Kako aktivirati george na novom mobitelu

Kako aktivirati george na novom mobitelu

Kako aktivirati George ako ste prvi puta preuzeli aplikaciju?

George aplikacija opisuje se kao osobno, jednostavno te inteligentno mobilno bankarenje. Aplikaciju mogu aktivirati novi, kao i stariji klijenti banke. Kako? Ako ste novi klijent u Erste banci, tada ćete jednostavno skinuti navedenu aplikaciju, u nju unijeti potrebne tražene podatke i zatim po osobnoj želji ugovoriti tekući račun ili gotovinski kredit. Sadašnji klijenti Erste banke koji i dalje nemaju ugovorenu uslugu navedenog digitalnog bankarstva također će na mobitelu skinuti te aktivirati aplikaciju.

Identifikacija za aplikaciju se može napraviti i preko kraćeg videopoziva i u samo par minuta možete digitalizirati svoje financije. Kako aktivirati George ako ste prvi puta preuzeli aplikaciju? Na gore objašnjene načine. George kao aplikacija ne traži komplicirani proces prijave, već samo traži da ste klijet Erste banke. Kako aktivirati George? Za aktivaciju potrebno je u trgovini aplikacijama skinuti George i aktivirati na mobitelu. Aktivacija se vrši uz pomoć pristupanja aplikaciji, točnije, uz upisivanje osobnih podataka. Ako vam navedeni način djeluje komplicirano, tada aktivaciju možete zatražiti i u Erste poslovnicama.

Kako aktivirati George i što sve aplikacija može?

George je digitalna platforma koja omogućuje svojim korisnicima jednostavan, osoban te inteligentan način za poboljšanje svojeg financijskog života. Navedena aplikacija uspješno zamjenjuje mBanking kao i NetBanking, usluge koje su dostupne Erste klijentima. Kako aktivirati George i što sve aplikacija može? Za početak, potrebno je naglasiti kako navedena aplikacija povezuje mobilno te internet bankarstvo, što znači da za vaše pametne telefone postoji posebna aplikacija, dok je za osobna računala i tablete dostupna nešto drugačija inačica.

Kako aktivirati George? Prema uputama koje ste dobili u banci. Zašto se navedena aplikacija zove George? George je prvi poznati autopilot koji je olakšavao pionirima avijacije da se odmore u zraku. Bankarska verzija Georgea je slična, ima za cilj pomoći drugima da bezbrižno raspolažu sa svojim financijama. Ovakve bankarske aplikacije su od velike koristi mnogobrojnim korisnicima, osobito onima koji upravljaju sa više računa odjednom. George vam bilo kada i bilo gdje pokazuje vaše financijsko stanje i savjetuje vas kako raspolagati sa osobnim financijama.

Kako aktivirati George i kako postati korisnikom aplikacije?

U slučaju da već koristite usluge digitalnog bankarstva iz Erste banke, tada je najbolje da na službenoj stranici Erste banke provjerite gdje skinuti George i kako se pravilo prijaviti. U slučaju da i dalje nemate ugovorenu uslugu za internet bankarstvo, tada bi samostalno trebali skinuti kao i instalirati aplikaciju. Za identifikaciju korisnika ne morate odlaziti u banku, nego sve jednostavno možete riješiti putem kratkog videopoziva. Prvim korisnicima George aplikacije preporučuje se sljedeće: Skinite aplikaciju, unesite u nju svoje tražene o sobne podatke, napravite identifikacijski poziv svakim danom od 8 do 20.00. Kako aktivirati George? Uz pomoć aplikacije koja od vas traži da se ulogirate kao novi korisnik.

Da li postoji naknada za korištenje ove aplikacije? Ne, George je besplatna aplikacija za sve korisnike Erste banke. Zašto bi se trebali raspitati kako aktivirati George? Osim navedenih prednosti, aplikacija vam nudi sređen pregled osobnog financijskog stanja. Bilo kada i bilo gdje znat ćete s kojim ovcem raspolažete i s kojim novcem bi mogli raspolagati. Aplikacija je posebna i prema pametnom pretraživanju, George trgovini, jednostavnoj prijavi, pregledu proizvoda, personalizaciji. Aplikacija se u potpunosti prilagođava vama i vašim potrebama.


Tagovi: