Kako napraviti konzum karticu

Kako napraviti konzum karticu

Što je Konzum kartica

Konzum kartica ili poznatija kao MultiPlusCard je kartica tvrtke Konzum pomoću koje svojim vjernim kupcima omogućava razne pogodnosti. Prilikom registriranja trgovačke kartice proučite opće uvjete u kojima postoje i članci o zaštiti vaših osobnih podataka, te koje podatke trgovac prikuplja kada koristite karticu na blagajni kako biste ostvarili pogodnosti koje se korištenjem kartice dobivaju.

Danas koristeći internet sigurno ste primjetili da ukoliko tražite neki proizvod i na drugim stranicama vam izlaze oglasi sa sadržajem proizvoda koji ste nedavno tražili. To se u marketinškom svijetu zove profiliranje klijenata temeljem pretraživanja sadržaja na internetu. Konzum kartica također služi i tome, no u općim uvjetima je i navedeno da je profiliranje kupaca bazirano na informacijama o tome što kupujete, gdje kupujete, kada kupujete, koje načine plaćanja koristite, pa pristankom na opće uvjete pristajete i naprikupljanje vaših navika kupovine.

Prednosti koje ova kartica nudi su brojne pogodnosti koje kao kupac možete koristiti sakupljajući bodove prilikom svake kupnje. Trgovkinje će vas uvijek na blagajni pitati imate li njihovu karticu kako bi registrirali bodove ostvarene na svakom računu kod kupovine.

Pogodnosti koje Konzum kartica nudi

Koristeći Konzum karticu prilikom kupovine u Konzum trgovinama sakupljate bodove koji se pretvaraju u eure, a kako biste mogli pratiti stanje na svojom MultiPlusCard možete instalirati mobilnu aplikaciju i kroz svoj korisnički profil imate sve dostupne podatke i pogodnosti koje se pružaju na ovaj način.

Osim što sakupljate bodove koje možete iskoristiti u roku od godinu dana, Konzum kartica vam omogućava da uštedite i kupujete proizvode koji su na sniženju samo za korisnike MultiPlusCard. Ove uštede možete ostvariti i ako kupujete i online u Konzum web shopu, te na taj način doći do proizvoda koje ćete platiti po nižoj cijeni nego u drugim trgovinama.

Također ako kupujete bilo u trgovini ili online, prilikom svake kupovine koristite karticu, jer vam Konzum kartica donosi i dodatni bonus koji se pretvara u eure. Svoje račune za struju, telefon, komunalije također možete plaćati u Konzumu i tom prilikom također koristiti MultiPlusCard kako bi vam se registrirao iznos i tako dobivate i bodove i bonus koji kasnije možete iskoristiti.

Konzum kartica registracija

Konzum kartica je dostupna kada napravite registraciju online i time postajete članom MultPlusCard programa vjernih korisnika. Prvo prilikom registracije trebate pročitati pravila o privatnosti te ih prihvatiti jer ćete trebati dati svoje osobne podatke. Osobni podaci koje trebate prilikom registracije dati su ime i prezime, datum i mjesto rođenja, adresu stanovanja, svoj kontakt telefon i e-mail adresu.

Prilikom registracije ćete odlučiti da li želite primati e-račun ili ćete nastaviti primati račun u papirnatom obliku. Također se dodatni bodovi mogu sakupiti ako se kod plaćanja koristite karticama Zagrebačke banke jer sa ovom bankom Konzum ima sklopljen ugovor za ostvarivanje ovih pogodnosti. Kod registracije ćete odrediti lozinku kojom ćete se prijaviti u aplikaciju sljedeći put kad želite informaciju o statusu vaših bodova i koliko eura imate na raspolaganju, te koji su proizvodi na popustu ako ste korisnik Konzum kartica programa vjernosti. Aplikacija vam pruža više mogućnosti jer možete pratiti vlastite troškove, a ako volite i detaljnije pratiti vaše kupovine putem e-računa možete pratiti i kretanje cijena proizvoda koje uobičajeno kupujete.


Tagovi: