Somatodrol - za ekstremnu čvrstoću mišića

Povećava razinu testosterona i HGH-a.

  • veći postotak mišića
  • više energije
  • bolje definirano tijelo
  • brži rezultati

 

Hormon rasta tablete

Sponzorirano

Hormon rasta tablete

Hormon rasta tablete i što su one?

Hormon rasta u medicinskom svijetu izaziva brojne kontroverze. I dok ga mnogi zovu hormonom mladosti, mnogi medicinski stručnjaci strogo osuđuju bilo kakvo njegovo korištenje u sportske svrhe. Sami hormon rasta se prirodno proizvodi u našem prednjem režnju hipofize, a poznajemo ga pod imenom somatropin. Njegovim izlučivanjem iz hipofize on odlazi u naš krvotok gdje se samo nakratko zadržava. Somatropin najviše proizvodimo do doba adolescencije, nakon čega se ona postepeno smanjuje s godinama. Najjednostavnije objašnjeno, hormon rasta je glavni i odgovorni za naš stanični rast i regeneraciju tijela.

I dok je nekada hormon rasta bio dostupan samo u obliku injekcija, danas su hormon rasta tablete dostupne u ljekarnama i prodavaonicama sportske prehrane. Što su zapravo hormon rasta tablete? Hormon rasta primarno povećava samu izdržljivost osobe, povećava mišićni tonus i same performanse, jača kostur, obnavlja kosu i sprječava njeno opadanje, poboljšava raspoloženje i štiti od negativnih emocija, smanjuje bore i pomlađuje lice, poboljšava pamćenje kao i razmišljanje, normalizira tlak i kolesterol, smanjuje tjelesnu masnoću, ubrzava regeneraciju tijela, jača imunitet i normalizira rad metabolizma.

Hormon rasta tablete i gdje ih kupiti?

Pitanje hormon rasta tablete i gdje ih kupiti najčešće postavljaju osobe koje se aktivno bave sportom i bodybuildingom. I dok je on u sportskom svijetu ilegalan i zabranjeno je njegovo korištenje u sportskim natjecanjima, njegovi tragovi se danas mogu pronaći raznim tabletama. Odgovor na pitanje gdje kupiti hormon rasta tablete je u ljekarnama i specijaliziranim sportskim trgovinama koje prodaju razne dodatke prehrani. Prije kupnje tableta koje sadrže određeni postotak hormona ili tableta koje poboljšavaju sagorijevanje masti važno je savjetovati se sa stručnjakom ili ljekarnikom.

Ukoliko možda niste sigurni da li bi trebali uzimati navedene tablete a želite poboljšati svoj performans, tada je najbolje da se okrenete vlastitoj stimulaciji hormona. Navedene tablete često koštaju od 200 kuna na dalje, a ako se bojite njihovog korištenja tada je najbolje da sami potaknete svoju proizvodnju. Kako? Potrebno je dovoljno se odmarati i spavati, vježbati redovito, izbjegavati hranu koja sadrži poveći udio glikemijskom indeksa, prestati konzumirati hranu pred samo spavanje, ukloniti višak masnih naslaga na trbuhu. Važno je isto tako naglasiti da uz navedene tablete možete kupiti i stimulanse za rast hormona.

Hormon rasta tablete i koje su njihove nuspojave?

Nažalost znamo kako svako korištenje određenih sredstava ima cijenu u obliku nuspojava. Hormon rasta tablete uzrokuju dosta kontroverzi jer stručnjaci smatraju da se jedino direktnim injekcijama može postići iskorištavanje masti. Ipak, dokazano je da topljenjem tableta u želucu hormon rasta putuje u krv i daje isti utjecaj kao injekcije. Koje su nuspojave hormon rasta tablete? Nuspojave se najčešće pojavljuju kod tableta koje su lošije kvalitete i kod tableta koje su loše skladištene. Važno je naglasiti da se tablete moraju kupovati samo iz provjerenih izvora i u provjerenim prodavaonicama.

Nuspojave mogu doći u sljedećim oblicima: Dolazi do oteklina na licu i tijelu, povećava se rizik od razvoja raka, stvara se mogućnost razvoja dijabetesa, povećava se krvni tlak, povećava se loš kolesterol, pojavljuju se bolovi u mišićima te zglobovima, dolazi do promjena na štitnjači i do razvoja tireotoksikoze, dolazi do povećanja šećera u krvi. Važno je za naglasiti da se nuspojave obično pojavljuju kada se tablete prestanu uzimati. Zašto je preporučljivo kupovati hormon rasta na provjerenim mjestima poput ljekarni i sportskih prodavaonica? Kupnjom na navedenim mjestima možete biti sigurni kako se proizvod kvalitetno skladišti i kako on ostaje kvalitetan.

Tagovi:

Somatodrol - za ekstremnu čvrstoću mišića

Povećava razinu testosterona i HGH-a.

  • veći postotak mišića
  • više energije
  • bolje definirano tijelo
  • brži rezultati