Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!

 

Herbalife šejk

Sponzorirano

Herbalife šejk

Herbalife šejk kao zamjenski obrok

Herbalife šejk je svakako najprodavaniji Herbalife proizvod. Razlog? Riječ je o zdravom i potpunom obroku koji dolazi u varijaciji raznih okusa, hranjiv je i isto tako se brzo priprema. Proteinski šejkovi danas služe kao zamjena jednog ili više obroka i idealno su rješenje za sve one koji su skloni preskakati obroke, ili za one koji imaju malo vremena za pripremu kvalitetnog obroka. Herbalife šejk svojom konzumacijom može osigurati uravnotežen obrok. Navedeni šejk se najčešće koristi za kontrolu tjelesne težine ili za mršavljenje.

Za mršavljenje potrebno je zamijeniti dva obroka u danu sa Herbalife šejkom, najbolje doručak i večeru. Za održavanje tjelesne težine potrebno je zamijeniti samo jedan obrok sa šejkom, a radi se najčešće o doručku. Navedeni šejk se također može konzumirati ako želite povećati svoju mišićnu masu, kao dodatni unos proteina, ili ako tražite dodatnu potporu za mišiće prije i nakon treninga. Tako jednostavan obrok, a toliko namjena. Običan šejk možemo opisati kao prazno platno, osim što u njega možemo dodati razne sastojke, možemo ga koristiti za oblikovanje našeg tijela.

Herbalife šejk i odabir ispravne mješavine za vaš šejk

Neke šejk mješavine već dolaze potpune, točnije dovoljno ih je jednostavno pomiješati s vodom i popiti. Češće je slučaj gdje šejkove moramo miješati s mlijekom kako bi dobili optimalno uravnotežen obrok. Ovi proteinski prašci se dobivaju ponajviše iz životinjskih izvora i kao takvi sadrže sirutku kao i kazein koji se dobivaju iz mlijeka. Protein također možemo dobiti i iz bjelanjka. Herbalife šejk također u ponudi ima proteinske praške koji su dobiveni iz izvora soje, riže, quinoe ili graška. Neki proteinski šejkovi sadrže mješavinu proteina, dok su neki samo na bazi jednog.

Primjerice, protein od sirutke se probavlja brže od samog kazeina, dok je kombinacija oba proteina savršena za razvoj kao i oporavak mišića. Herbalife šejk ima određene ključne prednosti što ga čini najpopularnijim proizvodom. On je bogat proteinima, ne sadrži gluten, prikladan je za vegansku konzumaciju, ne sadrži umjetna bojila, ima prirodnu aromu, sadrži 25 vitamina i minerala. Zašto je navedeni šejk perfektan obrok? Sprema se brzo i lako, efikasno vas budi i osjetite rast energije, savršena je baza za uravnoteženu prehranu, izaziva sitost sa samo 217 kalorija, može se konzumirati bilo kada i bilo gdje.

Herbalife šejk i njegova priprema

Svaki šejk se može konzumirati svakodnevno kao jedan hranjiv obrok u danu. Herbalife šejk može poslužiti za čak dva zamjenska obroka u danu ukoliko se borite s viškom kilograma ili nemate vremena za zdrav i uravnotežen obrok. Prije uporabe šejka važno je lagano protresti kutiju u kojoj se nalazi prah jer se sadržaj možda slegnuo. Potrebno je pomiješati dvije žlice ili 26 grama praha s 250 hladnog i djelomično obranog mlijeka od 1,5% mliječne masti. Ako želimo kontrolirati našu težinu mijenjamo 2 obroka dnevno sa navedenim šejkom i tako ograničavamo unos nepotrebnih kalorija što doprinosi uspješnom gubitku kilograma.

Ako želimo zadržati optimalnu težinu, tada Herbalife šejk koristimo kao zamjenu za jedan obrok u danu. Uz navedeni šejk možemo koristiti i ostale Herbalife proizvode koji nam mogu pomoći u postizanju svojeg cilja. Kako bi brzo i efikasno gubili kilograme potrebno je pridržavati se raznovrsne i isto tako uravnotežene prehrane, slijediti određeni plan vježbanja ili fizičke aktivnosti i voditi zdrav način života. Jedino dosljednost našim ciljevima nas može dovesti do njihovog ispunjavanja.

Tagovi:

Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!