Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!

 

Herbalife čaj

Sponzorirano

Herbalife čaj

Herbalife čaj namjena

Herbalife čaj je instant biljni napitak koji je osvježavajućeg djelovanja utječe na proces mršavljenja i obnavljanja energije ljudskom tijelu. Ovaj proizvod će vam osigurati dovoljno tekućine za dnevne potrebe kako bi vaše tijelo bilo dovoljno hidratizirano, te da vaš organizam može normalno funkcionirati i da vam je metabolizam tijela uravnotežen.

Istovremeno svojim djelovanjem zelenog i crnog čaja njihovim ekstraktima povoljno će utjecati na imunitet i detoksikaciju tijela od štetnih tvari jer će dovoljne količine tekućine izbaciti štetne tvari iz ljudskog organizma. Danas velika većina ljudi živi ubrzanim i stresnim načinom života nepravilno se hraneći i ne bave se tjelesnim aktivnostima, pa je i metabolizam i imunitet oslabljen.

U takvim uvjetima Herbalife čaj je od velike pomoći jer ćete tijelo opskrbiti dovoljnim unosom tekućine koja je ljekovita i koja će djelovati detoksicirajući na tijelo, a ujedno tijelo opskrbiti hranjivim tvarima koje će pomoći u regeneraciji i probavnog sustava, ali i živčanog sustava jer će zeleni i crni čaj djelovati na regeneraciju živčanih stanica u mozgu.

Herbalife čaj sastav

Herbalife čaj kao niskokalorični napitak koji djeluje osvježavajuće u ponudi je u obliku praha u pakiranju od 50 g ali i 100 g. S obzirom da svaki čaj u sebi sadrži tein on se tretira kao kofein, a preporučena dnevna doza kofeina je 400 mg, stoga ukoliko konzumirate ovaj osvježavajući napitak pripazite koliko kofeina unosite u svoj organizam pored ovog čaja.

Osim ekstrakta zelenog i crnog čaja kao tradicionalne mješavine, ovaj napitak sadrži i čaj orange pekoe, te ekstrakte cvijeta hibiskusa i sljeza, te sjemenke kardamoma. Ukoliko ste alergični na bilo koji od sastojaka koje Herbalife čaj sadrži radije nemojte konzumirat ovaj napitak kako biste izbjegli alergijske reakcije koje ponekad mogu biti i vrlo opasne. No, ukoliko inače imate problema sa alergijama već i sami znate da uvijek morate provjeriti sastav proizvoda jer znate što smijete, a što ne smijete konzumirati.

Ovaj dodatak prehrani je dostupan u tri okusa, limun i breskva ali i originalni okus zelenog i crnog čaja, pa možete odabrati vrstu koja vama najviše odgovara. Po sastavu je napitak jednak bez obzira na koji okus se vi odlučili, izbor je vaš.

Herbalife čaj kako ga nabaviti i cijena

Herbalife čaj možete nabaviti u lokalnim trgovinama zdrave hrane i prehrane, te specijaliziranim biljnim i bio ljekarnama i trgovinama. Ukoliko vam je uobičajena rutina da trošite dodatke prehrani za zdraviji život ili ste već koristili Herbalife proizvode vi već znate gdje ćete se uputiti, bilo u lokalnim specijaliziranim trgovinama ili online kupnjom.

No, ukoliko ste se sada prvi puta odlučili isprobati Herbalife čaj kako biste smanjili unos kave u organizam, donijeli ste ispravnu odluku. Ovaj dodatak prehrani u jednoj dozi sadrži 85 mg kofeina i 6,2 kcal po dozi, a priprema se na način da 1/2 male žličice praha pomiješate sa 1,5 dcl hladne ili tople vode, nemojte koristiti vruću vodu da ne uništite ljekovite i hranjive vrijednosti proizvoda.

S obzirom da je preporučena dnevna doza unosa kofeina 400 mg za zdravo funkcioniranje organizma, ukoliko uz čaj pijete i kavu pripazite na dnevnu dozu kofeina jer 2,5 dcl čaja sadrži 85 mg kofeina, pa sami izračunajte koliko šalica čaja i kave možete dnevno konzumirati. Cijena pakiranja od 50 g Herbalife čaja je oko 215 kuna, a količina vam je dostatna za mjesec dana korištenja ukoliko pijete jednom dnevno ovaj napitak.

Tagovi:

Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!