Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!

 

Herbalife doručak

Sponzorirano

Herbalife doručak

Herbalife doručak i zašto je doručak važan?

Dokazano je kako je doručak najvažniji obrok u danu jer nam služi kao gorivo za novi dan. Zašto je važno doručkovati? Ujutro se svatko od nas budi “prazan”, točnije energija od hrane koju smo unijeli jučer je potrošena. Nestali su hranjivi sastojci kao i voda u našem tijelu. Možda niste znali, ali prilikom spavanja možemo izgubiti i do jednu litru vode. Tijelo pri buđenju će tražiti nove hranjive sastojke i vodu. Upravo zato je važno doručkovati kako bi u sebe unijeli zdrav i uravnotežen obrok kao vodu za pomoć u detoksikaciji. Herbalife doručak se sastoji na filozofiji da doručak mora biti uravnotežen. Što većina ljudi doručkuje?

Pretežito kavu ili ništa jer nisu naučeni jesti odmah pri ustajanju. Preskakanjem doručka u našem tijelu dolazi do pada šećera, što znači da nam opada nivo energije koju smo prikupili kroz noć. Oni koji doručkuju često jedu jednostavne ugljikohidrate koji povisuju nivo šećera, smanjuju osjećaj gladi i vraća energiju. Ovim postupkom dolazi do pretvaranja šećera u masne naslage koje mogu razviti dijabetes i pretilost. Herbalife doručak nudi uravnotežen unos nutrijenata koji hrane naš organizam osnovnim nutrijentima i daje nam potrebnu energiju.

Herbalife doručak i što nam uravnotežen doručak donosi?

Herbalife doručak je osmišljen kao uravnotežen doručak. Što ovo znači? Kada u sebe unesemo određene nutrijente mi svoj organizam hranimo, točnije dolazimo do energije bez ikakvog povećanja šećera u našoj krvi. Upravo navedeno pomaže da se izbjegne ovisnost o ugljikohidratima. Ugljikohidrati su zapravo naši najveći neprijatelji tijekom dana. Uravnoteženi doručak nam pomaže da preuzmemo kontrolu nad svojim apetitom kako dan prolazi, smanjuje nam potrebu za jednostavnim ugljikohidratima. Herbalife doručak zapravo uči naše tijelo kako da dobije energiju iz viška masnoća, što znači gubitak kilograma i smanjenje kilaže.

Što osigurava navedeni doručak? On osigurava potrebnu količinu nutrijenata našem tijelu za sljedeći dan, osigurava potrebnu količinu energije tijekom cijelog dana, pruža tijelu hranjive tvari tijekom noći, hidratizira tijelo tijekom noći, normalizira razinu šećera u krvi kroz cijeli dan, pomaže kod procesa mršavljenja. Ovakav oblik doručka omogućuje sitost kao i normalno funkcioniranje organizma kroz cijeli dan. Zaboravite na isprazne doručke, ili doručke koje tek toliko pojedete da možete funkcionirati, Herbalife vam nudi sasvim novi pogled na prvi najvažniji obrok u danu.

Herbalife doručak i od čega se on sastoji?

Ako se odlučite na konzumaciju Herbalife doručka, postoji više opcija u kojima možete uživati. Herbalife doručak plan izgleda ovako: Započnite dan s čašom Aloe Vere. U vodu je potrebno dodati Herbalife Aloe pripravak kako bi dobili osvježavajuć napitak. Zašto Aloe Vera? Ona sadrži preko 100 hranjivih sastojaka u sebi, a njih 70 je za dobrobit našeg probavnog sustava. Sljedeći oblik Herbalife doručka je Thermojetics napitak. Dovoljno je malo čajnu žličicu pomiješati s 2 dcl vode. Čaša ovog napitka će vam dati potrebnu energiju i antioksidanse, i pomaže kod hidratacije organizma.

Herbalife doručak se isto može sastojati od Herbalife Formule 1 gdje se nalaze svi proteini kao i hranjivi sastojci koji su potrebni za pravilno funkcioniranje našeg organizma. Navedene preparate možete i kombinirati. Primjerice, za doručak možete kombinirati jednu čajnu žličicu Herbalife Thermojetics-a u bocu od 1,5 litre s malo dodatka Herbalife Aloe. Ovako potičete cijelo dnevnu detoksikaciju organizma i dobivate veću razinu energije. Imajte na umu da uravnotežen doručak ne samo da vam daje potrebnu energiju, nego vam popravlja raspoloženje, vitalnost, jača vašu mentalnu aktivnost i imunitet i pridonosi mršavljenju.

Tagovi:

Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!