Kako se ljubiti na prvom spoju – Doznajte kako se ljubi

Kako se ljubiti na prvom spoju - Doznajte kako se ljubi

Kako se ljubi?

Kada je u pitanju prvi spoj i kako se ljubi, mnogi se pitaju kako će proći te kako poljubiti partnera. No, to ovisi o različitim čimbenicima na koje možete utjecati u većoj ili manjoj mjeri. Naravno, unutarnja kemija, poput razine feromona i drugih kemijskih procesa u tijelu, ne može se kontrolirati. Međutim, područja verbalne i neverbalne komunikacije te vaše iskustvo u tim područjima su nešto na što možete utjecati. Ako nije riječ o slijepom spoju koji su organizirali prijatelji ili obitelj, pretpostavlja se da ste već ostvarili neki oblik kontakta s tom osobom te možete imati određene predodžbe o tome što možete očekivati od vašeg sastanka, što je vaša prva prednost. Također je važno uživati u početnom upoznavanju jer je normalno osjećati određenu dozu nervoze ili napetosti, kako s vaše, tako i s druge strane. Što prije započnete opušteni i otvoreni razgovor, to ćete brže napredovati u komunikaciji i više se zabaviti. U nastavku članka doznajte kako pokrenuti razgovor te kako se ljubi.

Kako se ljubi na prvome spoju?

Prije nego što ćemo Vam reći kako se ljubi na prvom spoju, ponajprije ćemo reći o razgovoru. Kada je u pitanju razgovor na prvom spoju, umjerenost je ključna, kao i u svemu u životu. Preporučljivo je razgovarati o različitim temama, te je najbolje izbjegnuti teme kao što su prošle veze i traumatična iskustva. Ako razgovor slučajno skrene u tom smjeru, pokušajte se izvući iz te situacije uz kratki humoristički komentar o prošlim vezama te uz jedan iskren kompliment za osobu s kojom ste trenutno. Možete slobodno postavljati pitanja o poslu, hobijima, planovima za budućnost ili omiljenim mjestima za kavu, ali izbjegavajte dublje rasprave. Iskreno pričajte o sebi, fokusirajući se na najzanimljivije aspekte, i ako niste spremni biti potpuno iskreni, bolje je izbjeći laži i umjesto toga reći da ćete o tome možda razgovarati neki drugi put. Ovaj pristup omogućuje vam da dobijete važne informacije o osobi, a nitko se neće osjećati kao da je na intervjuu za posao ili na policijskom ispitivanju. Bitno je aktivno slušati sugovornika, bez obzira je li razgovor dosadan ili zanimljiv. Na kraju, slobodno podijelite neki neobičan hobi ili vještinu kojom se bavite u slobodno vrijeme. Ako je osoba s kojom ste na spoju zainteresirana za vas, sigurno će vas pažljivo slušati. U sljedećem dijelu otkrivamo Vam kako se ljubi na prvom spoju.

Kako se ljubi s partnerom?

Neverbalna komunikacija također igra važnu ulogu u procesu zavođenja. Osim osmijeha, direktnog kontakta očima dok vam sugovornik priča, uspravnog držanja bez ukočenosti te geste uzimanja čaše istovremeno s drugom stranom, mali trikovi mogu biti korisni. Ako se nalazite na bučnom mjestu, iskoristite priliku da se privremeno približite, samo dovoljno da osjeti vaš miris. Blagi dodiri po ramenu ili približavanje glavom i usnama dok govorite također mogu biti korisni. No, važno je ostati diskretan kako ne biste ispali prenapadni, što može odbiti osobu s kojom ste. Na kraju, budite svoji. Ako osjetite da se ne slažete, nemojte prisiljavati daljnje sastanke. Ostajanje kao prijatelji je također opcija. Što se tiče kako se ljubi, poljubac je ključan za prvi spoj. Kad je trenutak za to već u zraku, važno je ne ukočiti se ili izbjegavati ga. Ne trebate se bojati da nećete prepoznati pravi trenutak za to. Nemojte pretjerivati s nasrtajem ili pokazivanjem prevelike strasti tijekom poljupca. Kako se ljubi na prvom spoju, bitno je opustiti usne i dopustiti da one same izraze vašu nježnost i senzualnost. Bitno je ne odmah prijeći na francuski poljubac, ostavite to za sljedeći spoj kada se već budete bolje upoznali.


Tagovi: