Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!

 

Herbalife formula 1

Sponzorirano

Herbalife formula 1

Što je Herbalife formula 1?

Herbalife formula 1 je nadomjestak za obrok, točnije riječ je o preparatu koji je posebno formuliran s uravnoteženom mješavinom ugljikohidrata, masti i proteina, kao i vitamina i minerala koji su dobiveni iz enzima biljaka. Riječ je o visoko vrijednom i niskokaloričnom proteinskom shake-u ili napitku koji je zapravo idealan obrok koji hrani cijeli organizam. Navedeni shake sadrži manje od 220 kalorija, što ga čini savršenim za kontrolu unosa kalorija u tijelo. Herbalife formula 1 se najčešće koristi kao zamjena za jedan niskokaloričan obrok u samom programu mršavljenja.

Ovaj preparat se često nalazi u planu i programu prehrane osoba koje se bave fizičkom aktivnošću ili osoba koje žele smršavjeti. Važno je naglasiti kako Formula 1 dolazi i u obliku pločica! Ako ste u pokretu ne morate brinuti da ćete preskočiti svoj optimalni obrok, jer možete ga pojesti s nogu jednostavno i brzo. Navedeni obrok je osmišljen kako bi pomogao svima onima koji se bave sportom i ne žele voditi pretjeranu brigu o obrocima, kao i onima koji žele smršavjeti bez pretjeranog razmišljanja kaj i kako vezano za obroke.

Što sadrži Herbalife formula 1?

Konzumacijom Herbalife formula 1 napitka mi svome tijelu pomažemo na sljedeće načine; Stvaramo osjećaj sitosti kao i zadovoljstva i energije, dobivamo 17 grama proteina u jednoj porciji, jedemo niskokalorični obrok koji je nemastan, dobivamo dobar izvor prehrambenih vlakana, jedemo obrok koji je bogat vitaminima te mineralima. Ostale prednosti navedenog obroka su također prehrambene aminokiseline koje jedino naše tijelo može proizvesti, ne sadrži jednostavne ugljikohidrate, pomaže u upijanju prehrambenih proteina, pomaže u regulaciji kolesterola.

Samo jedna porcija Herbalife formula 1 sadrži 220 kalorija i 17 grama proteina koji uravnotežuju potrebu našeg tijela za proteinima i tako se smanjuje gubitak mišićne mase u procesu mršavljenja i kontrolira zdrava težina. Kombinacija sporo probavljivih i brzo probavljivih vlakana pomaže organizmu da regulira visoki i niski šećer u krvi, što znači da dolazi do održavanja energije kroz cijeli dan. Ovaj ukusan shake možete napraviti u bilo koje doba dana i bilo gdje. Može poslužiti kao zamjenski obrok u danu, ili isto tako može biti zamjenski međuobrok. Možemo ga konzumirati nakon treninga kako bi se brže oporavili od iscrpljenosti.

Kako se priprema Herbalife formula 1?

Naveli smo kako Herbalife formula 1 sadrži vitamine i minerale, kao i vlakna i esencijalne mikronutrijente koji su važni za funkcioniranje našeg organizma. Ovaj napitak ili shake dolazi u mnogim okusima kako bi vam njegova konzumacija bila uzbudljivija. Njegovo svakodnevno konzumiranje ima brojne ključne prednosti: On je bogat proteinima, bez glutena je, prikladan je za vegane, sadrži prirodnu aromu i bojila, sadrži 25 vitamina i minerala. Kako se priprema Herbalife formula 1 shake?

Dovoljno je pomiješati dvije žlice ili 26 g praha s 250 ml hladnog mlijeka od 1,5% mliječne masti i piti ga svaki dan kao zamjenu za obrok ili među obrok. Ako želite kontrolirati svoju težinu ili ako je u pitanju gubitak kilograma, tada se on koristi kao zamjena za dva glavna obroka tijekom dana. Ograničenim unosom kalorija pridonijeti ćete bržem gubitku kilograma. Ako želite zadržati svoju tjelesnu težinu, tada je potrebno samo zamijeniti jedan obrok u danu s ovim ukusnim shake-om. Kako bi zdravo gubili kilograme važno je imati na pameti da se moramo pridržavati raznovrsne i uravnotežene prehrane i voditi zdrav život.

Tagovi:

Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!