Kako najboljem prijatelju napisati rođendansku čestitku – Najbolje čestitke za rođendan

Kako najboljem prijatelju napisati rođendansku čestitku - Najbolje čestitke za rođendan

Zabavna rođendanska čestitka najboljem prijatelju

Vi i vaš najbolji prijatelj vrlo vjerojatno ste puno toga zajedno prošli u životu i dobrog i lošeg, te se dobro poznajete. Svom najboljem prijatelju možete prirediti zabavu iznenađenja, no rođendanska čestitka ne smije izostati bilo da je napišete ili izgovorite pred društvom koje će se na proslavi okupiti.

Zabavna rođendanska čestitka zabavit će i vašeg najboljeg prijatelja, vas i vaše okupljeno društvo. Kada se šalite na račun svog najboljeg prijatelja jako dobro vam je pozanto gdje su granice do kojih se možete šaliti na njegov račun i koliki smisao za humor vaš prijatelj ima. Smislite tekst koji će nasmijati sve okupljene i koji će vašem najboljem prijatelju dati do znanja da mu iskreno želite sve najbolje.

Želje poput najbolje tek dolazi, nek ti se ispune sve želje i one koje žena ne treba znati, godine ti mogu usporiti hod ali zato mudrost ubrzavaju, iako imaš godina puno i nikako da odrasteš, budi svoj prijatelju moj zato te i cijenim, sretno ti bilo.

Rođendanska čestitka najbolje prijatelju za okrugli rođendan

Okrugli rođendani su prekretnice jer se završava jedno desetljeće i započinje novo destljeće kao da se nešto posebno događa, no to je svima samo prekretnica u glavi. Okrugli rođendani su možda posebni po tome što se i posebno obilježavaju što nekima teško pada dok drugima znači okretanje novog poglavlja života. Najupečatljiviji okrugli rođendani su kada se navrši 50 godina jer to je pola stoljeća pa svakako ima veliki značaj.

Rođendanska čestitka najboljem prijatelju za njegov okrugli rođendan treba biti vesela i u znaku okrugle brojke koliko godina vaš najbolji prijatelj navršava. Ako navršava 30 godina rođendanska čestitka može nositi poruku vrijeme ti je da se ženiš prijatelju moj, uživaj dok možeš vrijeme ti ide velike su to godine. Obično je prelazak na 30 godina mladim ljudima od velikog značaja jer su nedavno započeli samostalan život, završili škole, dobili prvo zaposlenje, a možda i zasnovali svoju obitelj.

Najboljem prijatelju zaželjeti okrugli 70. rođendan prava je privilegija jer ste obojica u starijoj dobi i sretni ste što ste doživjeli te godine i što ste još uvijek jedan uz drugoga. Riječima poput želim te uz sebe još puno godina dajete najboljem prijatelju do znanja koliko vam vaše priajteljstvo znači kroz cijeli život.

Nezaboravna rođendanska čestitka najboljem prijatelju

Vašem najboljem prijatelju se bliži rođendan i želite mu prirediti najljepši rođendan u znak zahvalnosti za vaše prijateljstvo. Potrudite se da vaša rođendanska čestitka bude nezaboravna jer bez prave čestitke sve što ste priredili neće biti od velikog značaja.

Nezaboravna rođendanska čestitka može biti emotivna no ne morate iznositi povijest vašeg prijateljstva, dovoljna je jedna rečenica da svog najboljeg prijatelja ganete u srce i pokažete mu koliko cijenite i poštujete vaše prijateljstvo. Vi svog prijatelja najbolje poznajete i znate što trebate reći kako bi iskazali poštovanje prema svom najboljem prijateljul Ponekad su dovoljne samo riječi, prijatelju moj želim ti da dijelimo sreću i život kao i do sada. Nisu potrebni veliki i dugački govori jer kako se kaže manje je više, manje riječi ponekad govore više od čitavih romana ako su prave riječi.

Prijatelju moj najbolji želim da ti se ostvare želje o kojima toliko dugo sanjaš, a možete i dodati, ne mogu te više slušati pa je vrijeme da svoje snove konačno i ostvariš. Sami znate što svom najboljem prijatelju možete reći, te kako to sročiti jer on vas najbolje razumije.


Tagovi: