Insumed tablete – što su i kako djelu

Gluconol - dvostruki udar protiv dijabetesa

Gluconol stabilizira razinu šećera i normalizira proizvodnju inzulina
 • Povećava proizvodnju inzulina
 • Štiti od visokog šećera
 • Prevencija hipoglikemije
 • Vraća funkciju jetre i gušterače
 • Normalizira ugljikohidratnu razmjenu
 • Stabilizira razinu šećera
 • Normalizira metabolizam
Insumed tablete - što su i kako djelu

Što su Insumed tablete

Insumed tablete su tablete koje su napravljene na bazi prirodnih sastojaka a koriste se za reguliranje glukoze u krvi. Pri tome ove tablete djeluju na inzulin u tijelu i rad gušterače, to pomažu u obavljanju organa koji su pogođeni bolesti dijabetesa.

Dijabetes je ozbiljna bolest koja može djelovati na cjelokupni organizam i na brojne organe i razviti bolesti drugih organa. Dijabetes može utjecati na oštećenja glavnih krvnih žila i dovesti do bolesti srca, moždanog udara, do gangrene pa čak i amputacije nogu. Također, može utjecati na stvaranje lezija malih krvnih žila te tako utjecati na gubitak vida, ozbiljno oštetiti bubrege i poremetiti rad bubrega te može nastati potreba za hemodijalizom bubrega, ali i može izazvati dijabetičku neuropatiju odnosno oštetiti živčani sustav ljudskog tijela.

Insumed tablete su tu da pomognu u regulaciji glukoze u krvi, te obnavljanju svih organa koji su oštećeni zbog razvoja dijabetesa koji je između prvih tri uzročnika smrti danas u svijetu, čak i u Hrvatskoj. No, ukoliko se na vrijeme prepozna dijabetes je kronična bolest koja se može držati pod kontrolom i dijabetičar može normalno živjeti bez velikih tegoba, a ove tablete pomažu upravo u ovom smjeru.

Kako djeluju Insumed tablete

Insumed tablete djeluju prvenstveno da reguliraju razinu šećera, glukoze u krvi i reguliraju rad gušterače kroz beta stanice. Regulirajući glukozu u krvi istovremeno će utjecati na obnavljanje i regeneriranje ostalih organa u ljudskom tijelu koji mogu biti zahvaćeni dijabetesom.

Osim toga, Insumed tablete će pomoći svojim prirodnim sastojcima na jačanje imuno sustava, te tako ujedno utjecati i na obnavljanje kože, utjecati na cjelokupan metabolizam ljudskog tijela. Uzimanjem ovih tableta osoba će se osjećati i fizički i psihički puno bolje jer će se jačati imunitet i obnavljati cjelokupan ljudski organizam.

Ove tablete reguliraju proizvodnju inzulina koji zapravo liječi organ gušterače, snižava kolesterol u krvi i time pomaže boljoj cirkulaciji krvi u organizmu što će naravno utjecati na rad svih organa u tijelu, prvenstveno srca, pluća, mozga, jetre te cijelog živčanog sustava. Tajna je i u tome da ove tablete utječu i na smanjivanje želje za slatkim i tako reguliraju tjelesnu težinu jer prekomjerna tjelesna težina uzrokovana prevelikom konzumacijom slatkih jela samo su pogoršale predispozicije za stvaranje dijabetesa.

Prirodni sastojci Insumed tablete

Insumed tablete su napravljene od prirodnih sastojaka i stoga nemaju nuspojava koje bi loše utjecale na ljudski organizam. Prirodna kombinacija sastojaka ovih Insumed tableta upravo daje garanciju za djelotvornost ovih tableta i njihovu učinkovitost kada je dijabetes u pitanju.

Banaba je biljka koja svojim sastojkom korosolne kiseline upravo snižava šećer u krvi, ali i pomoću galske kiseline utječe na smanjivanje kolesterola u krvi. Zemaljski babin zub svojim smolama askorbinske kiseline, tanina, saponina, alkaloida i steroidnih glikozida djeluju na poboljšanje proizvodnje inzulina prirodnim putem. Biljka Srebrna svilenica utječe na smanjivanje želje za slatkim obrocima, a Ginko Bilboa povoljno djeluje na rad gušterače i jača krvne žile.

Cimet i njegova blagotvorna svojstva su poznati jer ubrzavaju metabolizam te tako ubrzavaju izbacivanje toksičnih tvari iz organizma, a ujedno i snižava kolesterol, jača krvne žile i snižava glukozu u krvi. Astaksantin jača vid, podupire crvene krvne stanice, jačajući imunološki sustav u cijelosti, te utječe na smanjivanje oksidativnog stresa prouzrokovanog hiperglikemijom.


Tagovi:

Gluconol - dvostruki udar protiv dijabetesa

Gluconol stabilizira razinu šećera i normalizira proizvodnju inzulina
 • Povećava proizvodnju inzulina
 • Štiti od visokog šećera
 • Prevencija hipoglikemije
 • Vraća funkciju jetre i gušterače
 • Normalizira ugljikohidratnu razmjenu
 • Stabilizira razinu šećera
 • Normalizira metabolizam