Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!

 

Herbalife za mršavljenje

Sponzorirano

Herbalife za mršavljenje

Herbalife za mršavljenje namjena

Herbalife za mršavljenje u svojoj ponudi ima zamjenske obroke koji su bogati hranjivim sastojcima i predstavljaju zamjenu za glavne obroke. Ukoliko je vaš cilj mršavljenje Herbalife za mršavljenje vam može ponuditi široku lepezu svoji shakeova koji u svom sastavu imaju dovoljno hranjivih sastojaka da mogu zamijeniti glavni obrok jer su shake-ovi bogati vitaminima, mineralima, vlaknima i proteinima.

Ukoliko želite ukloniti višak prekomjerne tjelesne težine u svoju dnevnu rutinu prvo trebate promijeniti način prehrane, dakle izbaciti nezdrave namirnice, slatko, ljuto i masno. Herbalife shake je izvrstan zamjenski obrok koji možete kombinirati na način da dva obroka dnevno zamijenite sa Herbalife shake, te ćete na taj način kontrolirano gubiti na težini, no uz to potrebno je da treći obrok bude prilagođen zdravom načinu prehrane.

Također međuobroci ne bi trebali biti slatki kolači ili keksi, nego voće, povrće, proteinske pločice koje Herbalife također ima u svojoj ponudi i može vam pomoći da zadovoljite dnevni unos potrebnih hranjivih tvari i pri tome mršavjeti.

Herbalife za mršavljenje sastav

Herbalife za mršavljenje sastav shake-ova za kontrolu težine i uravnoteženi doručak ili održavanje optimalne težine bogat je sa preko 25 minerala i vitamina, proteina i prijeko potrebnih vlakana za zdrav probavni sustav. Probavni sustav je uz ostale organe izuzetno važan za cjelokupni metabolizam tijela i podizanje imuniteta jer kroz probavni sustav se razgrađuje hrana i piće koje unosimo u tijelo, te se distribuiraju hranjive vrijednosti u krvotok i mišiće, a otpaci i štetne tvari izlučuju iz organizama putem stolice i urina nakon što bubrezi odvoje štetne i toksične tvari za izbacivanje putem mokraće.

Herbalife za mršavljenje shake formula 1 ima kremasti okus te je odličan izbor za probavu neophodnih vlakana, te za mišiće i energiju potrebnih proteina. U sebi ne sadrži glutene, laktozu, niti soju pa se mnogi vegani odlučuju upravo na izbor Herbalife shake kao dodatak prehrani.

Svakako ćete i ostatak prehrane trebati prilagoditi planu i programu za mršavljenje kao i tjelesne aktivnosti u skladu sa svojim zdravstvenim stanjem, a ovi shake-ovi će vam biti izvor zdravlja i hranjivih tvari koje ćete unositi u svoj organizam.

Herbalife za mršavljenje kako konzumirati

Herbalife za mršavljenje ukoliko želite kontrolirati svoju težinu i pri tome gubiti na kilogramima preporuka je da se dva obrok dnevno zamijene sa Herbalife shake formulom za kontrolu tjelesne težine. Pri tome pazite da treći obrok i međuobroci budu hranjivi i zdravi, te izbjegavajte slatko i masno.

Ukoliko želite održavati optimalnu tjelesnu težinu dovoljno je da koristiti jedan zamjenski shake Herbalife za mršavljenje te uz njega pojedite preostala dva do tri hranjiva i zdrava obroka. Međuobroci vam mogu biti voće, neko povrće, ali i Herbalife proteinske pločice koje će vam dati dovoljno energije da ne osjećate glad, te pri tome mršavite.

Sama priprema je vrlo jednostavna, prvo protresite kutiju kako bi se slegnuti sastojci izmiješali jednolično u pakiranu, te pomiješajte otprilike 26 g, dvije mjerice, sa 2,5 dcl hladnog mlijeka. Vrstu mlijeka možete odabrati po želji, kako sam proizvod ne sadrži laktozu možete odabrati i mlijeko bez laktoze ukoliko imate netoleranciju na laktozu. Također, ovim shake-ovima ste sigurni od glutena jer niti ovaj sastojak nije prisutan.

Tagovi:

Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!