Kako duže izdržati prilikom seksa

Znanost

Kako duže izdržati prilikom seksa

Evo kako duže izdržati prilikom seksa pomoću ovih trikova

Svaki muškarac je u jednom trenutku opterećen, osim veličinom svoga penisa, također i time kako duže izdržati prilikom seksa. Prerana ejakulacija je problem koji muči nemali broj muške populacije, dok žene u prosjeku žele da seks traje barem 15 minuta. S druge strane, prosječno vrijeme koje treba muškarcima za ejakulaciju je 5, 4 minute. Na sreću, za rješenje tog problema koji muči mnoge muškarce postoje razni načini! Jedan od načina kako duže izdržati prilikom seksasu svakako tzv. Kegelove vježbe. Radi se o vježbama kojima se treniraju mišići dna zdjelice na način da se izvode vježbe kontrakcije i otpuštanja. Da biste bolje razumjeli o kakvim vježbama se radi, probajte prekinuti protok mokraće idući put kada mokrite. To je mišić koji izvodi kegelove vježbe. Probajte ga stisnuti 10 sekundi, a zatim otpustiti 10 sekundi i tako u setovima od 10. Kegelove vježbe su jedne od najpouzadnijih ako vas zanima kako duže izdržati prilikom seksa.

Kako duže izdržati prilikom seksa uz ove savjete

Spomenute kegelove vježbe su omogućile da čak 75 % muškaraca riješi problem prerane ejakulacije. Stoga ne čudi da je to jedan od najefikasnijih načina kako duže izdržati prilikom seksa. Ako vas zanima koji još savjeti funkcioniraju i kako duže izdržati prilikom seksa uz njih, u nastavku navodimo neke od najučinkovitijih. Jedna od metoda je ta da ograničite penetraciju. Jednostavno usporite kad vam se bliži orgazam i vježbajte svoju samokontrolu. Dobar savjet je također da kada osjetite da se bližite orgazmu promijenite pozu. Osim što ćete na taj način unijeti raznolikost u vašem seksualnom životu, također ćete omogućiti sebi da trajete duže. Isto tako, prrepoznajte poze u kojima vam je teže dostići orgazam te više prakticirajte njih. Tu se pogotovo radi o nekim od akrobatskih poza gdje ćete biti fokusirani na držanje ravnoteže, a ne toliko na sam užitak, pa će stoga i orgazam doći kasnije. Ako ne vjerujete, uvjerite se sami!

Evo kako duže izdržati prilikom seksa !

Postoje mnogobrojne tehnike kako duže izdržati prilikom seksa. Mnoge od njih smo već naveli, ali nije na odmet znat ih što više. Jedna od metoda kako duže izdržati prilikom seksa je odgađanje orgazma. Vježbajte dok masturbirate. Kada osjetite da vam se bliži orgazam, prestanite dok se ne smirite a zatim nastavite. Isto tako pomaže i tehnika pritiska, na način da stisnete penis točno ispod glavića. Dobar savjet je i taj da masturbirate prije seksa. To znači da će se zapravo idete seksati po drugi put zaredom pa će vam automatski biti potrebno dulje vremena za orgazam jer će u penisu biti smanjena osjetljivost. Ako ništa od navedenog ne funkcionira, uvijek se možete odlučiti za dodatne preprate. Jedan od njih je gel koji umrtvljuje osjećaj u penisu. Druga opcija je kamagra, tablete za potenciju koje dokazano pomažu. Kamagra su tablete koje koriste brojni muškarci te im je uvelike poboljšala seksualni život.

Tagovi: