Je li Mislav Bago zapeo u paklu droge kao mnogi poznati Hrvati

Propucan avion Croatia Airlinesa? Šta se točno dogodilo na letu iz Zagreba za Sarajevo

Oko smrti Mislava Bage ne stišava se prašina. Društvene mreže pune su komentara na račun smrti poznatog novinara, dok neki pišu o samoubojstvu drugi tvrde kako se Mislav Bago predozirao. Da li je Bago bio sklon drogama to znaju samo oni jako bliski njemu, a hoće li netko reći istinu ostaje da saznamo u narednim danima. Mediji uglavnom šute i kako nam se čini pokušavaju stišati situaciju, no javnost je jako zainteresirana što i ne čudi s obzirom da je Bago bio popularan i omiljen. U krugovima gradskih ulica, trgova, kafića danas je Bago tema broj jedan. Mogu se čuti razni tračevi i nagađanja, vrte se teorije oko Mislava Bage, no što je tu istina?

Od političara, preko odvjetnika do uglednih sudaca ...

Droga je popularan način opuštanja i dio razuzdanih tuluma na kojima prisustvuju poznate ličnosti s javne scene. To i nije tajna. Pričalo se za pokojnog Bandića i Rajka Dujmića, jednom je i Oliver Dragojević priznao kako je u Meksiku probao kokain, o svome iskustvu svjedočili su Massimo Savić, te Stoka ... Davno je Cetinski napisao „svi šmrču kokain, ne samo estrada“. I dok su ne neki uspješno izvukli, nažalost dosta njih danas više nije s nama, a oni poput Gorana Bareta i dalje se godinama bore s ovisnošću i porocima.

Koliko je ovaj porok uzeo maha u zadnje vrijeme svjedoče sve češće, šokantne, nagle i prerane smrti poznatih osoba.

Je li se Mislav Bago predozirao ili nije nadajmo se da će se saznati u narednim danima.

U međuvremenu donosimo komentar jedne osobe koja očito nije voljela Mislava Bagu, no kako kaže poslovica gdje ima dima ima i vatre.