Intenskin - za genetsko pomlađivanje

Riješite se bora i izgledajte mladoliko

 • Sadrži različite komponente UV zaštite
 • Biološki aktivne elemente za obnavljanje stanica kože
 • Pomaže u spriječavanju ponovne pojave bora
 • Obogaćuje kožu lica i vrata
 • Aktivira prirodnu proizvodnju kolagena
 • Koža dobiva elastičnost i mladost u rekordno kratkom vremenu

Kako pomladit lice

Ljepota i zdravlje

Kako pomladit lice

Kako pomladit lice i kako krenuti s time

Starenje je prirodni proces kroz koji svi prolazimo i ne zaobilazi ni muškarce ni žene. U mladosti toliko ne razmišljamo o starenju i kakav će efekt ostaviti na našem tijelu, bilo da je riječ općenito o funkcioniranju tijela ili izgledu, posebice dijelova tijela koji se među prvima vide kao što je recimo lice. Na svom licu najčešće prvo primijetimo kada se pojave neke bore, što se mnogima ne sviđa i žele promijeniti to pa se zapitaju kako pomladit lice.

Na pojavu bora utječu mnoge stvari, krenuvši od životnih navika pa sve do genetike. Kako pomladit lice najbolje je krenuti razmišljati u nekoj mlađoj dobi te pripaziti na neke životne navike te pokušati spavati dovoljnu količinu vremena, piti vodu kako bi tijelo ostalo hidratizirano i slično. Ispijanje alkohola kao i pušenje cigareta mogu se negativno odraziti na stanje kože lica, pa je stoga poželjno ostaviti se toga ili bar smanjiti na neke minimalne količine.

Kako pomladit lice i koje proizvode koristiti

O uzrocima starenja kao što su uživanje u alkoholu i cigaretama često ni ne razmišljamo, posebice kada smo mladi. Ukoliko i smatramo da je za promjenu takvih životnih navika, nije kraj svijeta jer srećom postoje i neki drugi načini kako pomladit lice. Današnje tržište kozmetike obiluje raznim proizvodima za pomlađivanje lica, ali i kože općenito. Kako pomladit lice nikad nije bilo lakše uz velik izbor kozmetike koja se opisuje kao “anti-age” kozmetika, odnosno, kozmetika protiv starenja.

Ljudima je izgled oduvijek bio važan, posebice ženama te su one na sve načine pokušavale poboljšati izgled svoje kože, no ranije nije postojala toliko velika ponuda proizvoda kao danas. Danas postoje razne dnevne i noćne kreme posebice formulirane za određenu dob, no isto tako postoje i razni serumi, maske za lice te mnogi drugi proizvodi uz koje je moguće usporiti starenje kože, a sve je to moguće napraviti iz udobnosti vlastitog doma bez odlazaka u razne salone.

Kako pomladit lice uz pomoć stručnih osoba

Kako pomladit lice moguće je uz kombinaciju promjene životnih navika na bolje i korištenjem ranije navedenih anti-age proizvoda za njegu kože. To na prvom mjestu potražuje kontinuirano prakticiranje tih navika, ali i strpljenje jer rezultati ne dolaze preko noći. Kako pomladit lice moguće je i uz razne zahvate koji mogu varirati od odlazaka kozmetičarima pa sve do odlazaka estetskim kirurzima i sličnim stručnjacima. Odlazak kozmetičaru obično uključuje konzultacije i analizu vaše kože te se prema tome radi plan uz koji ćete raditi na pomlađivanju kože.

Taj plan može uključivati određene vježbe za lice, specifičnu kozmetiku te možda preporuka što jesti te možda i neki suplementi. No, i to iziskuje nešto vremena pa tako ljudi i dalje traže načine na koje pomladiti lice uz brže rezultate. Estetske operacije nešto su brži način za pomlađivanje, no za njih treba imati puno novaca te sami zahtjevi mogu biti bolni, opsežni i zahtijevati dulji oporavak.

Tagovi:

Intenskin - za genetsko pomlađivanje

Riješite se bora i izgledajte mladoliko

 • Sadrži različite komponente UV zaštite
 • Biološki aktivne elemente za obnavljanje stanica kože
 • Pomaže u spriječavanju ponovne pojave bora
 • Obogaćuje kožu lica i vrata
 • Aktivira prirodnu proizvodnju kolagena
 • Koža dobiva elastičnost i mladost u rekordno kratkom vremenu