Kako do pozajmice ako si na crnoj listi

Financije

Kako do pozajmice ako si na crnoj listi

Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Znate li kako do pozajmice ako si na crnoj listi?

Crne liste su nešto za što ste sigurno čuli ako ste se susretali s kreditima. Čuli ste za to da banke imaju crne liste. Znate li što su crne liste? To su laički naziv za Sustav razmjene informacije u kojemu banke međusobno dijele informacije o kreditnim korisnicima i njihovoj kreditnoj sposobnosti, točnije, nedoličnom kreditnom ponašanju. Crna lista nije ništa drugo nego popis raznih korisnika kredita koji nisu bili uredni tokom plaćanja svojih dugova. Ako ste ikada bili na crnoj listi vjerojatno se pitate kako do pozajmice ako si na crnoj listi? To mnogim građanima predstavlja problem. U nastavku ćemo reći kako do pozajmice ako si na crnoj listi u nadi da ćemo barem vama pomoći pri ugovaranju toliko željenog kredita. Jedan od načina svakako su brze pozajmice. Brze pozajmice daju firme koje nisu banke, pa stoga ne prolaze kroz strogi postupak koji uključuje pridržavanje crnih lista. Ipak, dobro analizirajte i razmislite s kojom firmom ćete sklopiti brze pozajmice.

Kako do pozajmice ako si na crnoj listi preko kreditnih agencija

Kao što smo rekli, banke imaju stroge protokole kojih se moraju držati. S druge strane, kreditne agencije imaju puno fleksibilnije postupke kako do pozajmice ako si na crnoj listi. Upravu su te kreditne agencije prvi izbor građanima kojima su banke okrenule leđa. Brze pozajmice i online zajmovi su ono što tim građanima u tim trenucima preostaje. Stoga, ako se pitaš kako do pozajmice ako si na crnoj listi, jedan ako ne i jedini način ne odabir online kredita. Već jednostavnim upisom online krediti ili brze pozajmice na internet pronaći ćete brojne rezultate tj. razne kreditne agencije koje pružaju takve usluge. Ipak, morate voditi računa o jednom: te kreditne agencije ne prolaze kroz strogu kontrulu HNB-a jer nisu banke. Upravo zato, vi morate napraviti što je moguće bolju kontrolu kako ne biste sklopili ugovor s prevarantom. Svakako je korisno posavjetovati se s odvjetnikom ili tražiti besplatno pravno mišljenje od pravne klinike prije nego što se odlučite za sklapanje ugovora o kreditu kod takvih agencija.

Kako do pozajmice ako si na crnoj listi putem brzih online pozajmica

Ako vas zanima kako do pozajmice ako si na crnoj listi, spomenuli smo u prethodnom poglavlju da je potrebno naći kvalitetnu kreditnu agenciju. Ako ste ju pronašli, ono što iduće trebate napraviti je ispuniti online zahtjev za kreditom. Jednostanvo pratite korake koje morate ispuniti kako bi dobili kredit. Koristeći kreditni kalkulator možete saznati koliko će točno iznositi vaša kamata i mjesečni anuitet te koliko će ukupno iznositi kredit. Ako vas ti uvjeti zadovolje, morate ispuniti osobne podatke. To je način kako do pozajmice ako si na crnoj listi. Nikakva provjera prijašnjeg kreditnog ponašanja neće biti potrebna. Ipak, vodite računa o tome da ste sposobni vraćati kredit. Da imate dovoljno visoka primanja da vraćate taj kredit bez problema. Ako tomu je tako, nema razloga zašto da ne uzmete online kredit. Svakako proučite sve ugovorne odredbe koje vas se tiču. Morate ih znati jer to su vaša prava i vaše obveze kojih se morate držati.

Tagovi: