Je li realno? Kladionice Letu 3 daju 1% šanse za pobjedu na Euroviziji. Pogledajte kako stoje ostali kandidati.

Aktualno

Je li realno? Kladionice Letu 3 daju 1% šanse za pobjedu na Euroviziji. Pogledajte kako stoje ostali kandidati.

U ovom trenutku Hrvatska se nalazi na 12. mjestu prema kladionici i na pobjedu je koeficijent čak 251 što znači da na uloženih 100 eura možete osvojiti 25 tisuća, naravno ako Let 3 pobjedi.

Let 3

Ove godine, sve oči su uprte u bend Let 3, koji je ako ne gledamo kladionice postao jedan od favorita Eurovizije 2023. Njihova pjesma “Mama ŠČ” već je osvojila srca mnogih slušatelja i pokazala se kao ozbiljan konkurent.

Let 3 je bend s dugogodišnjim iskustvom i prepoznatljivim stilom. Njihove provokativne i kontroverzne izvedbe često su izazivale pažnju medija i publike. Grupa je poznata po svojim tekstovima koji obrađuju društvene teme, često s kritičkim stavom.

Kritičari su već pohvalili Let 3 za njihovu hrabrost i autentičnost te istaknuli kako njihova pjesma ima potencijal osvojiti simpatije publike diljem Europe. Naravno, konkurencija na Euroviziji je žestoka, ali Let 3 se čini kao ozbiljan kandidat za postizanje visokog plasmana.

Dok Hrvatska iščekuje nastup u finalu, fanovi Let 3 i njihovi glazbeni sladokusci diljem Europe nadaju se da će bend pokazati svoj talent na najvećoj glazbenoj pozornici kontinenta.

U svakom slučaju, Hrvatska je ponosna na svoju glazbenu scenu i s nestrpljenjem će pratiti razvoj događaja koji će odrediti pobjednika ovogodišnjeg natjecanja na Euroviziji.
Tagovi: