Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!

 

Herbalife shake sastav

Sponzorirano

Herbalife shake sastav

Herbalife shake sastav za kontrolu tjelesne težine

Herbalife shake sastav ovisi kakav dodatak prehrani želite uvesti u svoju dnevnu rutinu. Ukoliko želite kontrolirati svoju tjelesnu težinu ili smanjiti prekomjernu tjelesnu težinu svakako se trebate orijentirati na program za kontrolu tjelesne težine. U tom programu ćete pronaći Herbalife shake kao zamjenski obrok, ali i shake koji služi kao međuobrok. Njegova je osnovna namjena kontrola tjelesne težine i pomoć prilikom procesa mršavljenja da vaše tijelo opskrbi dovoljnom količinom proteina i hranjivih tvari kako bi tijelo izgubilo na težini i bilo namireno potrebnim sastojcima.

Herbalife shake sastav za kontrolu tjelesne težine u sebi ne sadrži laktoze, soju, glutene, a istovremeno su bogati proteinima i vlaknima koji blagotvorno djeluju na probavni sustav i ljudski organizam, te su pogodni i za vegane. Postoje Herbalife shake napravljeni na bazi proteina iz graška, te je također formula bogata sa 25 vitamina i minerala, vlaknima i osnovnim mikronutrijentima. Dovoljan je samo jedan zamjenski obrok kako biste tijelo opskrbili potrebnim vitaminima, mineralima, vlaknima i proteinima za zdravu prehranu i tako promijenili prehranu u zdravu i uravnoteženu prehranu.

Herbalife shake sastav za uravnoteženi doručak

Herbalife shake sastav dodatka prehrani za uravnoteženi doručak je sličnog sastava kao i shake za kontrolu težine. Herbalife shake namijenjen za uravnoteženi doručak će kao prvi obrok u danu opskrbiti tijelo potrebnim vitaminima, mineralima i energijom kako vi vaše tijelo izdržalo prijepodnevne stresove i užurbani način života.

Herbalife shake za uravnotežen doručak je jednostavan i brz za pripremu ujutro kada nemate vremena za doručak prije izlaska iz kuće koji biste na miru pojeli odvojivši petnaestak minuta. Već ste puno napravili ako ste shake pripremili kod kuće ili prilikom dolaska na posao u uredskoj kuhinji, te ga konzumirali prilikom jutarnjih sati rada.

Herbalife shake sastav za uravnoteženi doručak također nema soje, laktoze i glutena pa je raširen među potrošačima koji ove sastojke ne mogu ili ne smiju konzumirati zbog netolerancije na te sastojke. Bogat vitaminima i mineralima, vlaknima i proteinima će vam pružiti dovoljno energije da izdržite do ručka tokom radnog dana, ali i vikenda.

Herbalife shake sastav za sportsku prehranu

Sportašima je itekako važno što unose u svoje tijelo zbog napornih treninga i vježbanja prilikom kojih trebaju nadoknaditi gubitak tekućine i potrebni su im dodatni proteini za izgradnju mišića. Herbalife shake sastav za sportsku prehranu je bogat proteinima na bazi mlijeka, a također sadrži preko 25 vitamina i minerala potrebnih ljudskom tijelu za regeneraciju naročito nakon treninga.

Sportašima je izuzetno važna pravilna prehrana te će vrlo rado prihvatiti Herbalife shake sastav formula za sportaše jer će im po jednoj porciji biti osiguran unos 19 g proteina koji su visokokvalitetni, te 5 g vlakana uz brojne vitamine i minerale.

Formula 1 Sport je izuzetno hranjivi obrok čiji prah se miješa sa hladnim obranim mlijekom, no uz ovu formulu je potrebno i prilagoditi ostalu prehranu u skladu sa sportskim aktivnostima i naporom koji svaki sportaš ulaže u svojim treninzima. Nutricionisti i treneri će svakom sportašu preporučiti dnevni prehrambeni meni što od hranjivih namirnica trebaju konzumirati u skladu sa fizičkim naporom, a Herbalife shake sportska linija će svakako biti uvrštena u dnevni meni.

Tagovi:

Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!