Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!

 

Herbalife vlakna cijena

Sponzorirano

Herbalife vlakna cijena

Herbalife vlakna cijena i važnost vlakana

Svakome tijelu su potrebna vlakna kako bi mu pomogla pri ispiranju viška toksina i otpadnih tvari. Vlakna su neprobavljivi ostatak ugljikohidrata koji se nalaze u hrani, ona prolaze kroz naše tijelo do debelog crijeva gdje apsorbiraju vodu i ostali otpad i izlazi van u obliku stolice. Preporučeni dnevni unos vlakana je od 25 do 35 g rama i više, dok prosječna osoba konzumira samo 12 do 15 g vlakana na dan. Kako bi ispoštovali dnevni unos vlakana u naše tijelo potrebni su nam razni dodaci prehrani. Ovdje često nailazimo na temu Herbalife vlakna cijena i kako odabrati vlakna iz Herbalife ponude?

Herbalife u ponudi ima 3 proizvoda koji su bogati vlaknima i koje možemo koristiti kao dodatak prehrani. Koja je Herbalife vlakna cijena? To ovisi o samome proizvodu. Prije nego se okrenemo u potpunosti temi Herbalife vlakna, bitno je naglasiti da ne smijemo zanemariti unos vlakana u naše tijelo. Manjak vlakana može uzrokovati brojne zdravstvene probleme koji nam uvelike mogu zakomplicirati naš život. Ukoliko niste fan hrane koja je bogata vlaknima, tada su dodaci prehrani s vlaknima idealan odabir za vas.

Herbalife vlakna cijena i proizvodi s dodatnim vlaknima

Herbalife nudi tri proizvoda koji nam mogu pomoći povećati dnevni unos vlakana. Prvi proizvod je Microbiotic max koji je dodatak prehrani u obliku praha. Dolazi u kutiji s 20 vrećica koje jednostavno umiješamo u vodu, mlijeko ili shake i popijemo. Drugi proizvod je prah za pripremu napitka od zobi i jabuke. Jedna mjerica proizvoda se jednostavno pomiješa u vodi, mlijeku ili shake-u i popije. Treći proizvod je Beta heart hranjivi prašak koji se također kao i prethodna dva proizvoda može pomiješati s vodom, mlijekom ili shake-om i popiti.

Herbalife vlakna cijena se razlikuje od proizvoda do proizvoda. Microbiotic Max pakiranje od 20 vrećica s okusom vanilije će vas koštati 344,66 kuna. Prah za pripremu napitka od zobi i jabuke dolazi u pakiranju od 204 g i koštat će vas 257,17 kuna. Beta heart hranjivi prašak s okusom vanilije dolazi u pakiranju od 229 g i koštat će vas 344,10 kuna. Kao što možemo vidjeti iz priloženog Herbalife vlakna cijena je dosta pristupačna, i sami proizvodi ne da su jednostavni za konzumaciju, već ih možemo kombinirati s ostalim proizvodima po želji.

Herbalife vlakna cijena i prednost konzumiranja dodatnih vlakana

Znamo kako je danas teško voditi ispravnu brigu o prehrani kada je sve tako užurbano. Srećom, Herbalife je osmislio razne dodatke prehrani koji nam mogu pomoći u tome da svaki dan namirimo svoje tijelo s onime što treba. Herbalife vlakna cijena je zaista pristupačna i zapravo je mala cijena za ono što dobivamo, a to je podmireni dnevni unos vlakana i ostalih hranjivih sastojaka. Herbalife je više puta skrenuo pažnju kako se njihovi proizvodi mogu kombinirati i tako dobiti hranjive obroke.

Koje su prednosti konzumacije Herbalife proizvoda s vlaknima? Pošto je riječ o prašcima koji se miješaju i piju, prva prednost je svakako što im možemo umiješati u doslovno bilo što, kao i šejk i popiti. Ostale prednosti su što su proizvodi bez glutena, bogati su vitaminima, ne sadrže sladila ili dodatna bojila kao ni konzervanse, ne trebaju se držati u hladnjaku, imaju nježne okuse. Herbalife vlakna cijena je zaista pristupačna i sama činjenica da navedene proizvode možemo kombinirati s ostalim obrocima je svakako plus.

Tagovi:

Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!