osoba sa kojom ste na prvom spoju.

Kako se obući za prvi spoj ako ste žena i što se sviđa muškarcima

Kako se obući za prvi spoj ako ste žena i pitate se što se muškarcima sviđa i što bi ga moglo impresionirati. Zapravo, muškarci neće niti obratiti pažnju na detalje, ali primijetit će ukoliko ste nanijeli previše šminke, stoga umjereno sa šminkom jer muškarcima se sviđa prirodna ljepota više nego tona šminke na vašem licu.

Ako je vaš muškarac isplanirao šetnju visoke pete ukoliko vam nisu svakodnevna obuća mogle bi predstavljati problem jer vam noge nisu navikle na dugo nošenje visokih peta i hodanje u njima. Muškarci zapravo očekuju na prvom spoju odjeću koja je casual i koja će prezentirati vas kakva zapravo jeste u nekoj svojoj svakodnevici. Naravno trenirke i poderane traperice svaki će muškarac shvatiti kao izraz nepoštovanja, kao i preizazovna odjeća u kojoj ćete otkriti previše svojih atributa. To da muškarci vole crvenu boju je istina i stari kliše, ali tako je, a crna je uvijek In u kombinaciji sa nekom drugom bojom.

Muškarci više vole kad moraju nagađati što se skriva iza malo raskopčane bluze i ne prekratke suknje, jer ako im otkrijete već na prvom spoju sve svoje adute brzo će izgubiti zanimanje. Kako se obući za prvi spoj ovisi isključivo o vašem raspoloženju i u kakvom se svjetlu želite prikazati i predstaviti, najvažnije je da je vama udobno i da se vi osjećate dobro.

Kako se obući za prvi spoj ako ste muškarac, te što žene vole

Kako se obući za prvi spoj ako ste muškarac imajte na umu da žene primjećuju sve detalje i taj njihov rendgen radi kao skener, pa tako previše nakita nekim ženama neće dobro sjesti ukoliko i sama ne nosi nakit ili ga vrlo malo nosi. Priznajte izgledalo bi smiješno da muškarac ima više nakita na sebi nego žena sa kojom je izašao na prvi spoj.

Ako ste se odlučili za casual odjeću nemojte obući majicu sa nekim likom iz crtića ili znanstvene fantastike jer ćete tako poručiti ženi da živite dječački san i da niste odrasli u muškarca. Također, žene ne vole napadnost, preuske majice koje će isticati vaše mišiće mogu joj biti zamorni ako ona sama ima naslage oko trbuha i nema liniju, time ćete joj samo trljati nos.

Odijelo? Možda ako je prvi spoj u nekom skupom restoranu ili nekom drugom skupom mjestu, ali tada nagovijestite i ženi da očekujete svečanu haljinu od nje, u protivnom ćete vi biti preelegantni u odnosu na nju. Stoga je jako važno uvijek nagovijestiti kamo idete za prvi spoj da se na taj način oboje možete prilagoditi situaciji.

Svakako ako i obučete traperice i neku košulju koju nećete raskopčati do pupka i iz koje neće iskakati busenje prsnih dlaka, cipele, možda i tenisice koje neće bit preupadljive, nećete pogriješiti za casual prvi spoj. Kako se obući za prvi spoj ako ste muškarac, napravite to na način koji će pričati priču o vama koju će žena sama stvoriti u svojoj glavi kao dojam upravo onakav kakav želite na nju ostaviti.


Tagovi: